|
![]() |
#4532 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#4533 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ahaaa.. znaci zoltan je 3. kombinacija.. U coopu 1 igrac mora napraviti portal, a ostali samo prodju kroz njeg. ![]() Ja sam skupio ekipu, coop4 igraca i trazili smo kljuceve.. Od nas 4, trojica smo skupili sve i napravili masinu! ![]() Generalno sto se tice dropa i dalje je smece.. ili je moj lik toliko nabrijan da nista nemogu dobro dobit.. Sto se tice legendi, stvarno padaju kao lude.. Dobio sam ih jedno 10komada, ali igram MP 5 ili 6, i tu imam preko 380%MF.. mozda i to nesto znaci, ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Napokon nešto vrijedno spomena! IK belt - po slobodnoj procjeni cca 15 mil Interesantno je kako sam ga dobio - MP5, create game act1, prvi skeleton i whoa! ![]() MP5 je li-la za mene... baš na granici preživljavanja. moram neki bolji main hand naći... dolazim u napast da probam 2hand i umjesto Impunity ubacim Rend? edit: dajte mi nickove da vas dodam u friends listu, dosadno mi samom igrat... Zadnje izmijenjeno od: Hrwoye. 18.10.2012. u 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4535 |
Guest
|
Ma "Monster Power" 1 je sasvim dovoljan. Samo da se izjednače dropovi i vozi. |
![]() |
![]() |
#4536 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4537 |
Guest
|
mislim , dovoljno je jer se izjednačuju dropovi. |
![]() |
![]() |
#4539 |
Guest
|
pa koliko sam shvatio , TEK na MP1 su dropovi isti na ACT 1 kao i na ACT 3,4 , na MP0 toga nema. A bez , barem MP1, igra je postala (inferno) smiješno lagana, pogotovo za likove koji su razvijeni na 1.0.3 |
![]() |
![]() |
#4540 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Guest
|
samo shadow power i mlati. Digni HP. Lakše se čak i na MP1 "diše" sa 60k HP |
![]() |
![]() |
#4545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma nije meni frka s ostalima, samo taj reflect. Inače sam lika napravio za party, i to većinom igram tako. Igram ja na lvl 5-6 nije bed, samo me ne smiju taknuti. Imam ok dmg, oko 170k dps pa ono, ide nekako. Budem probao s tim shadow power, maknuti ću marked for death koji sam imao za AOE sa runom za mp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4546 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas me igra pokusla silovat. Niti jednu laganu komb elite nisam dobio, cesto i po dva packa od jednom i to taman takva da imaju skoro sve kaj postoji. Suzdravam se od kupnji jer se nadam da ce past cijene iako mi hitno treba par stvari. Ne umirem ali ni ne ubijam zadovoljavajucom brzinom.. ![]() Fali mi jos jedna komponenta za hellfire, taman ce mi bit za DH i brze levelovanje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Premium
|
i kod mene su bile dosta teze kombinacije nego inace, a usput sam ne znam ni sam kako uspio vendoru prodati sholdere koje koristim, ne trebam ni reci da sam bio lud kad sam shvatio sto sam ucinio hehehe ako uspjevas sada prodavati onda i kupuj, ipak je ovo igra treba malo i uzivati a ne samo se muciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 | |
Premium
|
Citiraj:
nego jeli vam kad na gold ah nakon prodaje pisalo processing umjesto da vam odmah daju gold (nesto kao na rmah) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja sam se tak greskom naprodavo u stratu i to par puta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4558 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Izjednacuju se dropovi (iLv), ali sto je veci MD level dobijas veci i MF bonus i EXP bonus. Mislim da MF ide po 25%, pa onda na MD1 dobijes 25% dodatnog MF, a na MD5 dobijes 125% dodatnog MF. A to je ipak 100% vise MF, pa nije bas jednako jer su ti na MD5 vece sanse da ce biti bolji roll item statsa nego na MD1. Isto i za EXP bonus.
![]() |
#4559 |
Premium
|
Ma znam da imam, ali ping me je zezao pa sam se odspojio i na pocetnom ekranu kad sam vidio svog lika, sam shvatio da nesto nije u redu, a tada je vec bilo kasno za buyback Nikad nisam mogao shvatit kako se ovo nekome moze dogodit a sad se samo mogu pokrit usima i sutiti :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |