|
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
I ja sam prvo pomislio da je to, pa sam čačkao po tom programu, pa sam mislio da se nekako izmjenile postavke za mobilnu mrežu. Pošto mi je to drugi mob, koji mi služi samo za surfanje, navigaciju i slično, skontao sam tek kad sam nekog htio nazvati s tog moba. Štaš ![]()
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Nego, curi saam proslijedio svoj Defy, momentalno je na Gb miuiu (wiuiu) na 1.2Ghz...kakve su vaše misli i prijedlozi po pitanju unaprijeđenja roma, nisam pratio u zadnje vrijeme.....isplati li se ići na razne ics ili jb buildove...ako se misli zadržati minimalno ista brzina i stabilnost, jer do sada se ovaj rom pokazao stabilnim ko kamen, pa me zanima može li se tako nešto ubosti i sa naprednijim izanjima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Probaj najnovije buildove JB-a (i quarxov i epsylonov jer znaju razlicito raditi...) nemas sto izgubiti. Prije svega napravi nandroid backup i flash away ![]() Btw ja koristim zadnji quarx build 24/7 i stabilan je te dosta brz (ne kao epsyev, ali zato ima neke nove feature). Mob je na 1.1Ghz @ 56vsel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je WIUI 2.5.27 zasad najbolji ROM za Defy - dosta brz, stabilan i ima najmanje bugova. CMIUI bi trebao biti još nešto sitno brži, ali više se ne razvija. Probao sam nekoliko ICS i JB verzija i sve su brutalno spore. Što god radim, puno je sporije nego s ovim gore WIUI-em. Jedino je GUI malo fluidniji, ali to me ionako ne zanima jer isključujem sve efekte.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
720p video snimanje na CM7 naravno defy crvena leća i defy+ http://quarx2k.ru/ Da bi dobili HD na froyo kernelu samo zamjenite media-profiles.xml u /system/etc/ , postavite dozvole i restart mobitela. Provjereno radi. Evo i media_profiles.xml. Ja sam ga uploadao http://www.filehost.ws/0hwx1wh9f7wy |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Imam taj rom ali nece snimit nikakav video..zapravo jedanput sam uspio snimit 720p ali nakon toga sve mi je "recording failed"(ili crni ekran)@lgcameraapp i stock. Ni manja rezolucija nije pomogla ![]() Jest da sam stari 25.08 pregazio s tim novim ali reko sve ce radit. Sad moze bit do toga ili mozda do samog "experminetalnog"builda. Mozda da probam 525 build? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Premium
|
Kao sto rekoh, 720p snimanje nije jos stabilno a pitanje je dali ce uskoro biti.. Da MB526 rom je kod mene.. Takodjer sam upgradea sa starijeg builda kad je ovaj aktualni tek izasa, ali nije bas stabilno radilo.. Sad, nakon clean installa sve dela kako triba.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Napokon sam instalirao CM10 nakon dugo dugo vremena. Bio sam na 2.3.7 i nekad mi je tako štekalo da bi mob bacio u zid, il sam morao vadit bateriju. Oko ponoći sam stavio Jelly Bean, mislio sam da je teže, no prelagano je napravit update. I napokon nema više onakvog štekanja, zasad, te nadam se da će tako i ostati. Jest da mi je muka bilo vraćati app po app, al ok je sad. U tom kratkom vremenu, od oko ponoći, na mobu sam proveo sigurno 10 sati i punio sam ga, nadopunjavao i tako to. Vidjet ću sad kad mi crkne do kraja pa stavit punit, valjda će trajat dulje baterija. Kamera mi se čini nekako loša, čim je manje svjetla, pa čak i po danu na otvorenom, nekako je zrnasta slika, nije baš kvalitetna, ali npr kad sam slikao iz blizine osunčane tenisice, slika je vrhunska. KLIK!! Zasad super radi, zna laggat koji put, il neće neke stvari odma otvoriti ili kad stisnem back neće odma vratiti, malo pričekam koju sekundu i to je to. Ali od prošlog radi puno puno bolje, samo ne želim da mi tako počne štekat ko prijašnji. Nego, mene više zanima koji Kernel imate na mobu? Ne sjećam se koji je prošli bio, a ovaj je 2.6.32.9... Da li je to u redu?
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 26.09.2012. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
super user
|
@dirt svi imaju taj kernel samo iz drugih romova ,4.5.2-109 dht kazu da taj najbolje radi. Izgleda da cemo uskoro dobit custom kernele jer je Quarx uspio bootat neki svoj kernel ,sve to zahvaljujuci liku koji je skuzio tu metodu za milestone 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
kupuujem uskoro mob, a pošto sam često u radioni, prašini itd, gledao sam ovu motorolu, nisam neki hardcore zahtjevni user, da li mi se isplati onda uzimati polovnu ili novu u vipu u nekoj tarifi?
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nađe se polovnih za ispod soma kuna u dobrom stanju, to je ok kupnja. U VIP-u je plus verzija i još je nov no ako nemaš za produljenje ugovora ili sl. ne isplati se davat ful cijenu jer vidim da još uvijek drži 2k kn. Usput, mislim da je za takve radne uvijete Defy još uvijek kralj i da mu nema ko parirati, bar kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Premium
|
dobro, niti nemam uplanu davati više od tisucu kuna za mob, a da li ima jos kakvih "tržnica" za mobitele, gledam na njuškalu ima svega par tih motoroli, ovdjena pcekspert isto slabo, znam da su prije bile nekakve grupe news kupujem prodajem čitale, jel to još uvijek živo i aktivno? btw. vidim u vipu ako prelazim iz neke druge mreže da postoji mogucnost placanja 50% iznosa pretplate na to koliko ugovor traje, sad sam tele2, ako predjem u vip na 2 godine na npr bez limita 444, mob bi platio 500kn, a pretplatu bih placao 222kn, s tim da koliko vidim je pristojna pretplata i ima sve sto trebam, ak netko ima slucajno bolju kombinaciju neka slobodno kaze, ugl više pričam na mobitel nego šaljem smsove i to prema svim mrežama, primamljiva je i ova bez limita 222, tu bih mob platio 800kn i pretplata mi je 111kn, čak i primamljivije od ove gore
fhzdgh Zadnje izmijenjeno od: pimp. 03.10.2012. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Premium
|
Vrtim već neko vrijeme zadnji WIUI GB stable za defy+ sa GB kernelom na običnom defy-u i ono što mogu reći je to da defy napokon ima rom kako spada. Moja preporuka. Već sam se umorio od flešanja i skakanja između romova i ovo je stvarno olakšanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Na tvom mjestu ostao bih na Tele2 i uzeo: http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../d320-t2/#vise To je trenutno po meni best buy opcija za pretplatu. Inače T-com i Vip imaju i do 30% skuplje tarife s obzirom što nude u odnosu na Tele2, a i mobiteli su im s obzirom na tarife isto dosta skuplji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Već ludim, cijeli dan nikako staviti JB gore, uspio sam ga čak i zbrikati do mjere da si nije niti bootlader pojavljivao dok se vidio u RSD Liteu, na kraju niti tamo pa sam morao raditi McGyver mod. Nakon svih ovih koraka radi, ali ne uspijevam staviti JB - stalno padam u bootloop. Imam Bayer verziju (obična, ne +) i instalirao sam GB kernel (kernel-gb-234-451-134-signed) i fix (RedLensBatteryFix_Working). Zatim sam flashao CM10-20120924-NIGHTLY-mb526 i gapps-e. Whipe-ao sam kako piše, te sve nakon svakog koraka... ništa ne pomaže. Probao sam i druge kernele i ROM-ove, ali ovo gore bi moralo funkcionirati. Eto može li mi netko reći što instalirati. Kuhane romove sam stavljao još od vremena HTC Wizzarda, ali ovaj nema šanse ![]()
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
|
Skini najnoviji Quarxov JB build - Link. Rom sadrzi kernel, tako da tribas poslije samo flashati gappse - Link, ili minimalno izdanje Gappsa - Link Znaci prije svega neka mob ima barem 25-30% baterije, sto vise to bolje prije samog flashanja, pa redom: 0) Upaliti mob ![]() 1) Uci u recovery pritiskom na Volume down tipku u trenutku kad se plava ledica upali 2) Odabrati recovery pa Stable recovery 3) Wipe data/factory reset 4) Wipe cache 5) Wipe Dalvik cache (pod Advanced) 6) Install zip from sd-card 7) Odabrati Rom i potvrditi 8) Opet Install zip from sd-card i odabrati Gappse 9) Opcionalno mozes Wipe cache i Dalvik cache nakon flashanja 10) Restart system Kad se mob upali, tj. nakon prvih par koraka (odabir jezika, vremenske zone itd...) kad upises Google account - nakon sto se synca pusti ga par minuta neka "odmori" da ne idem u detalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
super user
|
E srki srki... jesi ti cuo za sbf? Imas custom sbf koji su rootani i imaju i 2init i sve sto je potrebno za normalan rad. Nista lakse, samo flashas sbf putem rsda i to je to ! Znaci nakon toga dobijes odmah 100% dobar JB rom. Zadnja verzija je 24.9 i taj sigurno radi jer ga imam na drugom defyu dok na ovom imam 18.10 i generalno je taj sporiji od prvog. http://d-h.st/vdJ tema http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1691901 |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ne prolazi niti jedan način. Od Snakea me baca u bootloop, dok od Vipera pri prvom bootanju zapne na bootloader erroru: "err:a5,70,39,00,27"
![]() |
![]() |
#866 | |
Premium
|
Citiraj:
noup, ako se prebacuje broj iz neke mreže u vip onda taj popust vrijedi koliko i traje ugovor, znaci 2god uzeo sam defy + što mi sad predlažete, vidim da postoji mnoštvo tih custom roomova itd, početnik sam u svemu tome ajmo reci pa me zanim koji room da si instaliram, i jel valja ono superoneclick rootanje ili nek idrugi postupak da odaberem? trenutni android je 2.3.5
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Može pomoć od ekipe koja je stavila custom romove...rootao sam mob, instalirao onaj 2nd Init (ili kak se već zove). Bootao ga u tom čudu, wipe-ao sve šta se trebalo wipeati i krenuo instalirati custom rom. Odaberem zip file koji treba, ali mi se počne javljati greška: E:Cant make /tmp/update_binary...isprobavao još neke cake, ali uglavnom sve isto. Uvijek javlja da nemože E..../tmp/pa svašta nešto. Di griješim? Sva sreća da sam kroz onaj Clockwork napravio backup kojeg vraćam po potrebi |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Hm, uzdaj se use i u svoje kljuse ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Premium
|
I na WIUI je obično gore iznad signal bara stajalo 2G ili 3G. H kada je bio prijenos podataka. Eto moj Defy prodan. Evo ga Android 4.2. Quarxu trebaju defaši dignuti spomenik Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 30.11.2012. u 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne da se mališa Unofficial CM10.1 Lands on the Defy & Defy+ ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|