|
![]() |
#10831 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#10832 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Gleda san hobita u 3d hfr. Meni neke scene izgledaju predobro dok druge ka da su iz nekog loseg "scifi original" filma. Takoder one "ubrzane i neprirodne pokrete" san vidija na par mista te mi se ni malo ne svidaju ti "efekti" (i to ne samo meni nego jos par ljudi sta san pita). Sta se tice filma opcenito..nije mi se nesto posebno svidija. Lotr mi je za sada dosta bolji. Al vidit cemo kako ce se u druga dva nastavka sve to zavrsit. Ps ovo ne znaci da je film los nego da san ocekiva dosta vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10833 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja sam mislio da je u pitanju 30, al eto zahebo sam se bilo je ipak 24 u pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10835 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kolko ja vidim, na cinestarovim stranicama piše da se Hobbit reproducira u 48 fps-a.
![]() |
#10836 |
Guest
|
Onak, svi projektori prikazuju 60fpsa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10837 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Te ubrzane pokrete u niti jednom drugom filmu nisan vidija. Tako da pretpostavljam da je do 48 fps..al mozda sam i u krivu...ako neko drugi ima informacija neka me prosvijetli. Uglavnom tih par scena meni je izgledalo totalno neprirodno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10838 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Gledao sam hobbita u imaxu i ono nije bilo 48 fps-a! @fanatik: gdje si pronašao tu inf da se prikazuje u 48? Evo ovdje su vam usporedbe s fps-ima: http://www.48fpsmovies.com/high-fram...xample-videos/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10839 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
u IMAXu nije 48FPS Imaš 3 verzije koje prikazuju u Cinestaru, a samo je jedna verzija sa 48 FPSa
![]() |
![]() |
#10841 | |
NITKOV
|
Citiraj:
U ostalim dvoranama možeš birat hoćeš gledat u 2D ili u 3D s HFR-om. Mislim, nije da sam se ubio tražeći info. http://www.blitz-cinestar.hr/cinesta.../2304/20121225 I ne kužim zašto misliš da naši projektori nisu u stanju prikazat više od 24 sličice. Pa prešlo se na digitaliju već davno.
![]() |
![]() |
#10842 |
Guest
|
Ma, IMAX je super za gledati IMAX filmove. Samo mi nemamo pravu IMAX dvoranu. A to da nisu sposobni prikazati 48, zna netko koji je projektor u IMAXu kod nas? |
![]() |
![]() |
#10843 |
NITKOV
|
Pa tvoj članak je na njihovim stranicama, google bro! ![]() http://hdtelevizija.com/2012/07/09/r...slike-i-zvuka/
![]() |
#10844 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ali ono, Digitalni IMAX je blah sa 2K kod nas naspram klasičnog filma. |
|
![]() |
![]() |
#10845 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Cloud atlas Ne znam koliko bi ga iskreno ocjenia ,al film mi se nije svidia . Necu rec da je govno ,al jednostavno mi se nije dopa. Non stop presaltavanje izmedu 4 radnje koje su nekako medusobno povezane na nekako los nacin. Jos traje 3 ure ,ispizdio sam pogledao sam ga do kraja jer sam dosao do 2. sata pa nisam htio odustat inace bi ga ugasia 3 puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10848 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Što nije jasno u tom djelu,film govori o tome kako čemo vjerojatno završiti ako ovako nastavimo,robovi i pohlepa,robovi u 18-19st i opet robovi u 22st,samo na malo moderniji način. I sad smo robovi samo je to malo uljepšano pa se čini da smo slobodni,uživamo blagodati demokracije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10850 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() Nejasno mi je zašto su revolucionari u Neo Seulu zapeli baš za Somni. Fabrikantica ko i sve druge. Zašto su se baš nju trudili izbavit, krkanje, rokačina i pucačina kad ima fabrikantica more dole u slamovima.
![]() |
![]() |
#10851 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
S njom su htjeli pokazati da su svi ljudi jednaki,imaju iste osječaje i sve isto bez obzira što su stvoreni "umjetno". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10852 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
mrzim te filmove di niko nema muda rec da je film sranje da ne bi ispao glup,ima jos jedan takav hvaljen film nemogu se sjetiti naziva isto umjetnicko preseravanje,neko bulji u neko drvo ili statijaznam,neko treba rec car je gol i to nema veze s filmom,oni na to i igraju dobra reklama ,dobri glumci ako kazes da nevalja onda si zadrta seljacina,a film je smece da nema veceg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10853 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto mogu se nadovezati da su meni Inception i Shutter Insland (oba sam gledao u kinu :/ ) loše sjeli, ali da budem balkanac, sranje su mi. Obrazloženje: zadnjih godina ne gledam uopće više horore, psihološke, trilere i slične filmove, drugim riječima, ne gledam ništa što me relativno dosta uzrujava ili opterećuje i zbog toga možda ne razumijem ili jednostavno ne želim niti razumjeti ova dva navedena filma - i zato su mi sranje i užasno teški. No ne generaliziram, već je to samo moje mišljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10854 |
Guest
|
inception i donnie darko su poznati filmovi za 'adhd fejsbuk -cajka' generaciju |
![]() |
![]() |
#10855 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Da mi je vidjet tog sretnika kojeg zapadne da mora promijenit lampu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10856 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni je isto tako Avatar bio žešće smeće makar su ga svi izhvalili do bola
![]() |
![]() |
![]() |
#10857 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
U tom tonu, meni su redom LOTR, Harry Potter, Star Trek i Star Wars sra-nje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10858 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10859 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#10860 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Ne znam, kad je film dobar, imaš onaj osjećaj na kraju; Jebote filmčine! Ovdje ga nisam imao. Da li onda postoji neki akcijski spektakl koji nije smeće? Jerbo Avatar je namjenjen da bude baš to, haj tek akcijski spektakl s hebenom produkcijom.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 26.12.2012. u 08:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|