|
![]() |
#1417 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajd, dobio...... ali ovo je bilo losije od HNL-a kada pogledas neku od tekmi lige petice, stvarno ne vidim niti malo mirka prije nekoliko godina (10 ![]() uglavnom, niste nista fulali osim malo prljavog udarca mirka, i onda jos malo prljavijeg od blakea.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako budemo pušteno-Blake baš ničim nije zaslužio pobjedu ![]()
![]() |
#1419 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#1420 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
obojica su zaklinac, ali ajd, mirko je vecinu isao prema naprijed. ali samo je to radio, cak posljednjih skoro minutu je blake izgledao nekako opasnije i konkretnije. iako sumnjam da ima snage bas srusiti mirka, ali je izgledao - konkretnije.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Apsolutna dominacija, fino doziranje udaraca, svaka čast Mirku, idemo dalje ![]() S tim da treba biti malo oprezniji jer je ipak u ringu a ne na Korzu, onaj udarac ga je mogao koštat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
slažem se s Jelc-om borba nije bila nista posebna ali je Mirko bio bolji ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Tolke godine se bori,i opet ovak ko pajac spusti ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Premium
|
Najbolja borba i najbolji borac danas je bio onaj Rumunj koji je na kraju pobjedio. Ali Mirko kao što sam rekao i nije trebao nešto posebno udarati, već dozirati. Što je potvrdio i Ernesto Hoost.. Jedva čekam sljedeću borbu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Normlano da je izgleda na kraju dominantnije kad ga je pička-potezom srušija zadnju minutu. Tokom cilog meca je Mirko izgleda bolje i brze i zadava mu je udarce.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ne zelim pretvarati topic o mirku ,ali kad vec provocirate. Mirko je sad niko i nista osim jednog pohlepnog ,istrosenog borca. Nakon 20 godina treninga i nakon ogromne love covjeku je i dalje malo NOVCA. Ide u ring preko volje ,trenira preko volje sve radi samo radi tog prljavog cimbenika. Ovako se samo sramoti zadnje 3-4 godine. Postujem mirka od prije u k1 i u pridu i svako je bia jedan od bitnijih ljudi u ovom sportu al ovo kasnije je sluzia samo kao vreca za udaranje. tako da ohladite malo s bravo mirko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Premium
|
Gle daj se makni sa foruma ako misliš nastupat sa tako glupim i primitivnim komentarina, šta si ti ovdje? nitko i ništa, i sto kao što sam i ja.. Ostavi čovjeka da uživa, jer svaki dolar/euro/kunu koju zaradi, zaradi krvlju i znojem..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 14.10.2012. u 21:01. Razlog: Vrijeđanje, drugi put leti karton :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Guest
|
Citiraj:
Sorry ali pišeš gluposti. On stvarno živi taj sport punim srcem. BRAVO MIRKO! |
|
![]() |
![]() |
#1431 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Bezveze sto mi je komentar obrisan dok neciji koji kaze da MRZI nekog nije... Uglavnom kao sto sam rekao prije smjesno je da ovdje u hr ljudi imaju toliko velike standarde da ako nisi u top 10 MMA boraca u svijetu onda si vreca za udarnje i smece. A ja oko sebe vidim samo mediokritet i osrednjost na svakom koraku. I Hamm molim te nemoj mi brisat komentar jer je ovo ipak malo zreliji komentar na topic od: jedva cekam da dobije batine. A to sto sam spominjao Split nije nista "rasisticki" vec je opce poznato da vecina dalmatinaca nikad nije voljela Mirka. Ali je Cikatic bio kralj kraljeva. Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 15.10.2012. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Guest
|
Sad si me podsjetio na priču "o mediokritetima": Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1433 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1434 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Ubuduće ako imaš žalbe na rad modova http://forum.pcekspert.com/member.php?u=5347 On je glavni admin i slobodno se možeš njemu požaliti na rad moderatora ![]()
![]() |
![]() |
#1435 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#1436 |
Guest
|
nisam ga, nažalost upoznao osobno, ali od svih RH sportaša on mi je favorit. I to ne samo zbog karijere. Čovjek se odrekao saborske mirovine u korist doma u Nazrovoj i ne plaća porez u Monte Carlu dok se "busa u prsa" sa glupim nacionalizmom kao neke naše druge "športske" zvijezde. |
![]() |
![]() |
#1437 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Mirku svaka čast na rezultatima. Iako je jasno da već par godina ide isključivo po pare, bez neke sportske (ako se to može nazvati sportom) ambicije. Nekad mi se čini da je njegova taktika "primiti udarac manje", umjesto "uputiti udarac više", u nekim trenucima bila pogrešna. Mislim da bi protiv Fedora imao puno veće šanse da je u startu krenuo na sve ili ništa jer je bilo evidentno da nema izdržljivost kao Fedor. Previše je energije gubio na obranu od ground and pound tehnike i ostalo mu je premalo za stand up (i tu je Fedor bio bolji i agresivniji). Što se politike tiče, premda mu to i nije trebalo, to što je prepustio saborsku mirovinu je pohvalno. Jednostavno, čovjek je bio pošten i odrekao se nečega što nije zaradio. Iako, još bi pohvalnije bilo da se odrekao nečega što je zaradio. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 15.10.2012. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ufc 155 Dos Santos i Velasquez Part 2, i UFC 154 Condit vs GSP. Uh, jos ove godine ima kaj se ocekivati i gledati, a najvise nekako me veseli Henderson protiv mlađeg Diaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|