|
![]() |
#1201 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Treba mi lan kabel od routera i malo udaljenijeg kompa ili po potrebi do laptopa: Tanji i skuplji, navodno lako puca: http://www.ebay.com/itm/170899964182 ili nešto malo jeftiniji ali standardan kabel, čvrst http://www.ebay.com/itm/200458922870 Koji bi bilo bolje uzeti?
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo samo da napomenem da mi je danas stigao jedan item (jedan od 3 itema od istog prodavača, plaćeno u relativno isto vrijeme).. Kaže poštar da je navodno bilo nekih problema sa stvarima iz Kine koji idu preko Grčke, boo.. Nadam se da će sad počet dolaziti i ostalo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni još uvjek nestiže item poslan 2.9. Item poslan 27.9. stigo nekidan. Imam još 3. itema od 28.9. koje ćekam. do kad imam pravo tražiti refund? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas mi je konačno stigla stvar naručena 5.9., na eBayu piše da je poslao isti dan, dok na naljepnici China Posta piše 6.10. ![]() Već sam prekjučer bio kontaktirao prodavača za refund, jer je rok za prijavu sutra. Danas je stigla i stvar navodno poslana 16.9. (nema datuma na omotnici), dok dvije stvari poslane 15.9. još čekam. Stvar naručena 23.9 je stigla još prošli tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() btw, sta se nisi javio da odemo na cugu :P :P javi u inbox di je to tocno bilo(vj na semafrou kod plodina ) da ne krcamo temu tu :P |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I meni hrpa stvari kasni, vec mi je muka pisat mailove prodavacima za refund. Moja shema da je da 43ti dan trazim povrat od prodavaca i cekam do pocetka 45tog dana kada pokrecem case ako ne dobijem refund. Samo jednom je doduse to bilo potrebno, u svim ostalim slucajevima su bili fer. Najgore je kada mi dodje item 60ti dan, a ja vec narucio novi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
U slučaju da želim da prodavač pošalje opet jer je prošlo 40+ dana, otvorim case radi "I haven't received an item." čekam još mjesec dana da stigne novi? Ne, povrat novca ne želim.
![]() |
#1214 |
Premium
|
Da, tamo kad otvaraš case te pita dal želis full refund ili da ti ga ponovno posalje. Makar najsigurnije ti je da ti da full refund i onda odmah narucis opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Nema smisla da šalje opet jer se može dogoditi da ti stigne taj item kojeg si otpisao, pa ti još dođe i njegov novi. Meni je seller prošli tjedan napravio refund za item naručen 9. rujna, i to se sam ponudio, ja sam mu samo poslao pm da još nisam ništa dobio. Tako da, otvaranje casea je zadnje što treba raditi, najbolje nek on vrati novce, daš mu pozitivan feedback za taj artikl iako ga nisi ni dobio, tako i on tebi, i onda još pričekaš neko vrijeme da vidiš hoće li doći, ako ne dođe naručuješ novi, bilo od istog sellera ili od drugog. P.S. Ako ti stigne item onda bi trebalo selleru vratit novce koje ti je refundao, ide se na poštenje jel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ima smisla da šalje opet jer sam na aukciji dobio LED traku od 5m za par dolara. Meni se ne ispalti dobiti novac natrag jer sam slučajno naišao na tu aukciju. Otvorio case, neka šaljem opet, a ako dobijem 2, nisam ja kriv.
![]() |
#1217 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kakva je situacija sa dolaskom paketa iz Kine u zadnje vrijeme? Narucio sam item 17.10. pa me zanima za koliko ga mogu ocekivat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo kod mene danas doslo nesto sto je bilo naruceno 15.09. i jedan rekord, naruceno 15.10 stiglo danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Guest
|
naručen item 05.10. iz kine još nije došao. |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Ja čekam od 18.09 još 3 itema.. Jedan je došao neki dan, također od tog datuma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|