|
![]() |
#5821 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Na stranicama ga nije bilo, ali sam u petak osobno vidio par komada na polici po 149 kn. Da nisam čekao da plaća sjedne, uzeo bih odmah. Dođem jučer i kaže sve otišlo, jedan je bio rezerviran. U Zagrebu u Algoritmu više nema nijednog. Eventualno pitati u drugim gradovima. Uzeo sam na kraju preko steama jer mi dođe na isto. Key je oko 80 kn, a onda još toliko i za rapidshare account jer mi se ne da čekati da s limitom od 30 kbps skinem 6 GB. Preferiram HC servere i danas sam naletio na 2-3 dobra s pingom oko 40.
![]() |
#5825 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Važan ti je mpdata fajl. Ali da bi taj mpdata radio moraš imat isti key. Recimo da želiš nastaviti igru nakon reinstalacije OS-u. Prije pokretanja igre spremi negdje taj mpdata i nakon toga pokreni igru (vidjet ćeš poruku da ti je statistika resetirana). Zatim upiši key (mislim da ti je opcija u multiplayer options) i izađi iz igre. Sad samo moraš tamo vratiti taj mpdata i to je to. Rank i stats-i su ti spremljeni. Garantirano radi. Ali moraš samo paziti na redoslijed. Jer ako ti resetira statse prije backupa možeš se oprostiti s napretkom.
![]() |
#5826 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Uvijek postoji i EasyAccount ![]()
![]() |
![]() |
#5827 | |
Premium
|
Citiraj:
Ugl. šeme sa registryom: mislim da je to to. Ali u koleginom slučaju je dovoljan i stari ključ te postupak koji je opisao kolega sinisa1989. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5828 |
Bazinga
|
Znam da radi i u slučaju kod promjene ključa, ali onda ima nekoliko koraka između. Ja sam isto selio progress na originalni key. ![]() ![]()
![]() |
#5829 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma nikakav registry. Čak i u slučaju promjene ključa, samo se ubaci mpdata, pod starim ključem, uđe u igru, promjeni se u opcijama ključ, odma se spoji na neki server i odigra partiju do kraja. Tada igra sejva stare statse pod novim ključem.
![]() |
#5830 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
ako netko ima za ponuditi cod4 u zamjenu za neku igru, nek se javi u pm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5832 |
Dino Saur
|
http://www.sendspace.com/file/11gdk8 ja sam ti uplodao svoj code_post_gfx_mp.ff pa gra probaj staviti u D:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english |
![]() |
![]() |
![]() |
#5833 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Opet isto. :\ EDIT: BTW, ja imam original key+neku verziju koju sam skinuo sa torrenta, pokušao sam taj key ubacit u Steam da si tamo imam original i kaže da je invalid key, ili tako nešto. Se da nekako tu iskemijat da taj key radi na Steam-u?
Bez linkova u sigu Zadnje izmijenjeno od: John_Doe. 10.09.2012. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5834 |
Dino Saur
|
Dajem Dotu 2, Torchlight 1 ili loadout key za cod4 org.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5835 |
Premium
|
Što reći? Prošlo je 5 godina od izlaska ove legendarne igre koja je svojim gameplayom zaludila veliku većinu FPS igrača. Baš sam neki dan ponovno prošao SP nakon 5 godina i misija sa Pripyatom me opet oduševila. Online igrača ima još uvijek, još uvijek je natjecateljska i zapravo je izbrisala UT kao standard igru na lokalnim LANovima ( uz COD2 ). Za nastavke - žali Bože dosad viđenog, nadam se da će nekaj poduzet po tom pitanju da se konačno opet osjeti ona euforija i da se opet veselim ko malo dijete dolasku kući i spajanju na server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5836 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5837 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Jedini multiplayeri koje igram (za sada) su COD2 i COD4 pa ako dođete na koji od ovih dole navedenih servera, možda se i pofajtamo ![]() ![]() 84.200.21.250:28960 84.200.21.251:28960 193.192.59.222:28960 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5839 |
Oppa Gangbang Style
|
Sva tri navedena su HC. Obzirom da ja ne igram SOFT, osim možda ponekad i rijetko, onda me se eventualno može naći na 84.200.21.252:28960. Taj nije HC. Nick (ako nisam u stealth modu) je E-mil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5840 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ne kempam niti imam čitove.. al imam po 20-30 kilova više.. ma lol.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5841 |
Brat od Đon Vejna
|
cudi me da ljudi jos igraju COD4 na bilocemu osim promoda...pa ja sam sa 200tinjak sati prerastao te HC & shit sa perkovima, na kraju mi je i sprejanje diglo tlak pa se vratih na COD2 ![]()
![]() |
#5842 |
Oppa Gangbang Style
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5843 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5844 |
Brat od Đon Vejna
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 25.11.2012. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5845 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5846 |
Premium
|
Pitanjce za COD4 fanatike (multiplayer) - igram 15g video igre, ali sada tek počeo multiplayer, i mjesec dana bilo sve dobro sa COD4, a sada nakon 5-10-15min igranja smrzne se i zvuk i video i ne mogu ni isključiti igru sa Ctrl+Alt+Del, ništa ne reagira, samo hardreset na kučištu računala, u isto vrijeme se na frendovom kompjuteru njegov lik počne trest i vrtit i piše mu da sam odspojen, kaže da to tako bude kad se kabel otkopča usred igranja. Druga stvar - Windowsi mi ne dopuštaju da ručno upišem IP adresu, mada možemo igrati i ako ostane na automatski. Jel ima netko kakav savjet? -hvala unaprijed.
![]() |
#5847 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5848 |
Premium
|
![]() |
#5849 |
Bazinga
|
Pogledaj u event vieweru logove. Ako je vezano za punkbuster, probaj ga updateat. Jel imaš posebnu zvučnu karticu ili koristiš integriranu? Ako imaš posebnu, integriranu disejblaj u biosu. Ako imaš integriranu, zvuči blesavo, ali priključi mikrofon. Sjećam se da je bilo problema s tim i da je to ljudima pomagalo. EDIT: Mislim da je čak i ovo znalo riješiti probleme. Sound > Recording > Enable Stereo Mix
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 25.01.2013. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5850 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam integriranu zvučnu. Mogu ovo sve probati, ali kakve to veze ima sa LAN-on i to što mi puca veza s drugim kompjuterom?
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|