|
![]() |
#361 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ujutro sam ga napunio na 100% do sad praktički cijelo vrijeme nekaj drkam po njemu i skidam/isprobavam aplikacije što preko data paketa što preko žiclesa i sad je na 39%. Ako sad upalim wifi i odem na net veli da mi baterija traje još cca 3,5 sata. Ako ugasim wifi veli mi da će trajat još jedan dan.
#362 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nažalost nemogu ti reći koliki je on display time jer takve stavke u battery settings i još nekoliko battery aplikacija koje sam isprobao nema.... Ali tih cca 48h izdrži bez problema, po danu 7-8 poziva, poruka, whats app, provjera maila, i sl., gps, wifi, 3g su non stop upaljeni... Po mojem iskustvu gdje sam na bateriju pizdio za sva 3 android telefona, čini se da stvarno je tako... a drugi su opet pisali da ima drži po 2-3 dana, što ja ni sjednim nisam mogao postić... Zato sam sad oduševljen trajanjem iste. |
![]() |
![]() |
#367 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne postoji takva zasad ![]() WP7 je to što si koristio http://wmpoweruser.com/windows-phone...re-set-leaked/
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 31.12.2012. u 12:46. |
![]() |
![]() |
#368 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Lumia 620 jos nije vani ![]() ![]() Igrao se sa HTC 8S, i svidja mi se definitivno, ali cekam 620 zbog prednje kamere. |
![]() |
![]() |
#370 |
The mighty pirate
|
Huawei Ascend W1 bi mogao isto biti zanimljiv. Bit će jeftiniji od 620, navodno ispod 200$ http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5147 W3 bi mogao konkurirati 620 i S8 cijenom, ali je i puno jači http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5147
#371 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne vjerujem da će Huawei ić s baš takvim cijenama, ako će uopće ići van azijskog tržišta s tim modelima. Možda je kinez ali finu poziciju si je osiguro na tržištu, čak mu i ovi naši pametni trgovci ne drže više toliko konkurentnu cijenu. |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još uvijek novi modeli izlaze izuzetno sporo. Nije mi jasno kako misle navući mase na taj OS kad mobova ni od klinca. Svaki dan dolazi sve jači i jači droidi, a ovi ne mogu izbaciti na tržište ni low end mob.
#373 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Svaka čast Huaweiu na niskim cijenama ali uvijek bi prije uzeo Nokiu ili HTC što se WP-a tiče! |
![]() |
![]() |
#374 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows...e_Requirements
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo ja sam jučer nabavio HTC 8X, pa da napišem par dojmova i impresija. Inače, nisam novi u WP svijetu jer sam koristio Omniu7 godinu dana i bio izrazito zadovoljan kako sa uređajem tako i sa OS-om. Čisto iz znatiželje tokom ovog ljeta se prebacujem na Android i na HTC EVO 3D. Od početka su me smetala trzanja, zastajskivanja u radu, iskreno nisam bio navikao na to i OS mi je djelovao neoptimizirano, neke su me stvari smetale i nikad se do kraja nisam mogao priviknut na njega. Za razliku od OS-a EVO 3D je pravi muški telefon. Robustan, kvalitetan, težak! Nakon EVO-a nabavljam XPERIU S koju sam imao 3 mjeseca. 8X sam uzeo ponukan dobrim iskustvom sa Omniom 7. Prvo sam primjetio odlično unibody kučište sa nekom vrstom gumirang premaza koji spriječava klizanje iz ruku. Materijal djeluje kvalitetno i gledajući ga mobitel izgleda kao isklesan iz jednog komada (što i nije daleko od istine), škripanje i savijanje nisam prijmjetio do sada. Dizajn neću previše komentirati je je stvar ukusa, no meni djeluje odlično. Rubovi telefona su tanki i konusni, odnosno "zašiljeni" pa sam telefon djeluje tanak i ekskluzivan. Prednjim djelom dominira zaslon i 3 kapacitivne tipke na dnu te front facing camera. O zaslonu i responzivnosti ne treba trošiti riječi jer mislim da predstavlja sam vrh trenutne ponude. Od opreme u paketu nema baš puno. Punjač sa usb kabelom i ne baš kvalitetne slušalice, uz ključić za umetanje micro sim kartice je sve što dobije uz telefon. O OS-u neću previše trošit riječi jer je vć podosta rečeno, samo da potvrdim da push notifikacije rade dobro, od free messangera, najbolje mi djeluje WhatsApp, dok Viber koji je još uvijek u beti ima bugova, no meže se koristiti. IE mi je onako na prvu, brži od bilo kojeg browsera na androidu. Nisam primjetio zastajkivanje, čak i pod opterecenje, rad je fluidan i ugodan. eto, ako netko ima još pokoje pitanje može pitati... |
![]() |
![]() |
#377 |
Moderator
|
Imam mali ''problem'' s integriranom memorijom tj zauzećem iste, naime od jučer do danas je pojeo dodatnih 150 MB a ništa na njega nije instalirano ![]() Riječ je o HTC 8S.
#378 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Danas ujutro oko 9 skinut sa punjača 1. punjenje, sad je na 65% i mislim da bude zdurao sutra cijeli dan. A danas se instaliralo i prčkalo svašta i prilično puno. 2 maila syncana, gps i wifi stalno ON. Čini mi se dosta jača od prijašnjeg mobitela (XPERIA S), no pravu sliku mogu reći tek za par dana... |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#383 |
Moderator
|
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.01.2013. u 11:39. |
![]() |
![]() |
#384 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#385 |
Moderator
|
A i meni je patnja tipkanje obzirom da sam prije njega imao VivazPro. ![]() No navikneš se, evo nakon par dana tipkanja više mi ne treba pola sata da natipkam poruku ![]()
#387 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Kao što sam i očekivao, izgleda će HD2 opet živnuti: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2020193 Ne samo da se na njemu diže WP8, nego i Win8 RT. Druga je stvar, što nije vani i što je još daleko od upotrebljivog, ali je još jedna pljuska MS-u i njihovim famoznim izjavama o nekompatibilnosti i inferiornosti starijeg hardware-a. Čak ako nikad ni ne proradi kak spada, opet je pljuska. A ako proradi, onda mogu očekivati linč od ovih koji su pokupovali Titane i WP7 Lumie. Za njih nema puno nade, s obzirom da je dev scena skoro pa nikakva. HD2 nikad ne umire. |
![]() |
![]() |
#388 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ono što me nervira vezano za OS je: - nemogućnost instalacija appova na karticu (što je općepoznata stvar) recimo hoću gore stavit koju igru i koju offline mapu i nemaš više praznog prostora - nemogućnost kontrole nad sys fajlovima, nema opcije browsanja kroz foldere - tu se nadovezuje i onda taj ''fantomski'' nestanak prostora tj OS neke svoje sistemske fajlove raširi ko kuga po uređaju a ne možeš vidjet kaj je to pa da obrišeš ako je eventualno nepotrebno. Da ima 8GB storage bilo bi lakše prihvatit to što OS umijesto 2GB zauzme 3GB. Ono što me smeta kod samog uređaja je kvaliteta kamere. Obzirom da sam do sada koristio SE uređaje koji su imali predobre kamere ovo mi je za dva koplja lošija kamera. No preživjet ću. Sviđa mi se kvaliteta izrade, kvaliteta ekrana, živahan je mob, jednostavno ga je koristit, baterija je zadovoljavajuća, IE je iznenađujuće dobar, od aplikacija se nađe sve kaj ti treba. Mnogo ljudi zamjera wp-u manjak aplikacija no iskreno ne treba mi 320 aplikacija za fejzbuk, 240 aplikacija za nadgledanje baterije, 450 aplikacija za croopanje slika i sl. Ne vidim svrhu toga da imam 600 aplikacija koje u pravilu rade istu stvar samo ih je napisala druga osoba. ![]() Tak da taj ''manjak'' broja aplikacija i ne shvaćam kao neku manu.
![]() |
#389 |
Premium
|
Pa manjak je utoliko što nemožeš instalirat npr drugu aplikaciju za tipkovnicu, sms isl. što si nemožeš (besplatno) stavit navigaciju i offline mape, osim šugavog online gmapsa... pa nepostojeći mpbz (ovako opet preko tokena moram plaćat račune), ima tu još 4,5 poprilično korisnih aplikacija kojih jednostavno nema... Što se smrzavanja tiče, još se nije dogodilo ali u zadnje vrijeme prečesto zna zblokirat kod unlock screena, tad moram dvaput stiskat tipku za paljenje... pa u whats appu poludi tipkovnica i blokiranje... Ostalo je manje više ok, ali daleko od idealnog OS-a. |
![]() |
![]() |
#390 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma "manjak" aplikacija je takva glupost od argumenta da je to smiješno... Sjećam se kad se prije koju godinu pljucalo po Androidu jer je ima manje aplikacija od iOS-a, dobro kad je tek krenija, možda mu se to moglo i zamjerit, al ono razlika između 400.000 i 40.000 aplikacija je stvarno bitna ![]() Ja bi isto tija probat WP8, samo je ponuda mobitela u nas vrlo loša, a i bojim se da me Note razmazija i da bi mi bilo vrlo teško se vratit na neki mali ekran ![]() Kakvo je stanje sa pokretanjem aplikacija i generalnom lakoćom korištenja aparata? Recimo kad je zaključan da ideš pozvati nekog. Meni je kod Notea zgodno što pritisneš ili home ili power botun i onda imaš one aktivne ikone u lock screenu koje potegneš i u isto vrime otključaš mobitel i pokreneš aplikaciju. Također, JB 4.1.2 i ovaj Project Butter su strašno ubrzali i ugladili Android, jedina zamjerka je što bi tija da mi baterija traje duže (čini se da je za to Note2 idealan kad već nema onih Motorola u nas)... ![]()
Uređivanje | |
|
|