|
![]() |
#2461 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Mene nije to smetalo, a sad ne vidim razlog za potpisivanje ugovor, jer su mobiteli brutalno skupi. Lakse mi je kupiti na cash mobitel vani ili u oglasniku. Sad ne placas sto nisi potrosio, ali kupujes jedan mob sebi, a drugi operateru.
#2462 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
U Njemačkoj 640 eura u webshopu http://www.expansys.de/htc-one-white-246660/ |
![]() |
![]() |
#2463 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ali i da smo u EU opet dođe 640eur što je 4860kn + poštarina s osiguranjem (min 200kn), ukupno preko 5000kn. |
|
![]() |
![]() |
#2464 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#2465 |
Fresh Juice
|
Vratiš merver i eto te na konju ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Premium
|
Ako ga možeš naručiti putem weba onda ne vraćaš mwst već plaćaš cijenu bez mwst-a. Ako ga ne možeš naručiti već moraš otići u Njemačku, tamo se smjestiti i čekati da ti ga donese poštar, ne možeš vratiti mwst, odnosno trebao bi se dogovoriti s prodavateljem da ispuni potrebnu dokumentaciju za povrat poreza (ako postoji ta opcija). |
![]() |
![]() |
#2468 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2470 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali bi te na 640 EUR naši oderali s pdv-om. A moraš ga potvrditi ako hoćeš nazad MWSt.
#2472 |
Premium
|
Posljednjih par tjedana sam dosta prelazio granicu s EU i mogao sam prenijeti stolno računalo u obsidian 800d kučištu. Jedino što HO/S4 ili nije bilo, ili je bio preskup uz hrpu prepreka koje je trebalo prekočiti. Npr. ne možeš ga kupiti ako ne ostaviš njihov oib (neka porezna shema da te mogu pitati odakle ti 4000kn za mob, a ne radiš), a to nemaš jer nisi njihov državljanin. Pa moraš žicat ljude da ga kupe na sebe, i sl. Zato sam i pitao gdje je u Engleskoj 400 funti, jer ako ti netko kaže adresu dućana i potvrdi da možeš ući u dućan, staviti 400 funti na stol i dobiti otključan HO, onda je to super. Ići na slijepo je zagarantiran zajeb. |
![]() |
![]() |
#2474 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Strpite se još mjesec i pol dana pa ga naručujte odakle god hoćete. I sa svim mogućim poštarinama i sl. p**darijama ćete proći jeftinije nego da ga kupujete kod nas. I dobit ćete ga otključanog.
#2475 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Signal isti ko VIP,zamka kod te tarife je visoka obračunska jedinica za data paket. |
|
![]() |
![]() |
#2476 |
Guest
|
Da. Tako je jednostavno ići u UK. Malo pričekaš i uloviš ispod 800 kuna. Meni povratna ispala 350 kuna negdje. I tako je već preko 6 godina. Razlika u cijeni ti pokrije troškove puta i smještaja. Na tebi ostaje platiti malo više za tekuće troškovi (da se razumijemo, nitko ti ne brani napraviti Čeha i otići sa "paštetom" tamo hehe). London je skup, ali put do njega kao i smještaj tamo nije. Naravno, nije ova kombinacija za svakog :P Nekima se ne da dalje od poteza Zagreb - More ići, a neki će rađe platiti neke pare i otići vidjeti drugi grad. Obračunska jedinica je važna tek kada potrošiš paket. Do tada je irelevantna jer ti se gleda promet ostvaren. Ne kao što mnogi misle da ako je 100 kila obračunska da ako ti mob potegne 20 da će zaokružiti na 100. |
![]() |
#2480 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
6finger, nemoj siriti gluposti. to se računa po sesiji iltiga spajanju. ti mozes biti cijeli dan spojen, napraviti 100kb i odspojiti se, uzelo ti bu 1mb ili se spajati-odspajati 100x dnevno, svako spajanje napravi malo prometa i ode ti 100mb. jedini gdi nebi preporučio taj tomato je neka ruralna sredina sa slabim signalom ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#2486 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Aha, dialup ovo-ono... ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Fresh Juice
|
Tak nekak ![]() Al se sesija i sama reconnecta nakon nekoliko sati, ne znam tocno koliko pa tada zaokruzi uvijek okruglo na MB(tipa potrosio si 21,02MB zaokruzit ce na 22MB). |
![]() |
![]() |
#2488 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Molim te suzdrži se od ovakih komentarao glupostima. Jedina izrečena glupost je o signalu jer je identičan VIP signalu koji je ispred drugih operatera. Ako će držat 3G cjeli dan upaljen onda naravno nema disconecta al iz mog iskustva to je nemoguća misija izdržat cjeli dan na 3G s današnjim telefonima. Citiraj:
Šta se mene tiče mod briši sve moje postove.... Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 11.05.2013. u 11:54. |
||
![]() |
![]() |
#2489 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
a da mi netko pojasni vezu izmeđuhtc mobitela i ovih zadnjih 20 postova hvala |
![]() |
![]() |
#2490 |
Premium