|
![]() |
#31891 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31892 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Odsolirao danas Strmopec, odlican dan, skoro pa sve posuseno, jaaako toplo pa je pala i prva voznja u kratkom kompletu. Bilo je dosta setaca, parking skroz pun. Malo sam se junacio pa sam pregazio sve, i detalje i The Uspon i spust. Kad sam izvukao bajk na greben mislio sam da cu umrijet koliko sam se potrosio, koma, em vazem 103kg, em sam na flat pedalama - vise nema teorije da vozim uspon dok ne padnem ispod 96kg, i samo na SPDu - ovak dodjem gore a noge klecaju ![]() Na spustu, tocno iznad izvora jedno lepo obnazeno zensko dupence mi je uljepsalo dan. Ah, nisam ja kriv sto je neku stislo u krivo vrijeme na pravom mjestu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31893 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@Destro, Svaka čast na putopisu. @NR, ako prestaneš stavljat materijal onda ću se morat počet voziti, dakle nemoj prestati jer još nisam spreman ![]() @Nik, pikčrz or it didn't happen. ![]()
![]() |
#31896 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Upravo to. Koji ce ti to k unutra? Il slozi tubeless il se nemoj s tim zajebavat bezveze. Trosis si vrijene, lovu i 99% da ces usrat unutarnju gumu i cijeli bajk kad ti se razleti sa mlijekom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31899 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
i koliko bi taj vic kostao? (gume i kitovi, u nekoj HR trgovini) edit: vidim da je kit dvije trake 199kn ajd pregrmio bi al dali imaju neke ajmo rec gradske tubles gume? Zadnje izmijenjeno od: vedran031. 11.04.2013. u 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31900 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ti tubeless kitovi niš ne valjaju ostavi traku na obruču, kupi 24" zračnicu, i složi ghetto tubeless ako baš želiš tubeless potraži na jutubu ghetto tubeless, naći ćeš dosta filmića, ja vozim ghetto već godinu dana i nikakvih problema nemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31902 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zasto ghetto sa zracnicama kada je sto puta lakse sa trakom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31904 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31905 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Možda je mislio na trake tipa ducktape/ izolirke i sl. Ja imam sa izolirkom slozeno, obicne gume i nikakvih problema vec drugu sezonu sa istim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31906 |
Premium
|
Aha, to nisam probao, mislio sam s onim izrezanim trakama, skupe su i ne valjaju to je ovo : http://keindl-sport.hr/oprema/1109-t...v-19-25mm.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#31907 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
To mi je vise za... Fancy za izmedu obruca i zracnice. Nego, u kakvom je stanju grma ?! Medvedgrad ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31909 |
Ex-Gastarbajter
|
@jed2i - ja sam imao slozeno sa ducktapeom, em sigurno dihta, em nece nikamo. Vidio sam da nekima zna burpat jer se guma ne drzi dovoljno cvrsto. U tom slucaju su znali stavljati jos u sredinu onu izolacijsku gumu za prozore da se dobije brijeg... Mozda izgleda kao vise zafrkancije, ali je zato izmjena guma neizmjerno laksa... To se slozi jednom i moze se zaboraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31910 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
isao sam 12-stepinčev put. Citiraj:
![]() |
![]() |
#31911 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam happy kako razrezana zračnica drži, nikakvih problema nisam imao do sada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31912 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
postar me danas ugodno razveselio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31913 |
Ex-Gastarbajter
|
a ma drzi zracnica super. to je dokazano da radi. Problem je jedino ako zelis promijeniti gumu, moras opet sve isponova slagat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31914 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#31915 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
al zato tvoja paše na mom bajku svetski ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|