|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Toshiba P100 problem sa zvukom
Molim za pomoć. Imam toshibu satelitte P100-306 i win7 instaliran. Sve drivere sam našao i instalirao ali zvuk mi pravi problem. ![]() Jedini driveri koje sam našao, a da su se htjeli instalirati su vista driveri. V3.18.0.51_update1205 No, zvuk je jako slab, jedva čujan i zamjenjeni su kanali, što je daleko manji problem. Ima li netko ikakova iskustva sa ovim modelom? Ima li netko drivere za win7 (vistu) koji provjereno rade? Hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
nadi preko hardware_ID-ja. pa guglaj za W7 ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne možeš ga pojačati u onoj 'aplikaciji' koja se instalira skupa sa audio driverima? Realtek obično ima nekakav crveni zvučnik koji čuči kod sata u taskbaru. Dupli klik na njega pa štelaš šta ti treba.
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Okačit ću ti ja drivere koje ja koristim na svojoj p100 ( navečer ![]() EDIT: evo ja ove koristim http://speedy.sh/ceAjs/sound-20070718114232.zip Btw. imam više tih drivera, (nisam siguran koji su od čega) pa reci ako ovi ne rade Zadnje izmijenjeno od: henri_007. 04.04.2013. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |