|
![]() |
#1202 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1203 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam 9 rune page ![]() Zapijem vani minimalno 200kn u subotu, i par pivi u petak.. Na faksu, kava ovakva, kava onakva, film ovakav, onakav i pare idu.. Ovako si kupim svaki mjesec za 5 eura RP i nije mi žao a "diže" mi volju za igrom... Ovo nisam u životu vidio. Uđem u champ select, i kažem mid, i karthus kaže mid isto, ja kažem onda solo top.. I jedno 20 sekundi niko ništa, uzme si neki selj adc mf i karthus promijeni u katu, sejuani jungle i sad ULAZI FACA, 5 sec prije isteka roka za biranje TEEMO i kaže solo top... U u igri mu objasnimo da nije solo top i kaže solo mid, pa onda solo bot ![]() I sada mogu reći s sigurnošču, nije garen ultimat tanking-dps mašina, mundo je.. Protivnički Mundo je gradio isto Tanka, pojeo me za doručak.. Imao sam bolji score i cs od njega, ja warmong, sunfire, armor bootse i deathfire grasp, i pojeo me ko bebu.. Nisam mu čak ni pobjeći mogao... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.03.2013. u 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Headhunter skinovi su rađeni po uzoru na predatora ![]() ![]() Nida nema nikakve veze sa Starcraft svijetom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupio si nidu nakon lee sina najzabavnije za igrati ![]() edit: pff jbni trolovi sad ranked igram s tristanom a supp mi je fiora!! ![]() Ispalo je dobro izcarrio sam ![]() Zadnje izmijenjeno od: blozer. 24.03.2013. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovih dana ovo je moj ranked: 1. S frendom podigao njegov tim iz Silver 2 u Silver 1 (3vs3) 2. Igrao s Gulsom u njegovom timu i tu smo došli od Silver 5 u Silver 4, makar nije jasno kako smo tu kada je očigledno da nam je ovo kao protiv botova ![]() I danas, došao u gold kvalifikacije, i počeo dobivati trollove...zadnji meč naša Nidalee kaže "I'll feed on bot (bila je na topu) so shadow doesnt get gold". I samo je trčao i okolo, pa do njihove baze itd...izgubili. Onda otišao odigrati jednu kada nisam u kvalifikacijama, i odmah 18 / 1 / 8 s lux ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1214 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ali da je jebeno jak od ove sezone, je
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Premium
|
Elise je bog i batina za bruisere. I teemo. Kralj Teemo. Jučer sam ga uzeo (Badger Teemo) nakon brijem mjesec i nešto, i odmah na topu vs Badger Teemo. Nisam niti ušao odmah je Lee Sin rekao nešto u smislu "Jesus christ, we got these two fuckers.". Dok smo mi bili "MY BROTHAAAAAA" i onda trollali cijeli meč, on AD teemo, ja AP . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma Garen je najjači lik .Znači kupuješ samo tanky iteme a dgm-aš i dalje brutalno. Jedan od meni omiljenijih likova. A Darius o njemu sam maštao baš sam ga htio igrati nabrijavo se i onda sam ga probao na frendovom acc-u i mogu reću da mi uopče nije fora za igrati :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja uzmem većinom garena kad idem solo, makar imam elise, nju ću sad kad dođem doma malo vježbati. I dariusa ofc ![]() Ali slažems s x-plosivom, elise me baš trga na topu (ako naravno zna igrati)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali da, praktički je ispao iz cijele igre ![]() Khazix sutra free, baš ga mislio kupiti sada. http://www.leagueofbalkans.com/index...-tjedan-8.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
|
Vjerujem. Ali kupujem samo one koje znam igrati. Nije mi jasno kad neko kupi skin, i onda trolla tim champom žešče, i nakon par mečeva više niti ne igra champa. Ili kad vidim da neko na lvl 3 kupi onog brutalno skupog ezrael skina. Eternum ili kak je već :O Meni je main diana i zato sam uzeo. Sad ide steel legion garen, a dalje ćemo vidjeti ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.03.2013. u 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
|
Hehe.. To me prisjetilo kako smo kartali yu-gi-oh ko klinci.. Super stvar, za ljetne dane kad je vani bilo 35 stupnjeva. Pod staru jabuku na klupicu u hlad i igraj cijele dane, sve do kad se sunce nije sakrilo i onda na igralište ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Premium
|
Da, tako sam i ja dane provodio ![]() ![]() ![]() Btw Mommistake, to si me ti danas dodao? (Whora) Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 26.03.2013. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|