|
![]() |
#1 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Havarija na računalu
Temu nisam stavio pod hradverske probleme jer znam uzrok kvara. Mene naime muči nešto drugo. Sinoć sam računalo koristio najnormalnije kao i svaki dan prije, ugasio (napajanje nisam isključio na prekidaču koji se nalazi sa stražnje strane, i računalo je spojeno na UPS) sam ga i nakon 10-15 minuta osjetio se jak smrad goruće plastike iz kućišta. Isključio sam ups iz struje, isključio napajanje i otvorio kućište, skoro me infarkt strefio.... kabeli iz napajanja koji idu na grafičku su bili totalno spaljeni, i grafička također na djelu gdje se ti kabeli u nju spajaju. Ostale komponente su na moju sreću ostale ispravne. Kako sam picajzla po pitanju računala uvijek je sve uredno čišćeno i ispuhivana je prašina. Sad mene muči kako se to moglo dogoditi nakon isključivanja računala???? Dok je računalo radilo nije proizvodilo nikakve čudne zvukove niti se išta osjetilo iz njega. Druga stvar koja me muči dali će to proći na reklamaciji, pošto su sve komponente pod garancijom, napajanje možda grafička teško. Komponente su pod moj komp.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Probilo napajanje i zveknulo ti 220v na 12v rail. Ako imas garanciju trebalo bi proci za sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|