|
![]() |
#3790 |
Guest
|
Kakva je ovo sprdačina , ajme meni, ovo je neki sitcom a ne nogomet :facepalm |
![]() |
#3798 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Barcelona je naletila na kamen. Ne samo da nisu okrenuli rezultat iz prve utakmice nego nisu ni pravu priliku složili. Davno sam rekao da je barca limitirana ekipa bez obrane i skok igre kako u obrani tako u napadu. Nikako mi nije jasno kako dominiraju španjolskim nogometom?! |
![]() |
![]() |
#3801 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kal ti nije jasno kad igraju u ligi gdje su manje vise svi visoki 170cn i imaju 60kg. Kak se onda nositi s igracima koji imaju 180-190cn te 70-80kg? I prije sam pisao da barcelona ne zna igrati ako su suparnici fizicki jaci. |
![]() |
![]() |
#3804 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Bez messija bolje igraju, primili tri gola samk |
![]() |
![]() |
#3805 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Igraju sporo i nisu konkretni više zato i ima toliko dosadnih i besmislenih dodavanja i to ti je razlog.
![]() |
#3806 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Definitivno krivo tempiranje forme, jebiga, od pocetka tvrdim da mi vilanova nije neki strucnjak. Nedostatak trke je napravio ovoliku razliku... Da su drugacije to izveli, barem bi gledali otpor u smislu postignutih golova, ali mislim da bi svejedno bayern prosao dalje, jednostavno nemaju trenutno slabu tocku. Koliko njima znaci mandzukic oni nisu ni svjesni, a ne onaj balvan gomez koji je prepasivan. Jedino sto je po meni robben daleko losiji/stetniji za momcad, imho shaqiri je kompletniji igrac od njega, samo je problem sto je desnjak ![]() Sve u svemu, posteno guzenje u dvije tekme, ali bojim se da ce pokal u ruke borusije jer mi igraju nekako prgavije. Ali ne zalim nizacim jer nogomet je opet pobjedio ![]()
#3807 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Da na jedan,malo više kamenja... |
![]() |
![]() |
#3809 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|