|
![]() |
#5221 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A neznam, kazem da sam sa WD najlakse nabio levele i masakrirao sve. Imas koga da ti tanka i dize aggro da mozes na miru sve tuc. Pase drzim zasad dok ne nadjem neku zamjenu, vjerovatno ostavim samo velikoga, jer je toliko toga na ekranu da nit ne primjetim gdje sam a kamoli jel mi se depiliraju noge lavom il kiselinom. Al zabavan lik, itekako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5222 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ima super sacrafice build sa psima. Izmedju ostalog sa circle of life-om i thing of the deep naravno. Psi su stalno gore prakticki, sacraficam ih non stop, dmg bolestan. U buildu su jos grave injustice i gruesome feast i za low mp farm, ide nevjerojatno brzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5223 |
Premium
|
Evo sa kolegom testirao nesto, imam osjecaj da na istom DPSu sa istom opremom WD radi puno bolji dmg i ima lakse igranje. 2x Wizzy, 90k+ dps svaki. Igrali Inferno Mp10 act1, do ulaza u selo, gdje se spawna fina grupa zombija, a nema ih shanse sve pobit jer imaju od 3-5m+, rokali meteor il blizzard i bjezali u krug ko idioti. Rastegli borbu na cjeli pocetnicki area. Svaki udarac je 20+k, a nekada zombie i oneshota wizzya sa 4k armora i 41k helta. vs. 2x WD, ista oprema, tako da je dps cca 90-100k unbuffed, ista lokacija, baceno 6 pasa i 2 gargantua. Nismo se buffali, jer nemamo muda pric u grupu zombija na Mp10, tako da je samo 2x acid + moje mede bilo u igri. Pobili zombije iz lakoce, nitko nije bio udaren jednom, vremenski barem 3x brze nego sa 2 wizzya. Medvjedjad ko od shale critove po 450k+ reda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5224 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
http://www.pohrani.com/f/2s/Mi/3GJ9J...eenshot006.jpg jel mogu dobit kakvu količinu golda za ovo, ili bolje da ni ne stavljam na AH. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5226 |
Guest
|
Odkada sam instalirao Win 8 , Diablo 3 mi govori da "mi je čudan enviroment" i traži unlock preko weba . Sve je super dok ne dođe do onog da pošalje SMS code za verifikaciju koji nikako da stigne. Blizzard resetira pass, igra ponovo javi "čudni enviroment" i tako dopisivanje sa blizzardom ukrug. Zabavan feature. ![]() |
![]() |
![]() |
#5227 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo stastistiske.. Sve to na MP5 sa 430% MFa. 1 run, 99 zutih, 9 level 63 od kojih su 5 2h smece, 2 stapovi za magijanje(to me najvise ljuti), jedne hlace i jedan bracer, smece naravno. Osim toga pala su i dva 62 ringa, smece naravno ali to je sreca 2 ringa na skoro 100 itema. Katastrofa. Nije ni cudno da je vecina igraca zbrisala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5228 | |
Premium
|
Citiraj:
Na l45 sam imao 650dps mace sa 150 inta, na L50 vec sam imao 900 dps mace, i sve to zuto smece sta kupis za 100k golda max. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5229 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Pa ja sam prije to igrao kao manijak, po 10 sati dnevno farmao, imao preko 15k champion-a killed dok mnogi streameri nisu imali ni 10k a gear dobivali preko AH i fanovi im davali gold. I naravno da sam zbirsao, imao sam vremena i volje ali igra nije rewarding. I prestao sam kad mi je frend dosao na inferno ubio drugi champion pack i dobije ako se dobro sjecam natalya bootse odlicne, otisle za 60 milja i kupio si je kompletan gear a nije ulozio 10% vremena ko ja. Shvacam ja da su stvari random ali ako ja vec potrosim toliko vremena onda bi nakon nekog vremena trebao bit i nagraden ali to nije slucaj u d3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5231 |
Premium
|
@ehohr Da igra ne nagradjuje trud, to je istina. Samo je puka sreca u pitanju. Ima dana kad ne padne niti jedan legendary da valja, a nekada 5-6 u jednom runu, al sve totalno bezvrijedno. Shanse da ce ti upast item da valja su vjerovatno astronomske, a MF sta bi trebao pomoc je nekako cudna varijabla, jer ne dobijam nista bolje iteme sa 300+MFa ili sa ispod 100. @ivan77 Jos da znamo koliko ima aktivnih igraca, i da je vjerovat bizzardu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5232 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Meh, mene sve vise drzi DayZ, sve manje Diablo 3. Konkretno, mlatim s ekipom 4 player runove na MP3-5, zadnjih mjesec dana, prosjek recimo 1.5h dnevno (prek tjedna slabo, vikend klanje). Svaki upgrade koji sam dobio u zadnjih mjesec dana je kupljen na AH. U najmanju ruku je demotivirajuce... skupim brdo golda, za 2-3 miljona kupim 2-3 upgradea... i tako unedogled. Nije mi pao ni jedan legendary, ni jedan set item. Ekipi u zbroju 10ak legendarya i 0 set itema ![]() Meh... Mozda da uplatim loto i resetiram si bad streak ![]()
![]() |
#5236 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() yap.....definitvno se slazem....ja sam isto napustio djavla iz tog razloga....preko 400 sati play time jedan jedini zuti item sam dobio koji je otisao na AH preko 10 milja i nijedna legenda..... @gušter poštedi nas jeftine propagande može? Da nam je do toga prebacili bi na CNN......Hvala ti... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5237 | |
Guest
|
Citiraj:
Kada pogledaš "400 sati" u kontekstu igre Diablo 3 , to je kao da spremaš ispit na fakuletetu 4 minute i čudiš se padu. Stvar je u tome da je igra koncipirana da se igra godinama, 10+godina a ne satima sa svim postojećim i nadolazećim sadržajima. |
|
![]() |
![]() |
#5238 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5239 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Znaci tebi je to sasvim ok.....toliki playtime i ovo kaj sam dobio? (retoricko pitanje....molim te ko boga nemoj odgovarat) Svaka cast blizzardu.......naci toliki broj ovakvih :kof :kof (ovaca za šišanje da budem fin).....:facepalm ![]() p.s Kako sam bio razočaran kad nisam uspio kupiti CE...brijem da bi sad napravio samoubojstvo iz zasjede da sam dao tolku lovu na tako "bogat" sadržaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5240 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Dobar zakljucak nema sta, zato ljudi s manje gametime uspiju nesto nac, a drugi ne? Diablo 3 je fail po pitanju itemizacije, vec su par puta reworkali legendary iteme kao i set iteme, Diablo 2 cak nisam igrao tako puno kao D3 ali sam vidao dobre iteme. Ovdje nisam vidio dobar item u 15k championa killed, niti jedan koristan item nisam dobio, mislim da je to dosta za barem jedan item. Ali svatko ima svoje misljenje, brojke igraca d3 padaju, zaigram ja tu i tamo ali nije mi to vise to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5241 |
Premium
|
Pa sistem, igraj pa ocekuj da ce nekad nesto uletit je ok. Al izvedba je ocajna. Vec 3 dana nisa, ni rare vijedan preko 50-100k nit legendary. A kolegi jucer padne Skorn, sa LS naravno, utopio ga za 100m, a mogao je i vise. Doslo mi da razbijem nesto. Igra 5 puta manje od mene, ima MF ispod 100, i eto. Usrecio se. Meni sa 330+ MFa nije u zadnjih mjesec dana pao legendary vrijedan preko 50k. I ako te to ne isfrustrira da ragequitas, neznam sta hoce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5243 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Koliko moze vrijediti amulet sa slike? Iako bi i mom barbu odlicno sjeo gledam da li ga ostaviti ili ako puno vrijedi prodati, pa za taj gold uzeti neki dobar Skorn. ![]()
![]() |
#5245 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Microstuttering
Nakon što sam kupio novu grafu (7850) koja je zamijenila 4850 pojavio se problem koji se po netu opisuje kao stuttering ili microstuttering. Mene je to užasno smetalo jer sa 4850 nisam imao nikakvih problema prilkom pokretanja D3, nikakva trzanja ili pad fps-a. Googlanjem spominju neka polurješenja koja mi nisu pomagala: ručno podešavanje vsynca u driverima, isključivanje indeksiranja na diskovima, uklanjanje antivirusne realtime zaštite, gašenje pokrenutih programa, affinity settings... Da ne nabrajam dalje, ništa nije pomagalo. Problem ostaje prisutan na bilo kojoj rezoluciji i na bilo kakvim detaljima. Ono što sam napravio: vsync ostavio upaljen. E sad, pošto vsync uklanja trganje tekstura zaključavanjem frameratea na 60, ona opcija direkt ispod, max foreground FPS je stvarno nebitna da bude na 200 ili ugašena. Postavljanjem na 60 se problem gotovo uklonio, a potpuno je postao nezamjetan kad sam postavio na 61 max foreground FPS. Najvjerojatnije bilo koja vrijednost sitno iznad 60 radi isto. Možda nekom pomogne... EDIT: vraga. i dalje se osjeti, ali znatno manje ![]() Eto, ovo mi je dosad najveća zamjerka igri...
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 24.12.2012. u 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Cudno da je to doslo sa novom grafom (i jacom), ali koliko sam uspio uhvatiti po forumima takodjer, "upgrade" koji navise pomaze protiv trzanja u D3 je - SSD. Igra dosta rosta po disku i navodno na SSD-u radi bez problema. Ja igram na laptopu cija je graficka dosta slabija od te 7850 (GTX560M), ali igra je instalirana na SSD i na najvisim postavkama ni "t" od trzanja.
![]() |
#5247 |
Guest
|
meni se isto dešava nakon prelaska na Windows 8, nema to veze sa brzinom HDD/SSD -a. Izgleda da je to bug do igre. Na blizzard forumu su ljudi našli privremeni "fix" da se dio datoteka kopira na usb stick od 16gb i onda da se igru upućuje na čitanje tog djela sa usb-a. U nekome od patcheva će riješit to. |
![]() |
![]() |
#5248 |
Avocado
|
Kažem, nikakvih problema, nula, nicht, nada, zip sa 4850, a sad sa 4 godine novijom karticom imam takvih problema. Trzanje koje se javlja zbog diska i microstuttering koji se javlja iz neznanog razloga nisu isti i točno se vidi razlika. Kad je disk u pitanju onda stvarno stane grafika na pokoju milisekundu, ali ovo se primjeti kao drastičan pad FPSa, ne stane prikaz i ne brejka... Ono što je zanimljivo je da fraps pokazuje non stop lockanih 60 fpsa, a ingame fps counter (ctrl+R) pokazuje 60 ali se točno vidi da na dijelić sekunde skače fps puno niže i puno više (30fps pa čak do 100+ fps). To sigurno nije do diska. ![]()
![]() |
#5249 |
Guest
|
navodno ovo riješava stvar, http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642269402 samo nemam usb od 16 gb trenutno. |
![]() |
![]() |
#5250 |
Avocado
|
Ma moš mislit da ću kupovati usb stick samo zbog njihove nesposobnosti da igru naprave kako treba. Nema šanse da se za polovično rješenje tolko "mučim". A ovo što sam sad napravio je osjetno bolje nego prije. Kolko čitam nije uklonilo sav stuttering ekipi, tak da je to onda isti drek. -.-
![]() |
Uređivanje | |
|
|