Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2013., 14:15   #5461
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ajmo pokrenut akciju "Dajte nam horadric cube"
Znas, bas sam se pitao zasto je nema? Bilo je u early buildovima, onda su potpuno makli kocku.
A fuseanje gemova za nove gemove druge boje, il fuse potova + neki loot od salvagea za bolji pot, ili bilo sta. Jednostavno fali ono iz D2 kad si otkrivao sta mozes dobit iz kombinacija itema.
Kad se prije farmalo za mana potove i fusealo za bolje i za rejuvination potove.

A i elixire su makli iz igre, kad ce covjek zapita, koliko su samo okrljastili igru prije izlaska. Da se ekipa ne muci sa mana potovima, maknes ih. Mana shield, maknut. Horadric, maknut. Antidote pot, maknut.

Imam osjecaj da su u 7 godina razvoja (po blizzu) vise vremena proveli vadeci content iz igre nego dodavajuci. A kad pogledam stari gameplay video sa siegebreakerom, cini mi se da je bolje i izgledao.

Edit.
Nasao video, barem je siegeb. borba bila drukcija, i kad je rastavio barbara na 2 djela...naravno, izbaceno.
http://www.youtube.com/watch?feature...hjiE038#t=983s

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 14:37   #5462
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
12:30 -> pojačavanje petova s napadima. Sjećam se kad sam slinio kad sam to vidio. minutu nakon, power runeovi, health runeovi... Pa tu je bilo tolko toga, a na kraju mi se čini da su prekršili ono svoje "when it's done". I izbacili pola igre od predviđenog
Staro 19.01.2013., 15:38   #5463
ivan77
Guest

sve u svemu , igra je već sada odlična a 1.0.7
samo govori da Blizzard zbilja zna svoj posao!
  Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 16:21   #5464
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Hahah, nekad ne znam dal se šališ il ne

Igra je igriva u svakom slučaju, sa 1.0.7 će se dodati to craftanje itema i to će mi ukrasti vremena i vremena već vidim
Staro 19.01.2013., 22:29   #5465
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ja kontam da su brdo stvari u startu makli iz igre da lagano s prolaskom vremena s patchevima sve mogu ubacivati unutra.

I sinoc poceo malo monka gurat, paragon 8 do veceras, Act I mp1 gotov. Digao speeed na 34%, milina jedna, brzo udari i bjezi imam neki skorn od 1300 dps koji mi je primarni. Uglavnom nakon barbara nisam mislio da ce mi neki lik biti tako zabavan. Ostala 3 lika jos cekaju kako koji na Hellu. Ali sad opet po barbaru, treba opreme za sve 4 klase.
Staro 20.01.2013., 08:51   #5466
Russ
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor pacijent Pregled postova
imam problem sa Battle.net SMS Protect za paypal, nece da mi posalje sms na mob...

upisem broj stisnem da mi posalje i nis ne dobijem

U cemu je problem?

Pozdrav

Isto imam problem oko Battle.net SMS zaštite, ne mogu normalno koristiti aukcijsku kuću, a vidim da ekipa ima isti problem ko i ja, naime jel ITKO uspio dobiti poruku na vipu???? Šaljem ko blesav i nikako da dođe poruka broj mi je na pretplatu, sve normalno radi na mobitelu, sve sam namjestio na acc ali poruka od njih nikako da dođe. A na suportu mi kaže lik da ih nazovem :S

POMOĆ!!!!

hvala

edit: Probao upravo sa curinim simpa brojem i došla poruka odmah, tolko o tome da na bonove neće raditi.

Svejedno pitanje stoji, jel netko uspio dobiti tu poruku na VIP mreži??

Zadnje izmijenjeno od: Russ. 20.01.2013. u 10:20.
Russ je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 10:20   #5467
ivan77
Guest

meni ti sms ovi od ljeta ne dolaze. Poslije reinstala windowsa,slao sam scanove osobnih dokumenata. Vip prepaid broj,al dolazilo je uredno u 8. mj.
  Reply With Quote
Staro 21.01.2013., 01:42   #5468
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Hahahah buljo i ekipa koja je danas igrala sa mnom, idem craftat svoj prvi hellfire ring ikada i dobijem ovo

A nisu preloši ni dex i int

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 21.01.2013. u 01:49.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2013., 06:17   #5469
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
You pig...
Staro 21.01.2013., 11:34   #5470
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@destro
Svaka cast Jedan dan kad ostavim D3 upaljen i odem afk, ekipa se skupi i napravi cudo )

Nevezano za to, opet se oglasio jedan Blizz guzicar:

http://kotaku.com/5977472/diablo-iii...ed-by-his-boss

Nevjerovatno je koliko sranja moze covjek procitat i vidit kad je svaki fijasko u bilo kojem slucaju zavrsio isto.

Nemojmo krivit onoga koji je kriv za micanje tone contenta, idiotske boss borbe, AH/RMAH i najpoznatije "fuck that loser" izjavu od J. Wilsona prema covjeku koji je iznio dobre argumente sta je problem u D3, kojeg sad kao polako ispravljaju. Ono WTF?

Ovaj damage control je krenio kad je forum poceo slavit sta je JW otisao sa D3 projekta. Politika i blame spin kao i uvijek.

Staro 21.01.2013., 12:31   #5471
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Kratko.
Nece.

U dugo.
Nece jer bi ekipa da boss ima ista veci drop rate, samo radila boss speedrun, znas i sam da imas checkpointe ispred bossova, i da mozes u 10min proc 4 chaptera bossova. Efektivan speedfarm, sad zamisli botove sta bi tu radili i unistili iovako vec ekonomiju na rubu.

Em uzmi u obrzir AH i RMAH, da je veci drop, manja je vrijednost itema, manje ce dizat love igracima i manje ce bit u njihovoj blagajni (mislim na RMAH).
Buff dropova koji je bio je samo panic patch, jer je bio toliko nizak za stare legendarye da nije bilo normalno, a itemi smece cak ako ubodes malne perfect roll.

Smisao diabla po Blizzu vise nije grind itema, nego njihova prodaja (na AH/RMAH).

Ekipa sad svrsava od spomena na 400% buff dropratea za recepte. 400% na 0.00001 drop shansu je 0.00004, sta je nekome razlog za slavlje...
Moglo bi se tome doskocit da treba recimo ubiti 15 ili 20 elita prije samog bossa, u protivnom nema veceg drop-ratea... Ali ima bit da nema interesa za tim...

A vezano za botove, sam Blizzard je kriv. Ionako mi se cini da hrpu itema sto ekipa kupuje kupuje upravo od botova - pogotovo set itemi. Ono 3-4 frenda imaju skupa valjda kilo i po sati igre, i skupa jedan zeleni item - i to neko šajze

Ma ono, jos ga nisam nabavio, i cini mi se da necu, dosta mi je skoknut do frenda na koji sat svako par dana. Zdravije je, a i smeta me dosta stvari, citaj poglupljenje igre
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2013., 12:37   #5472
ivan77
Guest

Izgleda da samo mene ova igra zabavlja
I stvarno ne trolam. Zabavno mi je
Ili sam se poglupio godinama pa su mi standardi otišli u podrum ili nešto drugo.
  Reply With Quote
Staro 21.01.2013., 12:40   #5473
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Casey Hudson i Jay Wilson, dva krasna primjerka svega što ne valja u današnjoj industriji kompjuterskih igara...

Zbog idiota poput njih sam prestao igrati ME i Diablo, dva serijala koja mi spadaju u top 5 svih vremena (ostala tri su Fallout, Wing Commander i Warhammer 40k).
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2013., 12:40   #5474
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@fatal

Gledao sam stream jednog lika sa monkom. Kad mu dosadi solo, lansira 4 klijenta, 4 monka, broadcasta input isti na 4 lika i koristi 4 LootAlerta da zna ako je nekom pao legendary.

To ti je farmanje. Ja u 2h imam mozda 2 legendarya (koji su smece), a provedem i po 12h da ne padne nijedan. On ima sve moje dropove x4 (em su mu likovi P85+).

Sa x4 drop rateom farma i prodaje na AH/RMAH, defakto unistava igru. Em to vise nije igranje i uzivanje ili razbibriga. To je postao posao, i to vrlo unosan jer ekipa daje bolesne pare za iteme. Cim imas otvorenu mogucnost zarade, igra je postala farma za botove.

@Garo

Oni su savrseni sistem korporativne politike. Ne slusaju fanove, rade na svoju ruku, vrijedjaju fanbase, samo guraju vani DLC i puste lazi i dok ide - ide.
ME sa DLCem, a blizzu to ne treba, deru ljude na RMAH.
Efektivno samo odbijes od sebe fanove, jer ih nije briga, on ce placu dobit, a fanovi neka se gone, jer ako ti ne kupis igru, on ce sa marketingom koji obecava brda i doline prodat to govno od proizvoda i samo nastavit po svome.
Steta sta na igre ne radi zakonski dio laznog marketiranja. Po starom gameplay clipu od D3 sam mislio da ce bit ohoho toga ingame, jest da su rekli da to nece bit finalni proizvod al opet. Isto sa ME3, obecano puno toga, sve lazi. Epic conclusion, samo ne kaze "epic bad conclusion", i sta je nabolje, nije ni conclusion.

Sad se uopce ne pitam zasto pokrenem minecraft i sa kojim prijateljem na serveru tucemo kamen i smijemo se kad nekoga ubije creeper.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 21.01.2013. u 12:49.
Staro 21.01.2013., 19:47   #5475
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Izgleda da samo mene ova igra zabavlja
I stvarno ne trolam. Zabavno mi je
Ili sam se poglupio godinama pa su mi standardi otišli u podrum ili nešto drugo.
To je s godinama... kad ti kazem

Meni je ok, nepadaju cesto dobre stvari ali padaju, i nema pravila, evo danas upalim igru i prvi predmet Manticore s 2 socketa, dps malo preko 900, fin dex i vit. Na mp1 bez NV. Kasnije pokrenem s mp3 i dobijem odmah na pocetku plan za ljubicasi gem najjaci. Prvi od draguljara.

Uglavnom, padaju stvari, nema pravila, nekad odigram 6 sati u komadu i nist, nekad u 10min dva set itema. Jesu shit ali padaju.

I igra mi jos nije dosadila. Barbar(39) fino se voza na mp3 trenutno, svi padaju relativno brzo, kad mi dosadi odem na mp1, provozam se nabrzaka kroz par mapa pa opet na mp3.
Staro 23.01.2013., 02:58   #5476
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Prodao sam legacy natalya boots za 95mil (80 efektivno) i sad imam ostatak seta ako nekome treba, meni je beskoristan.

Sva tri skupa za 40mil (12mil manje nego je sad na AH sve to skupa). Ak je netko zainteresiran nek se javi

EDIT: ode prsten, realno sam dobio 29.75mil.

Cijene legacy natalye idu u nebesa, očito netko promovira po forumima kak je to dobro u PvPu

Preostala dva dijela 15mil ako je netko zainteresiran.

Kad se sjetim da sam za prsten dao 13mil, da su mi šuze pale dok još nije patch došao... Ovo je fini plus, a digo sam dps sad na DH za 40k uz trošak od 1.5mil za andariel visage

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 23.01.2013. u 18:54.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 21:29   #5477
benny_blanco
another brick in the wall
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
gospodo kako da prebacim € s diabla na paypal?
benny_blanco je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 21:34   #5478
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ne znam dal vise to mozes ak su novci na d3. Valjda jesi vezo paypal account kad si to radio.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 21:38   #5479
benny_blanco
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Vezao sam naravno s PayPal, znam da su prije uzimali 15% za transakciju na PayPal
Staro 23.01.2013., 21:41   #5480
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
15%+ euro. Nisam stavljo nist vec dugo ali mislim da je to sve ostalo isto.

Mislim da ne mozes vise. Mozes potrosit na AH ili na neku drugu njihovu igru. Posalji mail supportu pa pitaj.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 21:43   #5481
benny_blanco
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Ne mogu naći opciju za prijenos d3->PayPal
Staro 23.01.2013., 21:47   #5482
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor benny_blanco Pregled postova
Ne mogu naći opciju za prijenos d3->PayPal

jesi stavio na battlen balance ili si stavio da ti novac ide na paypal...ako je battlnet balance lovu moš samo potrošit na battlenetu i prebacit pare nemoš
Staro 23.01.2013., 21:48   #5483
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

sa battle neta se nemogu pare prebacit na paypal, zato se kod odabire gdje sjeda lova odabere paypal odmah, inače se samo može trošit na blizzard sajtu
Staro 23.01.2013., 22:16   #5484
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Kupi gold za € i prodaj gold (kod prodaje staviš da ide na paypal).

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 00:03   #5485
benny_blanco
Moj komp

benny_blanco's Avatar

naravno da j..eno nisam stavio da mi ide na paypal. hvala na informacijama!
Staro 24.01.2013., 00:16   #5486
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ak se smije znat koliko golda si prodao?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 00:23   #5487
benny_blanco
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Prodao sloraks madness za 16eura
Staro 24.01.2013., 09:16   #5488
Russ
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor Russ Pregled postova
Pozdrav

Isto imam problem oko Battle.net SMS zaštite, ne mogu normalno koristiti aukcijsku kuću, a vidim da ekipa ima isti problem ko i ja, naime jel ITKO uspio dobiti poruku na vipu???? Šaljem ko blesav i nikako da dođe poruka broj mi je na pretplatu, sve normalno radi na mobitelu, sve sam namjestio na acc ali poruka od njih nikako da dođe. A na suportu mi kaže lik da ih nazovem :S

POMOĆ!!!!

hvala

edit: Probao upravo sa curinim simpa brojem i došla poruka odmah, tolko o tome da na bonove neće raditi.

Svejedno pitanje stoji, jel netko uspio dobiti tu poruku na VIP mreži??
što se tiče ovoga, napokon sam dobio odgovor zašto neki ne mogu primati SMS za onu sms zaštitu, jer naš VIP i njihov operater nemaju potpisani ugovor o razmjeni (slanju/primanju) sms-a iako ima iznimaka gdje poruka prođe, ja nisam te sreće xD

A opcija lova sa Bta na paypal moguće je samo ako dođeš do limita na Battlenet acc (250€) iako preporučam da se odmah stavi opcija da ti dolazi na paypal ili prebacivanjem u zlatnike i obrnuto što je ekipa napisala dolje, fak jea
Russ je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 12:20   #5489
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Dignem monka na lvl60 (hvala buljo), reko' sad ću malo i ja da exploitam taj SW, kad ono 1.0.7 patch notes:

Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 12:29   #5490
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Hrwoye Pregled postova
Dignem monka na lvl60 (hvala buljo), reko' sad ću malo i ja da exploitam taj SW, kad ono 1.0.7 patch notes:

hahah koji gif ! diži Wizza Hrwoje ! pa ćemo skupa!
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno