|
![]() |
#151 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
2 kamere i 74 channel poly wow...malo pretjerano ili? ![]() inace ovo sa gb sd kartice...to je dobro...mp3 player(i video) ![]() mislim ono win media...neznam sad kaj da kupim...bem vam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Fleks Čovjek ga je platio 800 kuna, ali bi mogla ići zamjena za mog Siemensa CX65. Problem je kaj taj mobitel nije predviđen za hrvatsko tržište tak da za njega nemreš kupiti niti bateriju. Baterija je na njemu 700 mAh i zdrži možda dan i pol, a i veliki mu je ekran. Mobač ima UMTS, a kak sam i ja i on na Cronetu problem je kaj ovi slažu mrežu i jeb. sa signalom tak da mu i to dosta troši struju jer signal nije ujednačen. Najbliži servis za njega je Austrija kod nas nemaju niti opremu niti softvera za njega. Tak da sam sat na vagi. Uzet ću ga vjerojatno na par dana na probu pa ću vidjet.
![]() |
#154 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Ja za svoj sam 2 mjeseca nabavljo slušalice ak te tješi,,, Nema, nema i nema da ga jebeš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ak zemeš mpxicu kontaktiraj me da ti zapečem CD sa softwareom za nju. Jedno 500h traženja i skidanja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ostajem na Siemens CX65, a uz njega imam Siemens A50, Ericsson T28, Ericsson R320 i ženin LG5100. Svi ispravni i rade. Najstariji je T28 5 god. i R320 4.5 god sa orginalnim baterijama i svaki ima oko 300 sati razgovora.
![]() |
#158 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Nokia iam daleko najbolju kameru, najbolji signal i najjednostavnija za upotrebu. Nikad s nokiom nisma imao prblema sa signalom ( osim s pokvarenom 3210),
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
e ljudi a šta kažete na onu nokiju 6020 u t mobile ponudi za 1248 kn i 500kn na računu? jel ima netko taj mob, zanima me kakva je kvaliteta fotografija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
za pocetak, ispricavam se kaj dizem stari thread ali bolje i to nego da bezveze otvaram poseban. dakle zanima me dal netko zna network code za samsung X100. znaci kad zelim ubacit u njega vip karticu a dosad sam imao simpa pita me za taj kod. mob je kupljen kao zasebni uređaj znaci nije kodiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Model: Samsung SGH-X100 Turn off the phone. Put a non-accepted SIM Card and turn it on. Type *#9998*3323#. Press Exit. Choose menu #7. After phone reboots type *0141# and hit the Call button. Turn off and insert another SIM Card. Turn on. The code is 00000000. In newer phones: #*7337#
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|