|
![]() |
#5461 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Znas, bas sam se pitao zasto je nema? Bilo je u early buildovima, onda su potpuno makli kocku. A fuseanje gemova za nove gemove druge boje, il fuse potova + neki loot od salvagea za bolji pot, ili bilo sta. Jednostavno fali ono iz D2 kad si otkrivao sta mozes dobit iz kombinacija itema. Kad se prije farmalo za mana potove i fusealo za bolje i za rejuvination potove. A i elixire su makli iz igre, kad ce covjek zapita, koliko su samo okrljastili igru prije izlaska. Da se ekipa ne muci sa mana potovima, maknes ih. Mana shield, maknut. Horadric, maknut. Antidote pot, maknut. Imam osjecaj da su u 7 godina razvoja (po blizzu) vise vremena proveli vadeci content iz igre nego dodavajuci. A kad pogledam stari gameplay video sa siegebreakerom, cini mi se da je bolje i izgledao. Edit. Nasao video, barem je siegeb. borba bila drukcija, i kad je rastavio barbara na 2 djela...naravno, izbaceno. http://www.youtube.com/watch?feature...hjiE038#t=983s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5462 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
12:30 -> pojačavanje petova s napadima. Sjećam se kad sam slinio kad sam to vidio. minutu nakon, power runeovi, health runeovi... Pa tu je bilo tolko toga, a na kraju mi se čini da su prekršili ono svoje "when it's done". I izbacili pola igre od predviđenog
![]() |
#5463 |
Guest
|
sve u svemu , igra je već sada odlična a 1.0.7 samo govori da Blizzard zbilja zna svoj posao! |
![]() |
![]() |
#5465 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja kontam da su brdo stvari u startu makli iz igre da lagano s prolaskom vremena s patchevima sve mogu ubacivati unutra. I sinoc poceo malo monka gurat, paragon 8 do veceras, Act I mp1 gotov. Digao speeed na 34%, milina jedna, brzo udari i bjezi ![]()
![]() |
#5466 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Pozdrav Isto imam problem oko Battle.net SMS zaštite, ne mogu normalno koristiti aukcijsku kuću, a vidim da ekipa ima isti problem ko i ja, naime jel ITKO uspio dobiti poruku na vipu???? Šaljem ko blesav i nikako da dođe poruka broj mi je na pretplatu, sve normalno radi na mobitelu, sve sam namjestio na acc ali poruka od njih nikako da dođe. A na suportu mi kaže lik da ih nazovem :S POMOĆ!!!! hvala ![]() edit: Probao upravo sa curinim simpa brojem i došla poruka odmah, tolko o tome da na bonove neće raditi. Svejedno pitanje stoji, jel netko uspio dobiti tu poruku na VIP mreži?? Zadnje izmijenjeno od: Russ. 20.01.2013. u 10:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5467 |
Guest
|
meni ti sms ovi od ljeta ne dolaze. Poslije reinstala windowsa,slao sam scanove osobnih dokumenata. Vip prepaid broj,al dolazilo je uredno u 8. mj. |
![]() |
![]() |
#5468 |
Avocado
|
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 21.01.2013. u 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5470 |
Premium
|
@destro Svaka cast ![]() ![]() Nevezano za to, opet se oglasio jedan Blizz guzicar: http://kotaku.com/5977472/diablo-iii...ed-by-his-boss Nevjerovatno je koliko sranja moze covjek procitat i vidit kad je svaki fijasko u bilo kojem slucaju zavrsio isto. Nemojmo krivit onoga koji je kriv za micanje tone contenta, idiotske boss borbe, AH/RMAH i najpoznatije "fuck that loser" izjavu od J. Wilsona prema covjeku koji je iznio dobre argumente sta je problem u D3, kojeg sad kao polako ispravljaju. Ono WTF? Ovaj damage control je krenio kad je forum poceo slavit sta je JW otisao sa D3 projekta. Politika i blame spin kao i uvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5471 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
A vezano za botove, sam Blizzard je kriv. Ionako mi se cini da hrpu itema sto ekipa kupuje kupuje upravo od botova - pogotovo set itemi. Ono 3-4 frenda imaju skupa valjda kilo i po sati igre, i skupa jedan zeleni item - i to neko šajze ![]() Ma ono, jos ga nisam nabavio, i cini mi se da necu, dosta mi je skoknut do frenda na koji sat svako par dana. Zdravije je, a i smeta me dosta stvari, citaj poglupljenje igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5472 |
Guest
|
Izgleda da samo mene ova igra zabavlja ![]() I stvarno ne trolam. Zabavno mi je ![]() Ili sam se poglupio godinama pa su mi standardi otišli u podrum ili nešto drugo. |
![]() |
![]() |
#5473 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Casey Hudson i Jay Wilson, dva krasna primjerka svega što ne valja u današnjoj industriji kompjuterskih igara... Zbog idiota poput njih sam prestao igrati ME i Diablo, dva serijala koja mi spadaju u top 5 svih vremena (ostala tri su Fallout, Wing Commander i Warhammer 40k). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5474 |
Premium
|
@fatal Gledao sam stream jednog lika sa monkom. Kad mu dosadi solo, lansira 4 klijenta, 4 monka, broadcasta input isti na 4 lika i koristi 4 LootAlerta da zna ako je nekom pao legendary. To ti je farmanje. Ja u 2h imam mozda 2 legendarya (koji su smece), a provedem i po 12h da ne padne nijedan. On ima sve moje dropove x4 (em su mu likovi P85+). Sa x4 drop rateom farma i prodaje na AH/RMAH, defakto unistava igru. Em to vise nije igranje i uzivanje ili razbibriga. To je postao posao, i to vrlo unosan jer ekipa daje bolesne pare za iteme. Cim imas otvorenu mogucnost zarade, igra je postala farma za botove. @Garo Oni su savrseni sistem korporativne politike. Ne slusaju fanove, rade na svoju ruku, vrijedjaju fanbase, samo guraju vani DLC i puste lazi i dok ide - ide. ME sa DLCem, a blizzu to ne treba, deru ljude na RMAH. Efektivno samo odbijes od sebe fanove, jer ih nije briga, on ce placu dobit, a fanovi neka se gone, jer ako ti ne kupis igru, on ce sa marketingom koji obecava brda i doline prodat to govno od proizvoda i samo nastavit po svome. Steta sta na igre ne radi zakonski dio laznog marketiranja. Po starom gameplay clipu od D3 sam mislio da ce bit ohoho toga ingame, jest da su rekli da to nece bit finalni proizvod al opet. Isto sa ME3, obecano puno toga, sve lazi. Epic conclusion, samo ne kaze "epic bad conclusion", i sta je nabolje, nije ni conclusion. Sad se uopce ne pitam zasto pokrenem minecraft i sa kojim prijateljem na serveru tucemo kamen i smijemo se kad nekoga ubije creeper. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 21.01.2013. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5475 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Meni je ok, nepadaju cesto dobre stvari ali padaju, i nema pravila, evo danas upalim igru i prvi predmet Manticore s 2 socketa, dps malo preko 900, fin dex i vit. Na mp1 bez NV. Kasnije pokrenem s mp3 i dobijem odmah na pocetku plan za ljubicasi gem najjaci. Prvi od draguljara. Uglavnom, padaju stvari, nema pravila, nekad odigram 6 sati u komadu i nist, nekad u 10min dva set itema. Jesu shit ali padaju. I igra mi jos nije dosadila. Barbar(39) fino se voza na mp3 trenutno, svi padaju relativno brzo, kad mi dosadi odem na mp1, provozam se nabrzaka kroz par mapa pa opet na mp3.
![]() |
![]() |
#5476 |
Avocado
|
Prodao sam legacy natalya boots za 95mil (80 efektivno) i sad imam ostatak seta ako nekome treba, meni je beskoristan. Sva tri skupa za 40mil (12mil manje nego je sad na AH sve to skupa). Ak je netko zainteresiran nek se javi ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: ode prsten, realno sam dobio 29.75mil. Cijene legacy natalye idu u nebesa, očito netko promovira po forumima kak je to dobro u PvPu ![]() Preostala dva dijela 15mil ako je netko zainteresiran. Kad se sjetim da sam za prsten dao 13mil, da su mi šuze pale dok još nije patch došao... Ovo je fini plus, a digo sam dps sad na DH za 40k uz trošak od 1.5mil za andariel visage ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 23.01.2013. u 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5482 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5488 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
A opcija lova sa Bta na paypal moguće je samo ako dođeš do limita na Battlenet acc (250€) iako preporučam da se odmah stavi opcija da ti dolazi na paypal ili prebacivanjem u zlatnike i obrnuto što je ekipa napisala dolje, fak jea ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|