|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Novi ranking system suxa... Nisam imao niti jedan game do sada da nisam imao: Jednog AFK igrača (na bilo kojoj strani), trollove, flamere. Dakle nikad nisam vidio toliko idiota ko u zadnja dva dana. Nije mi jasno zašto, jer zapravo ranking system bi trebao biti bolji, ali ovo je trenutno neigrivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A sad, cya.. Idem se napiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Gubiš bodove, više se ne vidi ELO. Budem od utorka igrao ranked, pa da vidim kakva je tu fora sada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
|
Super jedan meč sam odigrao sada s Garenom, tanky sam bio, i obožavam kad me i 2 napadnu a ja pod turretom ![]() HP mi pada mizernom brzinom, ja radim dost veliki dmg a i turret je tu još :P Nema mi ravnih ![]() ![]() ![]() 6:1:6 score na kraju, GG u 24. min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Konacno neki lan vrijedan spomena u nasoj okolici! O ide se ide, i te kako se ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#610 | |
Premium
|
Frendu malo prije pisalo over 3h ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
Ma ljudi briju da je tamo bolja ekipa za ranked... Frend je isto to čuo, uplatio tih 20 eura da se prebaci i veli da je omjer idiota i dobrih igrača isti, ovisi kamo naletiš... P.S. Uzimam Elise danas/sutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Da pojasnim; Minion valjda mora biti na 10 HP-a, da bi ga ti ubio sa auto attackom, ako nemaš dobro izmiksnae rune koje su: Armor, Magic Ressist, Attack damage i Magic Penetration (iako ima i raznih guideova i svatko će ti dati svoje viđenje kakve rune bi trebale biti na Elise). I da, Elise je dosta drek na mid laneu, ali zato uništava gotovo svakog top champa (bruisera). P.S. Nabijem i ovo svoje pisanje na k... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Bio na east-u i dosta dobro mi išlo, nalete nubovi tu i tamo, prebacio se na west i nubovi na sve strane. Od 50 winova u plusu koje sam napravio na eastu pao sam na nekih 10 pobjeda, vratih se na east i opet vratio nekih 60 pobjeda u plus. Ljudi govore hebeni poljaci, rusi itd. ali je očito da je na westu puno gora gamad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
|
Ma sve je to isti drek do nekih 1700+, tada je već malo drugačija priča. Nego dosta PRO igrača igra na EUW, pa ljudi automatski imaju drugačije mišljenje. Netko mi je u gejmu bio rekao da 2100 ELO na EUNE je otprilike kao 1500 na WEST...ne znam kada sam se toliko smijao. Pa prošli tjedan sam 1800 ELO na WESTu lik...izownao na EUNE mid (Malzahar vs lux) i ja imam loše mečeve, dapače u zadnje vrijeme nešto više gubim jer igram premade 5 a tu dosta puta imamo troll momente ![]() jednostavno, sva ta fama oko EUW vs EUNE je glupost po meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
Evo došao s ispita baš, pa se počastio Elise.. Idem probati jedan meč s botovima prvo da ju skužim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Fizz je odličan ![]()
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Svi se zale kako im je pocetak nove sezone los, a meni bas krenulo ![]() Cura uzme Thresha, ja Dravena ili MF i free win ![]() Prije ovog novog Rankeda, nakon sto je izasao Thresh, od 20ak gejmova imali smo samo jedan loose. Draven+Thresh=OP lane. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
|
Tek sad vidim, odnos za first win između normala i rankeda (kaj se IP tiče) je isti? :O Pa mogli su baciti ranked malo više :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
|
Nije dobar savjet odmah odigrati ranked kao prvi meč dana..možda ti je to onaj dan kada ti ništa ne ide od ruke ![]() ja jučer bacio ranked, evo moj tekst s bugovog foruma: Otišao sada jedan ranked (Silver II) i napravio 10/1/10 s MF (bio sam gold u s2). Prvi queue je netko leavao, što mi je drago jer je jedan lik lockao ADC i nije htio ništa osim toga. Pogledam na lolkingu, prosjek farm u 20oj minuti je 55cs, a tek negdje oko 45 ima oko 100-150 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Premium
|
Citiraj:
To mi je nekako, blah!! ![]() |
|
![]() |
![]() |