|
![]() |
#4561 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Sad ces si kupiti nove i bolje :-) . Dogodilo se i meni da kad ID-am iteme dvaput kliknem pa mi se zamijeni gear. Dobro je dok primijetis.
![]() |
#4562 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam 4 milje za potrosit.kaj bi trebo mijenjat na svom barbu za nadogradnju? dps mi je premali to znam ali sam tenk pa je to ok valjda profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/A.../hero/14355540
Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 19.10.2012. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
I kakvi su dojmovi na najnoviji patch ? Nitko se puno nebuni koliko vidim. Osobno, sto da kazem, sjeo mi je ko budali šamar. Ovaj MP je zakon, i to s veliko Z. Kad ja moram na Normal MP10 ActII da razmisljam sto i kako, a bocice od zdravlja trosim kao veliki, to je ono pravo po meni. Napeto, uzbudljivo, dobra oprema pada, sto vise farmas vise pada, golda kao u prici (evo vec presao 4miliona, skupljam za krizna vremena). Mogu mislit sto ce tek da bude kad dodjem na Nightmare (o Hellu uopste ne razmisljam trenutno).
![]() |
#4565 |
Guest
|
ma odlično je. Totalno zarazna stvar. JEdva čekam da oslobodim vrijeme popodne za igranje ![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Gledam okolo i vidim oglas: Diablo3, svih 5 likova LVL.60,svi likovi puni itema(ilvl59-63),svih pet mula punih itema,jedna mula je crafter te su bagovi puni svega za craftanje, dobije se hardbox kutija s CDom,račun,WinAuth, paypal.Prodajem jel mi je stvarno nakon 800h+ pun k.... a i draga se odselila sestri te sam dobio otkaz, pa ako si želite upropastit život možete za samo ... Oglas postavio: xxxx Upit pošaljite pomoću obrasca ili telefonom na xxx xxxx xxx Neznam dali da se smijem ili placem.
![]() |
#4567 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Buni se i to jako. Gledam kak ljudima padaju po 2 seta odjednom, masa legendaryja a meni nista. Isti qurac ko i zadnji pec, nis nisu popravili ili jesu, nekim acc xxx% a nekima 0%. Ako mi ne padne nis korisno i vrijedno u sljedecih 50 h igre prodat cu acc.
![]() |
#4568 |
Guest
|
ma bitno je farmat, farmat i opet farmat. Jednom će uletit ![]() |
![]() |
![]() |
#4569 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je jucer palo valjda 10 legya dok sam farmao kljuceve dva vrijede 20M+. Kolegi elite bacio 2 odjednom. Razlika u dropu je ocita samo opet treba srece da padne pravi legendary koji ima potencijala da bude dobar i da ok prerola. Po meni je ovaj patch pun pogodak. Razbili su monotoniju farmanja acta 3 i dodali su fino podešavanje težine. Jedino mi se ne sviđa veliki nerf DH iako ga ne igram vidim da ljudi imaju problema i prestaju igrati tu klasu. Ko da tjeraju ljude da igraju WW barba, sljedeći patch barba je pokojni kak se meni čini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dva puta udem u masinu i dva puta, Realm of Turmoil. Nema ni najmanje sanse u svemiru da ih ubijem na level 5. Volio bi vidit gear od nekoga tko to moze. Nocna mora.. Nevjerojatno kak se nadopunjavaju. Mozda neka klasa koja roka iz daljine nema takvih problema ali barbovi su na mukama. 7% life steal, preko 1000 loh, 660 regen, oko 80k dps i ne pomaze. Krenes rokat Zoltana i ovaj doleti sam tak... Kaj je najgore peder sad moze uhvatit beserka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4571 |
Guest
|
fora je i da sa MP10 , nije više dosadno igrat normal, nightmare , pa je zabavno sad sve likove dogurat do lvl. 60 ![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
evo u ova dva dana testiranja, 7 legova (od toga 2 lijepa windforce-a) i 2 seta. Zasad mi se pokazalo najučinkovitije: MP1 (da, 1) i nabiti gore MF gear.. Šećem se kroz ekipu a MF mi je 390+. win win sičuejšn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Guest
|
čekaj , koji vrag su "legovi"? |
![]() |
![]() |
#4574 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
http://www.twitch.tv/kingkongor evo ti pa njega pogledaj malo... MP 10 igra... ostatku ekipe kaže da odu na Kulle-a a on sam riješava Breakera ilikako sve već zove i onda kasnije ide njima pomoći... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 |
Premium
|
Nije to isto. Problem SPa je sto ih je strahovito tesko razdvojit i sto se brutalno nadopunjavaju. Meni fali movement speed i onda bi mogao mozda na level 4 ali bi trebalo vremena. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.10.2012. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
G.ost, taj sam! Heh, išao isprobati bossove na MP1 - i padne mi Spine (Maghda + Leoric) ![]() To će se ponoviti, ono, nikad. Dakle, i meni treba društvo za, recimo, MP3 ili čak 4, idealno da svatko već ima po jedan izrađeni Machine pa ne gubimo vrijeme na farmanje i odmah roknemo sve 3 kombinacije. Imam trenutno jedan key, vjerojatno neću danas imati vremena za skupiti ostale - recimo, sutra (kasno) navečer? Tag: pleonazaM#2235 edit: ako se tko misli javiti, obavezno staviti PCEkspert u message. fala.
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 19.10.2012. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 | ||
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ja bi htio vidjet onog wizza iz ekipe koji konstantno freezzaaa sve.. On je puno zanimljiviji. Pored ovakve ekipe, svi mogu igrat lev10. Pa svi su jako veliki paragorn leveli. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4581 |
DD9512
|
nije ni ovo sada vise uredu.. Ok, padaju legende kao lude.. Ali nije uredu da netko tko uopce ne igra, dodje i pobere 2 seta u 1h, a ovi sto igraju danima nist.. Isto tako, ako cemo gledati na prodaju, vec se polako AH napunio svim.. Stat ce prodaja ako vec i nije stala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4584 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4585 |
Premium
|
Meni danas palo 7 legendarnih i ne znam koji je vece smece. Rade bi da nije nista palo. Na kraju sam poludio i potrosio 60 milja na chest jer takve stvari nece past nikad. Arreat crater 2 je ludnica. Cesto po dva packa od jednom i to uz masu ostalih sto nije lose sa tank barba. Samo se teba pazit da se ne zaglavi u prolazima sa arcane laserima. Dobar posao su napravili vratili su igri zivot big time. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.10.2012. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas još gore nego prije, ne mogu dobit 1 hand mac koji ima više od 400 dps lvl 62... Na zadnjem runu svaki elit nakon kaj sam dobio valor 5 mi je bacao po jedan žuti. Ovo postaje sve gore i gore.
![]() |
#4587 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Nemoj tako, osobno sam prodao puno Diablo 3 acc i kazem ti da nije to gust kao sto mislis. ![]() Ma o padanju je cista sreca, kad meni na Normal padaju Legendary svaki dan (jucer i danas po dva, jucer shit,danas ohoohoo). Po meni 1.0.5 je pun pogodak, a probaj MP10 na Normal igrati, veceras sam 4 sata u komadu Act II igrao (konacno poceo zaozbilje Act II), presao 4 checkpointa, zaradio 350k zlata i potrosio oko 100tinjak bocica za hilanje te skocio 3 levela. Malo sam racunao, ako budem ovim tempom Normal vozio taman sam kod Diabla na ljeto 2013, a o Nightmare tezini ni ne mislim (jesam jucer malo i o Hellu, ali sam brzo odustao). Taj Monster Power je stvar koja se meni najvise svidja, sad u ovom stadiju igre mi ne pada napamet igrati Normal bez da je MP upaljen. Evo ja prodajem brdo stvari na AH, sve mali level od lvl 3-5-7-11-15 najveci, i 75% itema ode u roku 1-2 sata, pa mislim da puno novih igraca onda igra ovu igru kad mali itemi tako dobro idu, nestavljam bas ni veliku cijenu, od 5k-15k najvise za zute iteme, plave po 2k-3k-5k, lege od 50k-100k-200k, fino se da zaraditi.
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 20.10.2012. u 02:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4588 |
DD9512
|
![]() ![]() Ja zadovoljan.. Steta sto nemozemo stavit 10 prstenova na likove.. Pa imaju 10 prstiju kvragu.. ![]() Posten item prije ovog nisam vidio 20dana.. Padaju lose legende, stalno iste i nijednu nemogu prodat.. Setove dobivaju prijatelji u Coopu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |