|
![]() |
#751 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#752 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Dodatnih programa van tvorničkih što bi se moglo vrtiti u pozadini: HaxSync, Ebay, Drobox, IMDB, par widgeta, gmail. Nemam FB instaliran.
![]() |
#753 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://db.tt/j46gLHQD Osim toga, imaš i widget koji možeš složiti da prikazuje potrošnju. To je zgodnije, jer brže dođeš do info. http://db.tt/zux7rBiJ Sorry ak sam te zagnjavio. Barem sad znaš za BMW. Ja sam sinoć instalirao Better Battery Stats, ali nemam pojma kako to interpretirati. Ima kakav tutorial? Zanimljivo je da sam nakon instalacije BBSa prvi put preko noći dobio 30mA standby-a što je prihvatljivo. EDIT: I sad tokom dana ista stvar. Ako je dignut BBS, imam 25-30 mA na standby-u. Ako nije, 60-100 mA. Ima li tko kakvo objašnjenje za ovo? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 22.01.2013. u 12:36. |
|
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jednostavno je, BMW ti ne daje točne rezultate. Isprobavao sam ga neko vrijeme dok sam htio provjeriti koliko mob vuče struje iz punjača i davao je glupe vrijednosti koje su gro alternirale tako da... BBS se inače koristi za provjeravanje wakelockova dok je mobitel u sleepu. Staviš ga na punjač na minutu, ištekaš i staviš mobitel u sleep na jedno sat vremena. Poslije pogledaš koji proces ti je držao mobitel budnim dok je u sleepu. Dole odabereš since unplugged i current, a zanimljivo ti je kernel wakelock, partial wakelock i alarms. Da bi neke vrijednosti vidio, moraš biti rootan. |
![]() |
![]() |
#755 |
"Samo vodu ne!"
|
Pa ne znam za punjenje, ali rekao bih da je u mjerenju pražnjenja BMW dovoljno precizan. Na kraju krajeva može se izmjeriti vrijeme i izračunati, što sam i napravio prije par mjeseci sa S2. A i moram reći da djeluje logično s obzirom na drain koji imam na 4.1.2. Ono što mi nije jasno je zašto pokrenut BBS (neovisno o BMW) smanjuje potrošnju za 2/3? Tu nešto smrdi... Fala za nfo o BBSu. Nešto sam skužio. Wakelogove još moram, ali sad vidim da ima dobar help u appu. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 22.01.2013. u 18:30. |
![]() |
![]() |
#756 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
BBS mi je dosta pomogao sa S II, jedan čak Samsungov program (Samsung Push Service) mi je nosio bateriju samo tako. Poslije ga nisam koristio, jer mi je bitno da baterija izdrži dan mog korištenja... |
![]() |
![]() |
#757 |
"Samo vodu ne!"
|
Jedna je stvar kad na temelju analize mjerenja BBS nešto makneš, pa se smanji potrošnja, a druga je da potrošnja u standby-u padne sama od sebe nakon što se aktivira BBS aplikacija. I to ne samo u prikazu BMWa, nego i u stvarnom stanju baterije. Kad mi nije aktiviran BBS preko noći ode 25% baterije, a kad je onda cca 5%...Što odgovara mjerenju BMWa. Inače, ja u BBSu za sada ne vidim ništa čudno, no može biti da je zato što baš još ne kužim sve segmente BBSa... |
![]() |
![]() |
#758 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Tako da se ja nemam kaj čudit za uključenim GPS-om, wifijem, 3G-om data, facebook, foursquare, linkedin, whatsapp, gmail syncanjem inboxa, google reader vijesti, gps location svakih "5 min"... ![]() |
|
![]() |
#759 |
Samsung Mob!ler
|
Ako niste čuli, danas je krenuo JB za S II. Dostupan je za skidanje na http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=10785 BTW ima nekih rumora i o izgledu S IV, ovaj mi je nekako najljepši do sada, iako vjerojatno neće ovako izgledat http://wp.me/p2b1gC-if Moguće predstavljanje -> 22.3.2013 Moguć početak prodaje -> kraj Q1 2013 |
![]() |
![]() |
#760 |
Guest
|
Opa, službeni JB za SII. Cool ![]() Kaj se tiče dizajna. Meni osobno SIII, novi note etc. totalno bzvz. SII mi je deset puta bolji ![]() |
![]() |
#762 |
"Samo vodu ne!"
|
Ja bih se složio sa Đukom da je u estetskom smislu S3 korak unazad. I na fotki, i uživo u ruci meni djeluje neskladno i krivo. I nergonomičan je kao i Note2 zbog površina koje nisu mogli napraviti skliskijima. S druge strane, Note2 ipak izgleda bolje od S3, jer se zbog veličine ne ističu toliko isforsirana zaobljenja. Na sreću sa dimenzijama nisu povećali i radijuse. S2 mi je "najljepši" (čitaj: najskladniji) uređaj iz Galaxy serije, a da ima manji bezel, možda i generalno. Jesam li spomenuo da apsolutno mrzim logotip na prednjoj strani mobitela? E tu je Samsung zbilja među gorima. Jednostavno ne razumijem potrebu za tim. Što, da ne zaboravimo da imamo Samsung? Ili HTC ili Sony? Uglavnom uništi svaki design. |
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni je S3 preruzan sa onim jaje izgledom. Note 2 nesto bolje ali i dalje S2 izgleda najskladnije i najelegantnije. Isto tako sam i misljenja da mob sa AMOLED ekranom mora dolaziti u izmedju ostalih i u crnoj boji ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() ![]() A ovo u vezi logotipa.. sad me i ne živcira toliko, al prije, pogotovo kad je bio onaj obrub ekrana sa nazivom firme... sjećam se D500 i D600 modela kad sam ih imao, pa doslovno su mogli povećat ekran za veličinu tog obruba, stalno sam to kritizirao ![]() EDIT: Za boje, pa svi novi Samsung Galaxy uređaji dolaze u crnoj, i S III i Note II i S III mini,.. |
|
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S3 je u crnoj počeo dolaziti tek kasnije. Defaultne boje su mu bile plava i bijela. Osobno bi radije crnog nego plavog, ali sam na kraju uzeo bijelog obzirom da crnog nije bilo u VIPu.
#767 |
Guest
|
|
![]() |
#768 |
"Samo vodu ne!"
|
Osim toga, mislim da Note2 još uvijek dolazi samo u bijeloj i Titanium Gray boji. Barem kod nas. A nisam vidio nijedan crni S3 još. Apsolutno se slažem da bi crna morala biti uvijek kao opcija na samoledu. |
![]() |
![]() |
#769 |
Samsung Mob!ler
|
S III sam vidio crni, doduše ne kod nas, za Note je najavljena crna, kao i S III mini. Svi su oni kasnije dobili crnu, eto, što je tu je. Da se mene pita ja bi bijelu izbacio, siva mi je ludilo, plava neloša, a ostalo mi je bespotrebno, mada crveni S III ne izgleda toliko loše uživo, koliko loše na slikama. |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
rom: Slim Bean 3.1 + dark framework + dark gapps + darkmms kernel: Yank555.lu kernel - postavke sve uglavnom stock sgs3 CPU governor LULZACTIVEQ Minimum CPU freqency 200 Max 1000 svi naponi na stock vrijednostima. nisam još uhvatio vremena s time se zamarati, a iskreno ni ne da mi se. Mobile data: off gtalk odjavljen wifi i sync uvijek uključeno viber, whatsapp, gmail, adaway, exdialer, holo launcher hd, dropbox Sve zajedno u app drawer 40 aplikacija. Mobitel je fluidan, nikakvih problema, između 1000 i 1400MHz ne vidim nikakvu razliku na ovom romu, da je stock samsung onda bi vjerojatno bila druga priča. |
![]() |
![]() |
#773 |
Guest
|
|
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#775 |
Guest
|
i dont know, ne koristim nista takvo, normalno koristenje sve ukljuceno i brightness na auto |
![]() |
#776 |
Samsung Mob!ler
|
|
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja ne kontam šta meni tolko jede bateriju na S2, Rom je Resurrection rom JB 3.1.0, kernel 3.1.0-rc8-Siyah-Dorimanx. Dodjem danas s posla, 7-14h, maltene nisam ni pogledao mob, malo prosurfao 10-ak minuta, nijedan poziv, nijedan sms, baterija na 52%. Whatsapp iskljucen, Facebook sync isključen, radi mi wlan jedino stalno i gps. Zanimljivo je što mi pod potrošnju stojalo 63% Android OS a tek 13% display. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|