|
![]() |
#27601 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, ja bi moral do onog žida u Alagovićevu po dijelove da konačno obnovim onaj jadni šparet a dijelovi skupi u vražju mater ![]()
![]() |
#27602 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#27604 |
Guest
|
Pa kaj se nije mu zatvorio? Prolazim tamo svako malo pa vidim da se sprema neki drugi restač! |
![]() |
![]() |
#27606 |
Super Moderators
|
Bolognese, široki rezanci i parmezan ![]()
![]() |
#27608 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#27610 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Samoborske kremsnite su iz Samobora... Princes krafne... Da se i ja malo pohvalim. Stara slika ali uspomene su kod od jucer.. http://www.pohrani.com/f/41/KM/aMT4MAE/p1010871.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#27613 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam bas toliki hardcoras ali volim otic malo na ljucu starnu. Nemam puno prilike ali kad bude iskoristim. Nedavno sam dero par dana neke zelene, malo tvrde, tanke 5.6 cm dugacke papricice i bile su mi taman, ne znam kak se zovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27614 |
Registered User
|
Je kremšnite su....al zBistre ![]()
![]() |
#27616 |
Super Moderators
|
Saft lagano šarf od junečeg vrata i pire ![]()
![]() |
#27618 |
Registered User
|
![]() |
#27619 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=25783 Ja sam pravio ovo, i UBIO sam se , ali doslovno, syss ![]() ![]() Citiram sisu : znači uzmeš lungić i razrežeš ga ne do kraja da dobije veliki komad i onda ubi boga u njemu sa čekićem da se stanji, staviš sir/pancetu u mom slučaju, zapakiraš i zavežeš. iznutra staviš samo papar, a kasnije izvana papar i sol. staviš malo ulja i svinjske masti u tavu i onda popržiš lungić na dosta jakoj vatri sa svih strana jedno 5-6 minuta sve skupa da se malo zapeče i zvadiš sastrane na tanjur. smanjiš vatru i staviš u tu istu masnoću šampinjone i malo kasnije šitake, sol, papar i kad voda počne isparavati dodaš vina onako od oka. kad malo ishlapi vratiš meso gore na jedno 7-8 minuta i okrećeš po tim gljivama, taman će se sve opet reducirat, meso van i malo po malo vrhnja sa stalnim miješanjem i trebat će ti vjerovatno još soli. Nakon ovog , žemska mi je rekla da me 'oće ženit ![]() ![]()
![]() |
#27620 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
syss rešava želučane i porodične probleme ![]() ![]() ![]() danas uzeo već napacano carsko (1200g), pa ga još pojačao sa domaćom masti, sol, papar, kajenski i malo crvene paprike... isto tako namaščen pleh i koja tri lovorova lista, pa ću nutra na dno malo povrtnog temeljca i kasnije preljevati sa pivom, temeljcem i masnoćom od pečenja. sad nek odleži još malo u pacu i onda go time. kasnije u tom soku tak jasno da valjam mlince ![]() domaća goveđa/pureća juha već čeka ukuhavanje sa taranom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27621 |
Super Moderators
|
Punica i ja to ovak delamo carsko-zet večer prije napravi kocke na koži i nasoli dvaput, onda u protvan drugi dan i krumpač tranu a sa strane a u dubokoj tavi pol kile špinata sa češnjakom i kiselim vrhnjem+kruh tak jasno ![]() Onak, lagano ubijanje ![]()
![]() |
#27622 |
Guest
|
Ja se baš ubio u špinatu sa vrhnjem :d haha. Tunkanje do besvijesti. ![]() |
![]() |
![]() |
#27624 | |
Guest
|
Citiraj:
Sada, kako hoćeš. Možeš hititi na roštilj, a možeš u nekom loru napraviti u umaku od pelata etc. Čisto stvar vlastitih preferenci. Generalno, mislim da ne možeš fulati. Pazi samo na roštilj etc da ti ne bi ispale presuhe. |
|
![]() |
![]() |
#27625 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve to stoji, bit je koliko dugo se pece ? znam tj cuo sam da ako dugo peces postanu zilave ala gumene, pa me zanima koliko ih cirka dugo prziti na ulju ili kako vec ?
![]() |
#27627 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Subota: Mlinarica - ražnjići "Mlinarica" (sa špekom i paprikom), šampinjoni sa žara, zapečeni grah, krumpir police, pečena paprika na salatu + crno Laško ![]() Nedjelja: rezanci sa šunkom i šampinjonima + radič i kristalka na salatu za ručak a za večeru (tortilje + salsa i čizburger i sladoled iz MacDonaldsa) Danas - sarma (malo za oporavak ![]()
![]() |
#27628 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Konkretno ja sam radio ove prve, i nemreš fulati s lignjama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27629 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kupiti komad krmića željene duljine, odrezati mesni dio pažljivo uz kost pa zatim prerezati uzduž na pola. Tako dobijemo dva dugoljasta komada s kojima možemo pravilnim urezom opet dobiti "plahticu" koju možemo po želji filati ili što već... Usput, to je trik kako u "RIBIČU" prave zagrebačke od pol metra. Kost od krmića napacati solju, biberom i češnjakom, staviti u friđ 4-5 dana i potom skuhati u kiselom zelju, repi ili bažulu. Niš' se ne baca... ![]()
![]() |
![]() |
#27630 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|