|
![]() |
#3631 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo i mog profila - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bartuc-2644/ PS: Wizardica mi je main char... Prestao sam igrati par dana nakon v1.03 patcha i ne planiram je tak skoro nazad instalirati. Možda za godinu (+/-), dok izađe neki pošteni patch koji popravi elementarne greške u igri (drop rate i loot sistem). Nakon inferna više nemam zašto igrati kad mi farmanje ne donosi nikakvo zadovoljstvo, ulupam sate i sate, a ne dobijem ništa za uzvrat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
A kada, pak, kupim neku ludu pucačinu, onda očekujem simulaciju Wall Street burze ( znači razne transakcije, statistika itd.) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3633 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Ako vam je dosadio normal probajte hardcore, totalno drugaciji dozivljaj igre. Ah je poluprazan, polako skupljas iteme i cak se isplati craftati itd Nazalost to je jos jedan primjer zasto je igra fail, moras biti stalno online a totalno je asocijalna. 1000x je lakse farmati solo nego u grupi, imas merca, sa dobrim burstom ubijes mobse u sekund i sto je najvaznije drzis svoj tempo (ne mozes afkat u timu jer ostalima bude pretesko za razliku od d2 gdje se moglo farmat u full gameu). Imo jedinu korist od grupe imaju cisti tenk ili cisti glass cannon ali ne vidim zasto bi neko igrao ijedno od toga Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 09.08.2012. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3635 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Svaka grupa eliti će mi biti ruski rulet ![]() Barem nema durability loss geara dok krepaš. Klasa optimist ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3636 |
Guest
|
flipa se flipa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3641 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zadnjih 10h igre na hellu katastrofa dropovi, prije nego kaj sam išao na more sve ok. Inferno sam nešto malo igrao sa drugim heroom i isto koma. ![]() Može još malo objašnjena za onaj flip? I ako netko ima još neku šemu za doć do love osim silnog farmanja bio bi zahvalan. ![]()
![]() |
#3643 | |
Guest
|
Citiraj:
jednostavni "kupi prodaj" sistem. Pogledaj upute tu. Tražiš "value" po jednoj cijeni , prodaš primjerice duplo. Samo se "upoznaj" s time koji item je najbolji za kog lika. Jednostavno jako ![]() http://diablo3.nerfplz.com/2012/06/f...n-house-6.html |
|
![]() |
![]() |
#3644 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3645 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam isto preslab. Sijem smrt na act2, neke mobove ne mogu ubiti na act3, a na 4 ne mogu ni prismrdit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 | |
Premium
|
Citiraj:
Izgleda da ce 1.04 doci krajem mjeseca, vjerojatno ciljaju malo prije gw2 da im sto manje ljudi ode. Inferno laksi, bolji legendary, vise dropova..hmm ne znam ni sam sta da mislim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 |
Guest
|
znam da ću sad ispast "hiper" i troll , poštujem svačiji ukus al meni je ova igra vrh i goty |
![]() |
![]() |
#3650 | |
Premium
|
Citiraj:
Jednostavno nema tog osjecaja. Onda kad tu jos dodamo ias nerf koji su napravili jer bi ljudi samo nakupovali ias iteme na rmah i ne bi bilo prometa vise-igra je uzasnoooo spora. Ne znam koji genije se sjetio da izjednaci ias sa faster hit recovery i da wpn dps znaci toliko za dmg al kad napravis jednu takvu promjenu pokrenes chain of events koji unisti dosta stvari. Strasno me nervira sto u danasnje vrijeme sve igre tako pojednostavljuju kao da je ova nova generacija debili a ne ljudi Mislim ima toliko losih stvari u igri da bih mogao napisati esej Plus tu je jos hrpa wow nubova nove generacije koji oceukuju da im igra bude ista kao wow, stalno novi content itd onda placu po forumima 24/7 Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 11.08.2012. u 10:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ali ajde o ukusima se ne raspravlja... Pa ti uživaj i dalje u igri kojoj je svrha provesti više vremena na AH, nego u igri samoj, kako bi možda kupio koji item koji će ti dopustiti da ubiješ istog bossa po n-ti put, ali malo brže samo da bi ti on po n-ti put ne bacio ništa, pa onda opet na AH po malo bolji item i tako unedogled... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3652 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Guest
|
sad bih odgovorio ali već imam od Hamma "infraction" , pa nek bude |
![]() |
![]() |
#3654 |
Premium
|
Pa ne sprecava te to da nam napises svoje misljenje zasto je dobra u nekom civiliziranom tonu-svatko ima svoje misljenje, ja sam ti samo napisao zasto ga vecina pljuje (ukljucujuci i sebe). Igra kao igra nije losa ali je napravljeno previse glupih propusta i preocito se sve radi za vise profita preko rmah. Blizz je nekad stajao kvaliteta iznad svega i zbog toga ima toliko vjernih igraca i to je najveci razlog zasto su svi razocarani, izdali su nedovrsenu igru jer bi im pokvarila planove da izadje kasnije(pocetak ljeta, da se ljudi stignu malo odigrati i da im dosadi do mopa), koju su radili mastermindovi poput jwilsona koji ima neku svoju viziju sto je fun. Moze samo jedno pitanje, jesi li igrao d1/2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@The_Void Nažalost, nova generacija jesu debili. Velika većina. Igre imaju ciljanu publiku. Današnji svijet me podsjeća na film Idiokracija. Totalno sve ide u tom smjeru. Nadam se da će patch promijeniti dosta. Nek barem dio bude na bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3656 |
Guest
|
Je nove stvari, među ostalim i igre su stvarno "pojednopstavljene" (debilnije). Igrao sam i D2, D1. Ali ovaj D3 mi ima neku "žicu" . Mislim igram ga igram i svejedno mi je opet ispočetka sve to zabavno kupi prodaj , grindaj, kupi, grindaj , prodaj ![]() |
![]() |
![]() |
#3657 |
Premium
|
Pa odgovori normalno, aukoliko ti je igra vrh vrhova onda postoje neki dobri argumenti iza toga. Evo ja sam je završio na Infernu, također moj buraz je završio na Infernu, oboje smo kak bi se rekli "avid" fanovi Dibalo serijala i generalni zaključak je da je igra smiješna i prelagana. Također vodim veliki gaming community i velik MMO guild i u ovoj suši MMO-a je velika većina nas odigrala D3 i doslovno su svi ajmo reći zgroženi koliko je sve to loše odrađeno sa jednim "money grab" mentalitetom (ali kaj očekivati od Activisiona). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3658 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3659 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ne znam kaj se desava sa AH. Pogledam i vidi da imam bidove na dva itema i tak stoji par sati. Danas pogledam i nema bida niti na jedan od ta dva. Ne znam kud su nestali, posto se ne moze otkazat nakon 5 min ili ima nesto drugo. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.08.2012. u 15:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3660 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Blizzard je stvorio smeće od igre, AcVi je samo ime tu. Meni je još beta bila užas, a kamoli cijela vreća smeća (puna igra) koju je Blizzard istresao pred našim vratima i pokupio pare.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|