|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Re: Antivirus 2013 - koji izabrati?
eBay, razni cdkey seller koji prodaju igre imaju i key-eve za AV... Ja uzeo za 9,99$ Norton IS 2013 licence za tri kompa na godinu dana, lega uzeo Kaspersky za sličnu svotu ali samo jedna licenca, kad smo to uzimali prije par mjeseci bilo je i NOD32 i još tih major rješenja po sličnim iznosima. Potraži po baji i po stranicama key sellera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
ja ću ovdje dati još jedan glas MSE-u, jer sam ostao fasciniran koliko to zapravo jednostavno radi, a bio sam i 200% skeptičan zato što je Microsoft. avast-u ne vjerujem više ništa od kad im je zdrpilo 20000 tisuća podataka o kupcima, uključujući osobne podatke, password-e i brojeve kartica. za kompaniju koja mi tvrdi da će me zaštiti od svega zlog na internetu, prilično loša reklama da ih netko tako lako razbije i da sve te podatke čuvaju u clear text-u. NOD sam koristio par mjeseci i to plaćene licence za tri službena računala, i onda sam isto tako provrtio MSE umjesto njega, i shvatio da mi radi bolje i efikasnije nego NOD, da mi ne skače na svaki false positive, a na jednom računalu mi je čak pronašao Trojan koji je nekim čudom NOD-u ostao nepoznanica, tako da sam kompletno prešao na MSE, i za sebe i kad drugima stavljam AV na računalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
kaj se događa sa kravastom 8? ostao mi firefox preko noći u trayu slučajno, a imam onaj "reload every" plugin naštelan na 5 min. ujutro pogledam, kravast pocicio 8GB rama. morao sam rebootat jer je komp bio neupotrebljiv. čak ni ubijanje procesa nije pomoglo. koji k? |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Dajte mi recite za xjpakmdcfuqe Neki dan reinstalirao windowse i tek danas instalirao avast i izgleda da sam nešto pokupio tj. avast se sa strane svaki čas pali i javlja da me zaštitio od te stranica xjpakmdcfuqe u fileu wuauclt.exe. Šta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Antimićanin
|
opet reinstaliraj windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Nakon dugo vremena korištenja Avasta prebacio sam se na MSE. Mislim se opet prebaciti na Avast jer MSE presporo skena, troši 3-4x više memorije (iako 90mb RAM nije puno svejedno) i manje je konfigurabilan.
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jel koristi tko novu free verziju Bitdefendera? Ja sam je stavio prije par dana na jedan od kompova u kući i oke mi je, nenametljiv, jako malo memorije zauzima, vrhunska protekcija po av-test.org-u no nema praktički nikakve vrste konfiguracije i treba napraviti account i kad nisi prijavljen nema realtime zaštite. To su dva velika minusa no tko želi nenametljivu i efikasanu zaštitu ovo bi mogao biti odličan izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo, nakon kaj sam unazad zadnje 2-3 godine stavljao MSE na kompove mojih ukućana (i nije bilo nikakvih problema; na svom laptopu MSE koristim otkad se pojavio negdje krajem 2009. godine), jučer sam skužio da se na tatinom laptopu (relativno nedavno formatiran, prije šest mjeseci) provukao neki virus koji je radio redirect linkova s Googlea. MSE ga uopće nije prepoznao a skeniranjem, naravno, nije ništa pronađeno. Zatim sam pokušao s Avastom; Avast je barem pri klikanju po Googleu uspio dići upozorenje kako se loadao site s malicioznim kodom, međutim također nije uspijevao ništa očistiti i pri skeniranju nije ništa pronalazio. Prema uputama koje sam našao za slične štetočine, pokušao sam skenirati komp s raznim alatima za malware i rootkit - ništa nije pomoglo. U konačnici je problem riješio NOD32 - instalirao sam trial verziju i on je odmah uspio otkriti i eliminirati štetočinu. Iako već godinama osobno nisam imao nikakvih problema s virusima, nakon ovakvog ishoda s MSE (i kako nekako sve čšće nalijećem na negativne komentare o njegovoj detekciji) nekako sve više naginjem drugim rješenjima...
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
a ovaj F-Secure Internet Security 2013 jel ima netko iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kupio bih preko ebaya key za neki antivirus, izgleda mi Kaspersky ko dobro rješenje, tim više što i cijena nije strašna (vec za 10-20$ se može naci vidim). Dali netko ima bolje rješenje ili da uzmem ovo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
http://www.godkey.net ja sam ovdje uzeo nortona internet security 2012 za 10$ prosle godine, regao ga i sve super radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Bitdefender je ok antivirus,radi u tišini, brz je i dosta ga hvale ovi av review siteovi. Uz njega koristim jos i malwarebytes i nema nikakvih štetočina. Imam ga vec trecu godinu i svaki put ulovim 1 godinu besplatno ili za neku siću kao sad za 3 funte(godinu dana av2013) u prvom mjesecu ![]() Ako kupite npr 2012 verziju a u međuvremenu izadje nova verzija tipa 2013 photon ; Bitdefender vam nudi besplatan update ali to morate rucno napravit preko njihove stranice. Update u samom antivirusu ne update-a program nego jel antivirusnu bazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Delpiero. 13.08.2013. u 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Antimićanin
|
Se isplati uzeti BitDefender AntiVirus Plus 2013 za 12 USD ili Internet Security 2013 za 20 USD? ili imate bolji prijedlog? Edit: poslušao sam vas i uzeo ključ sa godkey-a za 20 dolara. Naravno, ključ je invalid. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.08.2013. u 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja već cca godinu dana bez antivirusa. Jedino Sandboxie i offline Malwarebytes Anti-malware. Za razliku od prije dok sam koristio antivirus, nemam nikakvih problema. Ništa nisam promijenio u surfanju i skidanju.
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I mene zanima: BitDefender Antivirus Plus 2013 ili BitDefender Internet Security 2013 ili Kaspersky Internet Security 2014 ili Kaspersky Antivirus 2014? Do sada je bio KIS, a koliko sam danas prosurfala, jako se hvali BD AV Plus, pa ne znam da li da se prebacim ili ostanem na KISu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|