|
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo ti gaming konfe: LG optika XFX 550w Fractal core 3000 i5 2500k Asrock p67 fatal1ty performance MSI R7870OC 2x 4GB, KINGMAX DDR3 1333MHZ CORSAIR COOLING HYDRO H60 Portio.hr - 7.429,49 kn - besplatna dostava ( sam slazes konfu ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo ti jeftinije, slabije Procesor INTEL Core i3 2100 BOX, s. 1155, 3.10GHz, 3MB cache, GPU, DualCore 1.015,55 kn Matična ploča MSI H61M-E33 B3, DDR3, zvuk, SATA2, G-LAN, PCI-E, mATX, s. 1155 467,49 kn Patriot Sig. DDR3 1333Mhz, 8GB (2x4) 339,18 kn Kućište Spire Sonex 6010, gaming, bez PS 305,75 kn Grafička kartica PCI-E SAPPHIRE AMD RADEON HD 7770, 1GB DDR5, HDMI, DVI, DP, HDTV 1.043,10 kn TOTAL: 3.171,07 kn http://www.portio.hr * Ubaciš svoj hard,svoje napajanje i pržilicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pozdrav, imam 'vako: Core 2 Quad Q9550 8GB DDR2 4870x2 Gigabyte X48-DS5 Što bi mi preporučili na nadogradim? Posebno bi htio bolju grafu, ATi ima apsolutno katastrofalan Crossfire support, imo sam dosta loša iskustva s ovom trenutnom grafičkom, a neznam ni dal je Nvidia bolja pa bi radije izbjegavao nekakve duple grafičke. Jel ima uopće smisla cijela stvar ili da čekam još neko vrijeme pa da cijelu novu konfu frišku kupim? Neznam kolko bi točno bio budžet pa samo recite što vam padne na pamet (a da bude u nekakvim granicama zdravog razuma naravno). Zadnje izmijenjeno od: Sporbie. 15.08.2012. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
MiningMod
|
Da ostavi si to sve dok god npr grafa ne krepa...ta grafa je dosta dobra,rekao bi u rangu gtx 560 ti....a sada uzimati neku jacu grafu za 3k kn?! ne znam bas.....ne isplati se jer ce onda proc zezati... Ostavi si ti to sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Mišikus vulgaris
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo samo da javim da sam ja jučer svoje staro sve povadio van, popikao unutra novo, bez optike i floppya (ni ne znam što će mi to čudo). Sve fino lijepo radi, danas će uslijedit testiranje u igrama ukoliko stignem, pa javim još dojmove. Uglavnom po ovome za sada što sam vidio prezadovoljan. P.s. Ova matična ima Bios sa podrškom za miš, što mi se jako dojmilo, tražiš što te zanima i klikćeš... svemirski, hehe ![]() Hvala još jednom na pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Mišikus vulgaris
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve fino leta u Battlefieldu 3. Igra je sama sve postavila automatski na HIGH detalje, ali sam si ja to onda dalje kasnije korigirao (zbog multiplayera) i smanjio iako se i onako može fino igrat. Uglavnom sve cakum-pakum i raj za oči. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Kupljeni U3S3, i3, Agility3, Fractal Arc mini i RAM za laptop ![]() Hvala svima na pomoci. Samo kratak osvrt na kuciste. Prije sam imao onog velikog Chiefteca i to kuciste je barem za pola cvrsce od Fractala. Ugl, za 400kn je kuciste skroz isplativo pogotovo zbog tri ventilatora, potenciometra, rupa za cable management, filtera za prasinu i dizajna ali ova mrezica na vrhu mu stvarno nije trebala. Sumnjam da postoji bilo sto isplativije za ovu lovu ali malo sam ostao razocaran. Ono sto bi ja zelio je najjeftiniji Lian Li za 500kn ali to neide tako, jbg ![]() EDIT: Jedno kratko, da li je moguce konektor za USB 3.0 koji ide iz kucista nekako spojiti na USB 3.0 portove na straznjoj strani maticne ploce? Googlao sam sad malo ali nasao sam skoro sve ostale adaptere osim tog. Pozdrav svima i hvala jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na ploči imaš 2 usb 3.0 konektora na koje možeš priključiti front panel. U manualu piše da su usb 2.0, ali to nije točno. Plave su boje i nalaze se uz plave SATA konektore (manual, str. 12 - oznake 15 i 19). ftp://europe.asrock.com/manual/H61MU3S3.pdf
![]() |
#674 | |
Premium
|
Portio, ne isplati se zbog postarine. Ali budem rijesio nesto preko trznice. Ti si mi i rekao da krivi RAM gledam jelda ![]() Citiraj:
Trebao bi mi onda neki adapter ali ja takve na prvu ne vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
FP USB3.0 izgleda ovako. ![]()
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivo sam pročitao. Mislio sam da uz dva utora na back panelu ima još i 2 konektora na samoj ploči.
![]() |
#679 | |
Premium
|
Nenene, ja sam linkao krive, a ti si mi rekao da je to RAM za laptop sto sam ja izignorirao ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
MiningMod
|
Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 19.08.2012. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
MiningMod
|
ssd nikako nije bacanje novaca za ništa ![]() slobodno si pikni sada neki ssd 120gb, tipa adata ili kingmax... baš zbog toga da komp radi brze, naravno to u igrama se ne primjeti ali ovako bome da procesor još ne bi mjenjao, kada skupiš love za jaču grafičku tip gtx 560 ti onda ajde mogao bi i prcesor,ali samo neki polovan jer novo se ne isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
Jaca je puno, GTX 560 TI je u rangu HD6950. Tvoj novac - tvoja odluka, ja ti samo kazem da bih radije, ako samo igram igrice novac za SSD ulozio u bolju grafu/proc/maticnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Premium
|
Citiraj:
btw ja isto koristim pc za gaming ali i za audio i video obradu a SSD sam kupio kad sam imao 1k viska u dzepu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozz ekipa! ![]() Evo mene opet po savjet. Triba mi nova konfiguracija.Ali plan mi je da probam iskoristiti neke djelove sa starog.Jer su neki noviji od drugih. sada imam proc:e7500 zamjeniti Mb: gigabyte p35... zamjeniti skupa sa RAMom 3 harda sata ostaviti napajanje: chiftek 450W ostaviti ako je moguce grafa: msi 7850 twin froz nova -ostaviti ![]() kuciste:termaltake comander-ostaviti ako je moguce ne znam jel sam sta zaboravija...vidit cemo Bavim se produkcijom muzike i igram igre... uzea bi ram najmanje8gb 1666 mhz,i5 neki. Do sada sam sve kloukano (e2180-3.2 mhz) ima jer sam uvik radija neke studentske best buy pa se krpa.ali ta vrimena su prosla. Pa neznam da li je ili ce biti uopce potrebno klokati amo reci neki i5. Razmislja sam o SSD ali mi je malo 60 gb jer programi za muziku imaju dosta a ne zelim da mi se zakrci sa jos nekim temp stvarima...a ovi veci su skupi,pa mogu proc i bez toga,ali ako neko ima kakvu ideju di se sve to moze nekako iskombinirati,pa cemo vidit. Bilo bi ok kad mi nebi prelazilo 4000kn s tim da imam neke stvari,a i mislim uzeti jos monitor dellov ali to cu lako...ali budgt se moze i prosirit ako ima uporiste u zdravoj logici xD ![]() Hvala i svaka vam dala! ![]() Zadnje izmijenjeno od: coconut. 21.08.2012. u 05:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
MiningMod
|
Ja bi to ovako: Intel Core i5-2320 Soc 1155 Matična ploča ASRock P67 PRO3 Kingmax 1x8GB DDR3 1333 FLFG SSD disk ADATA 120GB, S510, 2.5" SATA OCZ PSU Silencer Mk III Series™ 500W High Performance Modular Power Supply-EU HRK 3,809.87 Besplatna dostava,cijena za keš Takodjer ako imas lufta mozeš odma ici na Intel Core i5-2500 K Soc 1155 s njime bi te izašlo HRK 4,198.06 + Ubaciš to sve u svoje kučište, ubaciš svoje hardove i grafičku. Te optiku ako ti treba,i ako je tvoja stara sata? ako nije uzmi si novu lg sata przilicu ![]() Sada, i5 sam ti metnuo najeftiniji jer mislim da je sasvim dosta a metnuo sam ti bolju ploču da ako ti kasnije u buducnosti zafali snage,mozes uzeti jači procesor i bez problema taj jači npr 2500k klokati. SSD je ubačen, i 120gb ce ti biti dosta. Samo windowse i programe na njega ostalo na hardove... Ubačeno je i jače,modularno napajanje, za budučnost a i mislim da je ovaj chieftec star i slab. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
FRipper,hvala na odgovoru! Dobro mi izgleda tvoja preporuka...cak bi stavija taj i5 2500k i mozda ram na 1600 mhz pa da bude do 4500 kn pa sam "miran"(biti cu miran kad umrem jedino). Onda samo neki cooler uzeti za proc kasnije i dodati koji ram... Šta misliš? pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|