|
![]() |
#301 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Imate svi ispravne Headsetove? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
aka Striko
|
Mogu od 21h nadalje.... Tko je za ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajde skinite OVU mapu pa da zahaklamo danas navečer poslije 10, ja i Elder smo za, fale nam 2 membera za full tim ![]() EDIT: Full smo, prije partije moramo u birtiju svi se natankati za partiju, takav je deal ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 14.01.2012. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja sam baš mislio krenuti opet, ali tek idući tjedan (ispiti pa ono ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Oi. Evo ja kupio s jos 3 prijatelja l4d i l4d2. Ajd ima kakve pcx grupa i jel moze inv? lp ( ja i jos jedan kolega nismo noobovi, igrali u clanu l4d i bili poprilicno dobri a ostala 2 su noobovi sta se l4d tice al igrali dosta pucacina i nisu losi +) ) BTW Steam 75% off je za l4d i l4d2 pa ko oce neka uzme. do 10 vrijedi ponuda mislim |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
kupio i ja. nisam do sada igrao, kaže brat da je zarazna |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Uzeo i ja ovu divotu od igre, pa ako tko hoće timski zaigrati steam je u sigu.
![]() |
#322 |
Happy hippo
|
Bump +) Evo napokon poceli igrati u zadnje vrijeme neke normalne gamove. Igramo vise manje svaki dan a najvise navecer ( cca 10 navecer ). Ako se netko oce pridruzit nek mi se javi ( http://steamcommunity.com/profiles/76561198065318291 ). Za one koji su tek kupili igru i neznaju jos osnove slobodno se javite al moguce da necete svaki put upast u gamove jer nije fora 3x4 +) Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Happy hippo
|
Ma nista novo vise manje Sva oruzja iz l4d1 i sve mape su sad na l4d2, takoder par novih al nista posebno. Original kosta cca 40 kn ( imas i ovdje na forumu pod prodajom ). Nikad nisam prezalio sto su izdali l4d2 al ga sad igram jer je laksi pa su mi se kolege ( citaj noobovi =) ) brzo privikli na stil igre +) Jucer isto odigrali par dobrih gamova. Najveci su problem i dalje leaveri al posto nas ima 8+- u zadnje vrijeme to nije problem. Javi se pa mozemo nesto skemijat. lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Likovi i mape (i oružja ofc) iz jedinice su prebacili u dvojku, a sad neka ti netko iskusniji kaže da li su mutation i scavenge novi modovi jer ni ja nisam jedno vrijeme igrao.... Sve u svemu i dalje zabavno kao i kad je izašla.
![]() |
#327 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Pozdrav, dali netko zna na koji način je moguće igrat coop s više od 4 igrača? 6-7 je dovoljno. tražio sam po netu ali niti jedno riješenje do sad mi ne radi.. igra se preko garene, naravno. pomozite molim vas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|