|
![]() |
#331 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Donekle će sigurno biti modabilna, jer je napravljena na engineu stvorenom za modanje. U kojem opsegu ne znam, ali rekao je još davno da će podržavati private hive-ove, što znači i da bi trebala podržavati modanje. Pusti patcheve, njihove promjene su za public hive koji je mrtav već duže vrijeme, označavanje heli crasheva, wreckova i care packagea na mapi je mogao svako ubaciti na svoj private server po uvjetom da ima pristup server.pbo fileu, i ima malo znanja o DayZ kodu (koji je prilično težak). Tako da će moći maknuti to markiranje crasheva na mapi, može povečati ili povečati broj heli crasheva, može staviti da se tamo spawnaju engine partovi i jerry canovi. Privatnih servera hvala Bogu pa ima i više nego dovoljno, pa nije problem naći nešto za svakoga. Netko voli odmah početi sa M4 CCO SD, neko voli početi i bez jednog zavoja i painkillera, pa svakom nešto.
![]() |
#332 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Ne igram zbog cheatera. Zgubio sam živce. A ne zbog Rocketa ili samog moda. Nije Rocket kriv što ARMA2 korsti usrani betleaj kao zaštitu i što sami kod nikad nije zamišljen kao masivni MP već je od početka bio potpuno otvoren....Koliko je meni poznato dayz standalone će biti prerađeni arma2 engine s dosta poboljšanja a koristit će (navodno) bolji način zaštite....vidjet ćemo. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
|
Cheateri su davno prestali biti izvor frustracija. Večina servera ima database backupe tako da dođe do ne znam kakve katastrofe sa scripterima jednostavno se napravi rollback servera i igračia se vrati sve što su imali prije incidenta. Citiraj:
Nisi skužio što je Anti-Rocket ![]() Kakav crni fejk kult? ![]() Jednostavno modderi koji vide DayZ kao predmet otvoren za promjene, da se igračima pruži više opcija. Upravo oni drže DayZ živim. Privatni modani serveri imaju sigurno 85% DayZ igrača, za razliku od public hivea.
![]() |
![]() |
#334 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, bilo bi super kad bi Rocket popeglo originalnu mapu, a ostale ostavio communityu, ili radio jednu novu kao "update" igri, svako toliko. Previse mapa - pusiona, jedna - pusiona. ![]()
![]() |
![]() |
#336 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Malo standalone novosti: http://dayzdev.tumblr.com/post/39933...se-i-suppose-i Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
crnjo
|
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Novosti: http://dayzdev.tumblr.com/post/41444...e-sat-down-and Ovo odgađanje u nedogled mi se uopće ne sviđa. "Opraštati" im kašnjenja jer bi trebao vjerovati u dobru igru mi je već smiješno. Mod kakav je sada mi se čini da pruža više nego će pružati standalone(samo Chernarus+). Dayz je i ovako počeo gubiti wow efekt, kupiti ću igru, ali iskreno sumnja da će standalone dostići mod po broju prodanih igrara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
|
Ti si ako se ne varam prestao igrati igru prije par mjeseci? Neznam ako si probao druge mape, npr Tavianu ili Namalsk? Konkretno Taviana je veća od Chernarusa i puno zanimljivija. I problem nije u čekanju, problem je u ne ispunjenju obećanja, a iz iskustva mogu reći da kada developer igre ne ispuni jednu stvar, i druge stvari će se s vremenom pokazati barem malo drugačije od očekivanog. Što se tiče prvog usporednog SS moda i standalonea... IMO SS arma-e je slikan na low detaljima :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
|
Nije slikan na low detaljima, odi u editor i pogledaj Balotu iz te visine na very high detaljima. Ne kuzim frku oko kasnjenja. Nikada nista nije bilo konkretno obecano. Igra je "trebala" izaci 12/2012. Jos nije prosao ni prvi mjesec 2013. Kada uzmes u obzir sve promjene, posebno one "under the hood", i vrijeme od kada je poceo razvoj samostalne igre, nije nikakvo cudo da jos nije vani. DayZ je za mene poceo gubiti wow efekt ponajprije i zbog toga u sto se mod pretvorio i nastavlja pretvarati. Standalone ce biti poprilicno zatvoren na pocetku. Iz iskustva sa modom nadam se da ce tako i ostati dulje vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Premium
|
Citiraj:
Itekako je bilo obećano. Garantirali su sa 100% sigurnošću da standalone izlazi prije kraja 2012. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
crnjo
|
I opametili se jer su shvatili da ne zele fijasko. Tim bolje. Masa primjera sta se desi kad releaseas prebrzo. I onda opet masa onih koji su produzili 6-9 mjeseci i napravili j..enu igru. ![]()
![]() |
#346 |
Premium
|
Kako mislis nije iz same igre? SS ilustrira graficka poboljsanja u osvjetljenju, oblacima, sjenama, kao i promjene na mapi. Novi kamp u Baloti, doradjeni airfield, itd. Rocket je rekao da igra "mora izaci" do kraja godine, istina. Isto tako je i u prvom ovogodisnjem devblogu objasnio zbog cega nije, i zbog cega vise nece davati prognoze kada hoce. Ovaj zadnji update po nicemu ne vidim kao odgadjanje unedogled. Zapravo sam jos optimisticniji da ce igra u sto boljem stanju izaci van. Bas sam slusao danas rocketa na jednom streamu i pricao je o stvarima koje zele dodati sredinom, pa onda i krajem godine. Igra ce biti dugorocni projekt i jednostavno si ne mogu dopustiti da izbace los temelj na kojem ce to gradit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
|
U prvom SS-u iz arma-e nema niti jedne sjene, što nije slučaj dok igraš samu igru. Pošto se ne radi o istom engineu, editori iz obije igre vjerojatno ne renderira istu scenu na jednak način. Dakle SS-ovi nisu usporedivi, barem što se tiče grafičkog djela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
|
Pa uvijek mozes eksportirat misiju u igru i uvjerit se kako to nije slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
http://www.gamersplatoon.com/forums/...s-DayZ-Origins Ovo bi trebalo biti downloadabilno na DayZ Commanderu danas/sutra. Čini se zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Procitao sam opis i djeluje super. Posebno ono za salvation city, bas me zanima kako ce to izgledati i jos leveling. Sigurno cu probati kad dodje na commandera. Jos nije koliko vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Oko 20-e minute http://www.youtube.com/watch?v=z-Wbdb47aqg Čini se da će vrlo brzo još jedna mapa izaći na Commanderu http://www.youtube.com/watch?v=P7FUue2Brzo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
|
Probao Origin, nije mi se nešto previše svidjelo. Ali zato jedva čekam da Podagorsk izađe na DayZ Commanderu, čini mi se kao super mapa. Još novih vozila, skinova, i lijep setting - nekako kao da je jesen, sve žuto.
![]() |
#353 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jel mi netko može poći neki link ili što već kako točno instalirati dayz Imam steam sa free arma 2 i operation arrowhead stavio sam skidati i što sada dalje pitam jel prošli put imao sam problema a vidim da se samo malo nešto mijenja pa da bzv ne instaliram igru 100 puta dok ne proradi pa ako može neki link hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
|
Skini Dayz Commander. Pokreni jednom armu free, zatim ju ugasi. Isto napravi i sa arma2 oa ekspanzijom. Zatim pokreni Dayz Commander i pod install/update skini update za armu, sam dayz i dodatne modove koji te znimaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo se ok radi osim jedne greške da mi nije prebacilo onu mapu adons is OA u free armu ali rješeno Nego ja sam jučer igrao par sati skupio sve i svašta i to sam igrao na serveru sa 0 igrača dok se ne uhodam da mi citeri ne piju krv e sada na kraju me izbacilo iz igre zbog visokog pinga evo sada sam opet probao na par servera ali uvijek me baci na početak osim na tom istom serveru kojem sam igrao jučer nastavlja tamo gdje sam i stao jel to znači da za svaki server je igra ispočetka ili i ako može neki dobar balkanski server di nema citera i barem pametnih ljudi da ne pucaju odmah po tebi dok te vide |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Pozdrav, dal je netko vidio novi server koji je baziran na dayz modu ali nema zombija nego je deathmatch u elektro gradu? Možete ga naci tako što u filter upišete deathmatch? Meni je ovo super za vježbanje sa sniperom itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|