|
![]() |
#5131 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Eto, stiže Diablo 3 na konzole. Sada mi jasno zašto samo 4 hotbar slota igra ima, savršeni fit za gamepad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5132 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovdje se ne radi sad samo o prodaji nego o korištenju exploita/bugova koji oni kakti ne vide. Citiraj:
to be continued... ![]()
![]() |
![]() |
#5135 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
moš se žalit kom hoćeš ![]() Imaš AH i rmah za takve stvari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5136 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Blizzard se koliko znam nikad u takvim stvarima nije iskazao....uvijek bi svojom pasivnoscu napravio budale od postenih ljudi (nesto ko naši sudovi kad lika koji zgazi dvije cure bmw-om posalju u svicarsku na skolovanje) tako da cisto sumnjam da ce tu biti kaj.....Sjecam se kad sam wow počeo igrati, svakakvih pizdarija je bilo, od toga da kad smo ubili bossa u rejdu nakon 3 sata fajta nije pao item pa do sličnih skemerskih egzibicija i nema tog boga da su te stvari ispravili.....Tako da jebiga pisi kuci propalo....za ubuduce znas ![]() btw... prestao sam igrat diablo.....fala dragom bogu da nisam kupio CE.....brijem da bi si sad jaja pojeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5138 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#5139 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Red je da se i ja pohvalim sa jučerašnjim dropom, uvjerljivo najboljim do sada! ![]() Act3, nv2 i u istom runu mi padnu i vile ward 195dex, 5% life (otišle u roku odmah za 5mil). Moram li reći da sam bio na serveru sa buljom? ![]() Dps skočio za solidnih 16k! http://eu.battle.net/d3/en/profile/H...7/hero/4251561 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5143 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5145 |
Strichek Moderator
|
Nisam mogao podignut item sa poda dok je trade otvoren jer mi je govorio da su mi bagsi puni a nisu? Što je to nego bug? Da tog buga nije bilo ne bi sad ovo pisali...
![]() |
#5146 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5148 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da ti nisi bacio item na pod ne bi o ovome pisali, a ne zato sto nisi mogao pokupiti. Postoji trade koji radi sasvim ok, nije njihova krivica sto ga nisi koristio kao svi ostali. Uostalom, zar si stvarno toliko naivan da mislis da ce Blizzard poaknuti mali prst da tebi napravi uslugu nakon ciste tvoje pogreske? Svoje pogreske ne ispravljaju, a kamoli tude. I nisi spusio 160 eura, nego ih nisi niti imao. Samo mi objasni kojom mrtvom logikom si isao bacati item na pod? Dokazati da item postoji? Madarska sobarice bi to predvidjela, nhf. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5149 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5150 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Yep, slazem se dobrim dijelom ali u toj prici ima i taj bug exploit sto ipak baca dio krivnje na blizz. Stavljajte SSove dobrih dropova jer jedino tak dobim malo volje za igrat. Nisam dobio vec 100 godina nist i vec sam malo ljut na te seronjee. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 12.12.2012. u 00:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5151 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ne kuzim kakav je to bug ako otvoris trade i ne mozes lootati. ne vidim niti jednu smislenu situaciju gdje bi to bio bug osim u ovom buljinom slucaju koji je sve osim smislen. kad je otvoren trade, ne mogu WWti. onak, who the fuck cares? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
E pa nakon 3 dana suse, stvarno par runova cijelog Ac3 i ama bas nista ne padne, nit rare za AH nit za altove. Kad nece onda nece. I jucer odigram sa kolegom sve, na kraju koknemo wardena, nema kljuca kao i uvijek, i on kaze hocemo do kraja levela. A ajmo, ima jos sta, 5 min klanja max. ![]() E sad krece komedija, bilo mi dosadno pa sam se uhvatio malo AH terorizma, nasao sve legendary iteme po 10k i bidao, iz zajebancije. I tako dobio 4 kompletno smece IK belta, ono 90str i int ili dex, smece standardno, al daje bonus pa eto. 4 u stashu, i padne sta? ![]() Siguran sam da ova igra trolla gore nego bioware. Ovo je bilo namjerno, majci im ga gurnem sadistickoj... odma trk na AH, provjera cjena.... Kako me presjeklo kad sam vidio cjene, po 200m ![]() P.S. - svima koji podjebajete jer prodajete i zaradjujete stotine miliona ste trolovi ![]() Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 12.12.2012. u 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5153 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Kaj bi napravio da dođe novi patch, netko ti iz čista mira otvori trade i pokupi uz pomoć nekog exploita recimo chest i ode. Who the fuck cares kažeš?
![]() |
![]() |
#5154 |
Akutna lijenčina
|
Za svaki slučaj možeš napisati na službene forume svoj slučaj detaljno, to će pokupiti pozornost i možda prisiliti ih na nekvu akciju (ne mora biti u tvoju korist, ali će je biti). Ako ga i obrišu, bit će na Google cacheu pa ga možeš sejvati naknadno i staviti na reddit, čime će im se dodatno potpaliti pete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5155 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@Buljo Glavna stvar, u cijeloj priči, je da si ti bacio taj item na pod. Da ga nisi bacio, ne bi imao problema. Ne razumijem zašto si bacio, ali to sad nema veze. Vjerojatno si imao neki svoj razlog (meni nedokučiv) i ne vjerujem da će ti Blizzard vratiti lika unazad ili vratiti item. Ne bih ti ni ja vratio item jer si ga bacio. Nemoj se uvrijediti, ali tako to ide. Jel nam možeš navesti razlog zašto si bacio item umjesto da ste to obavili u trade-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5156 |
Strichek Moderator
|
Napisao sam već... Bili smo na drugim krajevima ekrana kad sam bacio, do mene mu treba 2 sec. Bacio sam jer, kao, nije vjerovao da je pravi, a kad si uzbuđen zbog love i cijele te situacije onda ne razmišljaš toliko mozgom koliko bi inače ![]()
![]() |
#5157 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5158 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5159 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
HAhahahahaha, epic diviry ![]() Jedino što možeš buljo je izvlačit se na njihovu grešku i bug u igri. I bit dosadan i ne odustajati, i oni su samo ljudi pa će im možda i dojaditi ![]()
![]() |
#5160 |
Strichek Moderator
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|