|
![]() |
#1411 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
poptuno se slazem s tobom. nije mi frka kad popusim, a na drugoj strani ekipa radi cuda ili ne radi nis posebno pa gubim jer se moji debosi...to je ono..pomirim se sa sudbinom i rageam... poludim kad imam takve satro vrhunske igrace sa bolesnim statsima na svom teamu i ne naprave nista i tek onda skuzim kolki je to ustvari hype..i da su napumpani steroidima. onda se sjetim ovih famoznih fraza o prevagama i epskim pricama o unicum playerima..dobijem popizditis. kaj se tice ove love..razgovaral sma s nekim enlgezima kaj us kupili ove nove TDove..6.6M free xpa pa racunaj. ljubicasti u XVm-u ko da su ih ispendrecili, loss takav od prosjecnog teama..sto reci. kakvu poruku poslati. ps. jel ko igrao od vas protiv ovog lika: http://worldoftanks.eu/community/acc...Satanicom____/ konkretno me interesira kak je lik razradio sve te tankove koje ima. ustvari jasno mi je sada trenutno nakon par tisuca bitaka sa elitnim tankom da je konvertao XP za vulo i to sve..nego ono kaj mene interesira je ustvari kojim je on tankom i rutom dosao do jednog od tih desetki..kak god sam gledal, nije mi jasno da ga hebes. nije da je nastancao sa nekim premium tankom pa convert i bam batchat, ne vidim odigrane bitke sa low tierevima, barem ne dovojno sa nekim od tih low-middle tierova da ima elite kojim je mogel otkljucat neku od ovih desetki kojima radi cuda. ajd jedino da je sa IS6 odradil sve to uz pomoc SS-a, al opet malo mi je to bitaka s tim premiumima za toliko XP-a, il je nategnuto do jaja. tip nit smrdi nit mirisi. igrla sma desetak puta protiv njega, desetak puta s njim na teamu..to je to. lik je ono..u najmanju ruku cudan. proucavam replaye i jos uvijek nisam siguran al tip je bolesno situation aware. p.s. tipu je to ziher drugi acc. jer se vidi da kuzi kak postat unicum na najbezbolniji nacin. tip is hala premiuma ulozi masu love za najbolji tx onda s njim masakrira ekipu i razradjuje ostale brutalne tankove..i to je to. takvi su svi ti unicumi. tip kuzi, dobar je, al nakon toliko bitaka moras bit dobar. al opet..tip zgine ko zec i to je to. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |||||
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
90+ posto (HRPETINA) igrača koji imaju WR 60+ nisu najbolji igrači, nego igrači sa napumpanim statsima, te o njima ovdje nije riječ. Počni čitati što pišem! Citiram: "Svoj kontroverzno visoki WR oni nabijaju tzv. pub stomper tenkovima, i sličnim metodama." Citiraj:
Citiraj:
********************************************* Držiš se prosjeka od par dana kao pijan plota. Zaboravi na sve zaključke koje izvučeš na temelju toga. Potrebno je gledati na više tisuća partija. Citiraj:
Najbolji igrači su dobri na svim tenkovima. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Moj ti je savjet ako ti se svidi igra,odmah uloži u startu u 6 mjeseci premiuma,jeftinije je...a toliko dođe u prosjeku 1 original igra,u tih 6 mjeseci bi trebao zaradit dovoljnu kolicinu novaca + istražit i kupit tenkova,jednom kad to napraviš,održavaš + i - s tier 5 i 6 tenkovima. Ja budala svaki mjesec po 10 eura,nikako da se naucim.
![]() |
#1421 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Guest
|
Pfff...i danas dan užasa, pa to je da čovjek ne povjeruje...14 izgubljenih u nizu, katastrofa. Spalim mišonju da izvučem pobjedu iz guzice, pobiju se međusobno, 4-5puta svi na istu stranu, par puta botovi i afk u parovima, onda par klanskih se prepozna pa si krenu lizati jaja, zakempaju i izginu al' ne zarezuju 5% izbezumljene komentare..melju svoje i dalje. Ma svega... Al' ovi čobani sa xvm-om još dok se odbrojavanje početak-"We lose" i pravo u baru...strašno. |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od ove igre sam očekivao malo drugačiji rasplet. Rečeno mi je na početku da što prije dođem na tier 4-5 da su tamo bolji igrači, međutim, imam samo 1400 bitaka, igram mj i pol ( ![]() Ono što mene smeta je to što igrači nakon tiera 5-6-7 i dalje igraju kao noobovi, kao da apsolutno ništa nisu naučili do sad. Evo danas bacio jednu, xvm veli 50%, statsi pojednaki u oba tima, ja igram kao tier 6 medium, imamo 2 tier 7 tenka, i sad pazite, mapa nije bitna, jedna strana ostane skroz prazna, ja odem tamo, zovem ih i nitko ne dolazi, ova dvojica kretena sa 7icama KEMPAJU U BAZI!!! i ne slušaju baš ništa što im nas par govori, naravno nas par krepa i onda komentari na te kretene, i vidi se da svi ti koji su komentirali i govorili tko di, kako imaju ok xvm rating, dakle kuže, nisu kreteni. Žao mi je što igra postane paint in the ass zbog kretena koji uopće ne gledaju mapu i ne razmišljaju dok igraju, za prve tierove mi je jasno ali kasnije nikako.
![]() |
#1426 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Drone
|
Drago mi je da se u ovome slažemo. U "više" slučajeva, visokim statsima se ne može vjerovati, jer su banana, jer ih se može umjetno napumpati. U "manje" slučajeva, visoki statsi su točni, jer opisuju taj mali dio zajednice, tj. opisuju stanje kod najboljih igrača - nema vrhunskog igrača sa lošim statistikama. ![]() Pa mogu, ali u manje od 1% partija! ![]() To se vidi po mom prosječnom WRu (55%). Dakle, nakon oko 9k partija, WR mi se nalazi blizu sredine od 50% (plus minus tolerancija). Ne odskačem od prosjeka jer svojom osrednjom igrom vrlo rijetko napravim prevagu ka pobjedi. ******************************************* Citiraj:
![]() *********************************************************** Ako se dobro sjećam, upravo sam ovdje jednom pročitao komentar, kako ti za ovu igru treba: ili novaca ili vremena, te da, ako nemaš jednog, možeš s drugim, ali ako nemaš ni novaca za igru ni vremena za igru: bolje ne početi. Ja igram bez uplaćivanja premium accounta, ali imam jednog kupljenog premium tenka za farmanje prijeko potrebnih kredita i imam vremena za igru. Grind XPa za otvaranje slijedećih tireva ide polako ali sigurno. Trenutno sam u tier devetkama i osmicama. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.03.2013. u 15:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Guest
|
@Buljo: To su lešinari, koji puste sve ostale da se pokrkaju pa oneshootaju sve živo što im naiđe, a hoće ako ne pomažu. Niži tieri će teško tako nešto napraviti protiv aktivnih viših protivničkih igrača, ali će ih sj***ti dovoljno da ovi pokupe vrhnje iz kempa u/oko baze. Pumpaju k/d i damage, puše w/l, ali to se lako popravi- elitaš niski tier, nakrcaš pomagala i gold, platoon od par igrača gdje su protivnici većina apsolutni početnici i rokaš do pobjede bez većih problema. Sam ne možeš puno, no uz pomoć tima... ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Možda uzmem neki low tier tenk čisto za ispucavanje na njubovima koji su tek počeli ![]()
![]() |
![]() |
#1430 |
Premium
|
Je, ali trebas vremena bez prem. Pogledaj moj tech tree stranicu prije, sve izgrindano i kupljeno na free acc. osim kineza i jgdtigerra i jge100 to sam napravio na prem. acc. ujedno prvi novci baceni u igu. Za to sve trebalo mi je 2 godine aktivnog igranja (igram samo WOT) kada god imam vremena. Kada igras na free acc. takoder pratis vise wot forum, trazis giveaway codove, nagradne igre itd. T34 dobio djabe, 30 garaznih mjesta djabe, prosirene barake djabe, samo na biltenu dok je isao digao sam 5000 golda. Sve ti sve svodi na to ili vrijeme ili nofci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Banned
|
tesko da ce vise biti takvih akcija. sad si sretan ako dobijes 1 day premiuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Guest
|
Ma, gotovo je sa tim. @Buljo: A sada zamisli šta napravi ekipa pod uvjetima koje sam ti gore opisao...da se ukakaš. Naravno, modovi se podrazumjevaju u kalkulaciji... "Unicums"...mda. |
![]() |
![]() |
#1433 | ||
Drone
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ma i taj izraz "unicum" treba iznova definirati. Sad odjednom svi koji se po ovom ili po onom algoritmu domognu statusa "unicum", sad su svi oni vrhunski igrači!? hahaha ma nemoj me..... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Banned
Datum registracije: Oct 2012
|
inače da znate puno klinaca je došlo na Wot i stariji igrači koji su prestali igrat su rasprodali akaunte i zato ima toliko viših tireva da nemaju pojma o igri ...to su sve ebay igrači novi bez imalo mozga ....samo pogledajte njihove evente i sve vam bude jasno koliko klinaca igra koji nemaju pojma kaj su taktike i timski rad koji je jako bitan u toj igri |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Banned
Datum registracije: Oct 2012
|
@Buljo vidi samo kolko ja ima odigranih partija s Bt-2 to je zabava .. igram isto još od bete ...vidio u beti sve tenkove kojih je bilo jako malo naspram sada.. i da nisu krenuli clan warovi nebi nikad niti išao na nijedan tenk nego bi samo pičil s Bt-2 jer s svojim platunom skoro svaku partiju pobijemo cijeli tim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Najbolje partije odigrane s Tier X ekipom, barem vecina... Barem ne srljaju ko guske u maglu. Ali opet bilo je iznimki...
![]() |
#1437 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo jedan unicum,kao najbolji igrac...haha... http://worldoftanks.eu/community/acc...nnaSilverwind/ http://wotlabs.net/eu/player/LiannaSilverwind Samo baciti oko na tenkove s kojima je igrao... ![]() Nebi se čudio da je to netko iz WG-a,imaju oni alate kako da si namjeste pobjede svaki put ![]() Jer,kako objasniti tank history? Ili je ulupao HRPU eura u free exp i lovu (teško,previše love),ili ima veze s WG-om... Pazi ovo: Tetrarch 364 odigranih 326 pobjeda Apsolutno nemoguće,u barem 30% slučajeva u tako niskim tier borbama se vlastiti tim međusobno poubija do bola ![]()
![]() |
#1438 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ne mogu se sloziti vise s nego sto se vec slazem s ovim postom iznad. Dobar platoon kao i klan puno znaci... I jos ako imas dosta skupljenog free exp-a kojeg si pretvarao sa goldom oslobodio si se igranja 100 partija+ recimo sa nekim mediumom da bi mu kupio motor,a dotle ti je bio mobilan kao heavy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
A kaj se zamarate s bedakima, ako mu je volja pa neka kupuje.. u svakoj igri ima takvih likova s puuuno vremena i kompleksa, pa zele biti naj u virtualnim svijetu. Nes ti dostignuca ![]() Inace pokusavam igrati vecinom u platoonima od tri covjeka, jednostavno najbolje baca i najvise se da utjecati na ishod bitke. Naravno protiv nekih situacija i igraca nemozes. Bas ne gledam te eff i win ratio statistike, al da sad krenem ispocetka vjerujem da bi bili puno bolje, al to nema fakin sanse ![]() onaj xvm treba zabranit jer mlade dobim kad mi lik na pocetku borbe kaze da imamo 20% sanse, u zadnj vrijeme sam naletio na par takvih kaj imaju do 2000 borbi i dva tri premium tenka... Nego da inace onak lijepa filozofija, nema desetku dobar nego uporan igrac.
![]() |
#1440 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |