|
![]() |
#4805 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja naisao na zid, Normal, mp10, Act IV, zavrsio Act III s WD i to jedva, pa idem probat Act IV, ne pozivim ni minut odma na pocetku, nesto mi fali, neznam sto a nezelim igrati manji mp level od 10. Nist mi drugo ne preostaje nego s ostale 4 klase preci Act III pa se molit bogu da neki dobar predmet pade. I presao 20M golda u stashu. Fino. Skupljam za krizna vremena. ![]()
![]() |
#4807 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Oj! Planiram sad pred zimu kupiti D3 i zanima me jel napokon zakrpano/popravljeno sve što treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Moze biti to a moze biti i da je frajeru pun k diabla pa daje sve u dobrotvorne svrhe. Tak sam ja prije patcha jos prodavao 1000+ DPS xbowove za 100 golda, high end (onda) iteme za 5K i tak. Iz zajebancije ![]() Inače zadnjih par gejmova prije vikenda sam počeo bacati svoje šugave legove kojih se nakupilo, frendovima u gejmu, i naravno pravim se glup. Oni svi sretni, presretni, kao gle kak pada, i sve otključano! Uopče ne kuže i još uvijek misle da je to neki bug ![]() ![]() Onda sam bacio legendary ring sa emeraldom unutra (!!) jer nisam mogao vjerovati da su tolko glupi da ne kuže da im ja to bacam ![]() ![]() ![]() ![]() Koji lom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4812 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Naravno da ga nikad neće kad je bound on account, možda će par puta krepati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Premium
|
Ma nemam pojma, ali valjda im nije palo na pamet da bih ih ja, njihov prijatelj tolko prcao ![]() ![]() ![]() Ali točno to, ultra je smiješno kojom brzinom ga zgrabe sa poda jer su ustanovili da obojica vide isti leg, što je naravno čudo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4816 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja sam iz zajebancije znao baciti onaj dio za Staff of Hearding sto dropa u Leoric Manori (leoric bone nesto). Prejebeno kad ekipa klikece i nemoze pobrati, ti ga pokupis nakon 10 sekundi i onda te chataju zasto si pokupio njihov Legendary ![]()
![]() |
#4817 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Dobar .... svaka cast Tumor, ja evo otkljucao Pony level nakon sto sam ubio Diabla na Normalu (konacno je pao s WD). Uglavnom kratki rezime, poceo igrati 12.10 normal mp10 s svih 5 klasa istovremeno, veceras dobio nagradu od 10 bodova za skupljenih 5M golda a u kasici-prasici 25M golda. Jos mi preostaje s 4 klase ubiti Diabla na Normalu pa lagano krecemo na Nightmare nivo tezine.
![]() |
#4818 |
Guest
|
jel se još nekome u onome "desolate sand" dijelu, pojavio pješčani crv koji napravi novu tamnicu? Izgleda da je to dodano zadnjim patchem. |
![]() |
![]() |
#4819 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nije dodano. Bilo je i prije. Ne pojavi se baš svaki put i ne pojavi se na istom mjestu uvijek. Nekad se pojavi i na drugim područjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Guest
|
zamijenio sam manticore sa windforce , hlače sa dept diggers, statusi su siti kao i prije, ali sve ide fluidnije , "agilniji" mi je DH. Ova brzina pucanja stvarno koristi. Plus depth diggers imaju lijep MF i GF bonus. |
![]() |
![]() |
#4826 | |
Premium
|
Citiraj:
Ok su. ali ja sam npr otisao na innas belt i hlace.. Daju jako dobar combo + att speed i mov speed na hlacama + holy dmg na belt.. diglo mi dps jako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4828 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Guest
|
evo ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/12461368 Dal smeta? Nemam pojma nisam još probao igrat sa nekim sa ovim buildom za veći mp5 edit: ovaj link pokazuje stari build? Valjda treba vremena.. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 07.11.2012. u 10:05. |
![]() |
![]() |
#4830 |
Premium
|
@ Potemkin, kolko para ti prosječno padne na hrpicu? ![]() @Ivan, Crohunter- lol ![]() Evo i mog profila- http://eu.battle.net/d3/en/profile/g.../hero/12944388 Gledam kako još dignuti dps ali bez nekih konkretnijih investicija neznam kako... možda shouldersi. Jučer sam farmao mp5 za ključeve, i ono, umire se više naravno, pobijem ja gamad ali traje dulje. I onda mi na A1 3x za redom ne baci ključ, pop*** sam |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|