|
![]() |
#2191 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kak ću poludit sa T29, imam 33% pobjeda. Ubacuje me u stvarno debilne timove, sad imo 2700 štete sa 90mm topom, protiv tier VIII i VII tenkova i izgubimo, s time da sam ja imo poslije artya najviše štete, s tim da je 11 igrača imalo manje od 900 štete, a menđu njima, type 59, is 3, is 6, T44, nevjerovatno koja momčad
![]() |
#2192 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji mi trecu nadogradnju preporucujete umjesto camo jer bi njega stavio na m41. I da danas zarada sa Super Persingom oko 2-5k jer od 10 borbi 9 uzastopnih poraza i sve oko 15-3/5. Kada vidim švabe u timu odma znam za poraz.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 12.04.2013. u 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2196 | ||
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ne znam jel zbog premium municije, ali u prvoj partiji sa T26E4 su me probijali ko Linic proračun. Sutra cu ga voziti vise pa cu vidjeti. Citiraj:
Vrhunska partija. Nakon sto je partija pocela 2:7, mislio sam da je krivi replay ![]() ![]()
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 13.04.2013. u 09:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Kaj se tice SP-a: Prosjecna zarada (nakon repaira i ammoja) bi prema do sad vidjenom trebala biti vise manje ista kao i sa t34, cak mozda i nesto veca u korist SP-a. Ono sto ga spašava je MM, cesto su partije bez artiljerije uopce, u svega 30% slucajeva na bojsitu ima t9 tenkova i sve osim kv4 ne stvara prevelike probleme, a cak ni on dok se malo premium amoja natovari. Isto tak, kaj se tice profita u SP vs t34, t34 ima podosta velike oscilacije i neoprašta promašaje/dingove/0 dmg hitove. Shell košta 1000 i reload je meni sa bia, rammerom i ventilacijom cca 12.6s. Zna se dogodit partija di jedva pozitivu okrenem, dok onda iduca mi bude sa 70k kredita zarade. Ono sto hocu rec puno fluidnije idu pare na SP nego s t34 dok u globalu mi djeluje isto. Sa SP treba jebacki pazit kak se nakosi covek, maksimalno nekih 15 stupnjeva jer bocnog armora jednostavno taj tenk nema, ali frontalno je djubre. Naravno malo srece i znanja s protivnice strane i 3 weakspota koja frontalno ima i nestanes ko svicarski sir, ali to se more relativno kompenzirat sa nejgovim aim timeom i reloadom brzim. Tu se dolazi do drugog probljema a to je ciljanej weakspotova jer nakon t34 i nejgovih 250 pena igranej na 170 je, hm, interesantno, pogotovo ak se uzme u ozbir da zadnjih 5 tenkova koje sam igro su is7, kv4, sti, t28 prototype koju su svi u sferi preko 220. Al dobro, nije ni mali pen tolko strašno problematičan. Ono kaj treba uzet u obzir da premium šell koji probuši donese neki jakooo sitni profit ili vas ostavi na 0. Mozemo vec sad platoonat ako zelis, imam nekih 2 sata a ubit a onda moram ici stan pospremit i veša sredit.
![]() |
![]() |
#2199 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
..bas gledam video i nemogu vjerovat koju srecu imas...da su bili "igraci", vec bi se "rostiljao" u 11minuti... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Pozdrav ljudi. Dali ima mozda netko zainteresiran za klan?? Klan je novonastali ima jedno tjedan dana i ima nas za sada 21 od toga oko 30 tier X imamo Klan se zove B-T_D ako ima zainteresiranih neka se jave pa da probamo napraviti nesto dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Mislim da sam na kraju imo najivse srece. 4 arty shota i IS3 za 0 dmg, ali s obzirom da su oni moje potamanili sve me strah kak bi reply iz perspektive mojih izgledali.
![]() |
#2202 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ako si mislio na Camo mrežu, onda da. Stavi mrežu, rammer i egld. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 13.04.2013. u 15:43. |
|
![]() |
![]() |
#2204 |
Guest
|
Otpremio sam curu na autobus, sad ću ukucat kod i AJMOOO. ![]() Jučer sam sve uduplao otprve, vidit ćemo kako će danas ići. E: LOL! Premium račun je premoćan. Bolja je investicija od bilo kakvog premium tenka. ![]() Sa IS-7 radim 20k profita, s IS-3 50.000, sa IS-4 izvukao nulu a uništili me i još sam zlato pucao. 12 igara zasad - samo 1 poraz, a u njemu sam zaradio 50k čisto tako da je skoro ko pobjeda. Nek i mene za jedan specijal ide. Rokam. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 13.04.2013. u 17:32. |
![]() |
![]() |
#2206 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() Ovih 100% mi jako ljepo pasu danas. A poraza vise od 65%, takav MM danas, blesav.
![]() |
![]() |
#2208 | |
Guest
|
Ja još upeterostručujem tenkove. Imam 30 komada. ![]() Btw, stižu "super" vijesti za 8.6 patch: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2209 |
Hurr durr
|
Tiiiiihoooo, jer se nadam da do toga nece doci jer onda ce svaki njubek imati sanse. Ovaj moj premium je dobar ali bez premium municije nemrem dosta tenkova T8+ probiti svejedno kaj mi pokazuje zeleno da ce proci.
![]() |
#2212 |
Hurr durr
|
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 13.04.2013. u 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 | |
Guest
|
Uvijek sam mrzio X5 dane zbog siemkaša. Ali danas uživam: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2214 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovo je bio pravi Blitzkrieg. Bitka je trajala samo 4:17 minuta. ![]() Ovi se nisu stigli niti pošteno rasporediti, a već smo bili na njihovoj polovici i lagano gurali. Možda ima veze što je odnos ljudi u klanu bio 10:2 u našu korist. A mislim da je to bit igr, jedan drugom pomoć i štiti ti ga, a ne da dvojica idu napred, a ostatak čuči u bazi. ![]()
![]() |
#2216 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Evo i ja ti se pridruzujem, malo manje para ali vise exp :P ![]() I digao sam na 45% postotak pobjeda danas, ma ovo nije normalno s kakvim me "njubarama" stavlja, kad sam medju top 5 u timu tada i nesto mogu promjeniti ali nemogu sam protiv cijelog tima. Ali napredujem prema gore ![]()
![]() |
![]() |
#2217 |
Guest
|
Ja se još ne mogu načudit, ko da je neki đavo u četvrtak ušao u mene i ne da mi da izgubim igru. ![]() ![]() Četvrtak: 75%/75%, Petak: 83%/44%, Subota: 85%/40%. Ne igram ni klanske ni ništa, sam samcat. ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
sad tek nakon pauze od par dana kuzim kolki sam idiot da imam zivaca torsit vrijeme da ovaj MM. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 13.04.2013. u 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Potpisujem, i sam igram ali je tako blesav MM da je za po*izd*t evo slika: ![]() 69 bitaka 38 pobjeda, 55% (toliki mi je i ukupan postotak pobjeda u 13k bitaka dosada, zaradjeno malo preko 2.5M kredita (sve s KV-1, Churchill I i Type T-34, sve tier 5 tenkovi) Postotak mi je bio oko 20% do 25 bitke, strasno lose MM sam dobijao, svi izginu u roku odma a kako niz od 20 pobjeda napravit u randomu .... da mi je to znati
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|