|
![]() |
#1741 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Zanima me koji je najbolji Samsung base ROM? Ili da ostanem na stocku sa Siyahom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pitanje - imam S2 i Resurection Remix rom gore, htio bih flashnuti ovaj stock JB rom - da li je to izvedivo onda samo preko Odina ili moram unrootat mob pa onda flashnut JB? Zadnje izmijenjeno od: blackened. 24.01.2013. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ili Omega 19.1 To ti je praktički čisti stock, samo je pročišćen kao i full verzija neat roma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Dino Saur
|
Moze li se dogoditi brick ako flasham preko odina stock JB, bez ikakvih wipeova ili tako necega? Trenutno imam Stock GB skinut sa sammobilea. Planiram staviti ovaj JB http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=759 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Otiso flash chip 100% , nece da prima kartice, i sad cekam da vidim jel se taj u servisu uopće želi igrati sa time. Jel ima tko u Zagrebu da oce to da uradi? Zadnje izmijenjeno od: spawn. 25.01.2013. u 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo ja prije 10 minuta koristio Titanium Backup na galaxy jedinici i odlicno odradio posao, mozes backup samo aplikacija, samo podataka aplikacija, samo sistemskih podataka ili sve zajedno kako god hoces, sve u svemu odlicna aplikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne mora znaciti da ti je crko flash chip. Ako telefon radi normalno,samo ne prima kartice,u vecini slucajeva IMEI nestane i kad imas corrupted MODEM ili EFS folder. To se sve da srediti kod nekog koji ima opremu za samsunge. Ne treba nista lemiti,sve se rijesi softwareski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Guest
|
mogu li dobiti pol sata vise screen on time-a ili barem 15% duze trajanje baterije ako na svom notu2 izbrisem titanium backup-om aplikacije sa ove liste http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1910885 ako ne, da se ne zezam bzvz. |
![]() |
![]() |
#1757 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Uspio sam restorat appse. Ali ovaj Rom mi je prespor. Prije njega sam koristio JellyBam i bio je super brz ali je počeo da se pojavljuje "white screen" i bugovi s zvukom. Koji vi preporucujete stock jb? EDIT : Idem probati Omegu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 26.01.2013. u 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
od stock za sgs3 sam probao ARHD i odličan je. Obavezno uz bilo koji od stock romova Yank555 kernel za samsung romove, neusporedivo. Iako bi ti preporučio da si sam skuhaš stock rom + Yank555 kernel i ostaviš na miru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Dino Saur
|
I samo da jos pitam ako skinem onu spanjolsku verziju sa sammobilea, vrijedi li garancija ili se mora flashati bas stock za nasu zemlju i operatera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesi siguran u to? Da ne radim to tu u Sarajevu posto me oni uvjeravaju da je do chipa... bolje da to napravim u Zagrebu onda. (Software radi 100% samo kartice ne.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Probao sam i Omega, i RR, i kojekakve romove i svaki put sam se vratio na JellyBam. Ima na njemu TW5 launcher ako baš žudite za "samsungovim izgledom", i ja ga koristim da mi mob ipak liči na Samsunga. Ali kaj se ostalog tiče, rada, stabilnosti, brzine uvjreljivo najbolji rom. 4.1.0 verzija roma ako želite android 4.1.2 ili 5.1.0 verzija za android 4.2.1.. U prvoj verziji je bolji battery life, u drugoj se očekuju daljnje nadogradnje, iako je stabilna i ova verzija.
![]() |
#1767 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam instalirano na SGS-u Gingerbread 2.3.6 sa voodoo kernelom i htio bih preći na Jelly Bean ali čitam da se ne može kao direkt sa GB-a na JB nego trebaš prvo na ICS pa onda na jelly bean. Koliko vidim samo se uzme neki ICS rom i u CWM-u updatea. Mene zanima jeli to ispravno pošto je ovaj kernel napravljen za GB i kako može ICS raditi na njemu. Ako ima netko da mi u par crtica objasni sta trebam napraviti da bih sa GB-a dosao do Jelly Beana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Guest
|
moze pomoc, volio bih nadograditi svoj note2 sa 4.1.1 na 4.1.2, rootao sam ga i sluzbeno mi samsung ne da nadograditi(your device has been modified), i brijem da nije jos dosao 4.1.2 na moj tmobile vec samo na vip(ako ima veze) moze li mi netko please naci tutorial, kako najlakse uraditi to(nadam se da je lagano kao root), kakav je mobileodinpro jel se moze snjim/jel se isplati dati 5$ googlo sam bezuspjesno |
![]() |
![]() |
#1770 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
odi na sammobile.com i skini zadnji unbranded 4.1.2 firmware za bilo koju zemlju (ja sam francuski XEF stavio) i skini ODIN (google). ugasi mob i upali ga u download mode, upali ODIN, spoji mob, klikni na PDA i izaberi taj softver koji si skino i klikni start. toeto. ako oces root, moras opet rootat. mobileodin pro ti ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|