Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.08.2012., 17:22   #3631
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo i mog profila - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bartuc-2644/

PS: Wizardica mi je main char...

Prestao sam igrati par dana nakon v1.03 patcha i ne planiram je tak skoro nazad instalirati. Možda za godinu (+/-), dok izađe neki pošteni patch koji popravi elementarne greške u igri (drop rate i loot sistem). Nakon inferna više nemam zašto igrati kad mi farmanje ne donosi nikakvo zadovoljstvo, ulupam sate i sate, a ne dobijem ništa za uzvrat...
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2012., 21:15   #3632
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Ma igra je vrh , sve ostale hack and slash su imitacije ..ovdje se mogu samo igrat i preprodavanjem na AH..evo zadnjih sat vremena kupujem i prodajem
jedino i onaj Gw2 izgleda obećavajuće
Ha gle, svatko ima svoje afinitete. Ja, recimo, volim kada kupim RPG igru ( još action ako ima u sebi) da mogu voziti bolid F1, i s time da se mogu zezati s telemetrijom te raznim podešavanjima od mješavine goriva do modula KERS-a pa do krila za DRS.
A kada, pak, kupim neku ludu pucačinu, onda očekujem simulaciju Wall Street burze ( znači razne transakcije, statistika itd.)
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2012., 21:48   #3633
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ha gle, svatko ima svoje afinitete. Ja, recimo, volim kada kupim RPG igru ( još action ako ima u sebi) da mogu voziti bolid F1, i s time da se mogu zezati s telemetrijom te raznim podešavanjima od mješavine goriva do modula KERS-a pa do krila za DRS.
A kada, pak, kupim neku ludu pucačinu, onda očekujem simulaciju Wall Street burze ( znači razne transakcije, statistika itd.)
dobra dobra
Ako vam je dosadio normal probajte hardcore, totalno drugaciji dozivljaj igre. Ah je poluprazan, polako skupljas iteme i cak se isplati craftati itd

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova

daj ajmo se mi udružiti pa nekaj "izmisliti" da farmamo svi skupa/pomažemo jedan drugom/kajgod
Nazalost to je jos jedan primjer zasto je igra fail, moras biti stalno online a totalno je asocijalna. 1000x je lakse farmati solo nego u grupi, imas merca, sa dobrim burstom ubijes mobse u sekund i sto je najvaznije drzis svoj tempo (ne mozes afkat u timu jer ostalima bude pretesko za razliku od d2 gdje se moglo farmat u full gameu). Imo jedinu korist od grupe imaju cisti tenk ili cisti glass cannon ali ne vidim zasto bi neko igrao ijedno od toga

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 09.08.2012. u 21:54.
The_Void je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2012., 21:51   #3634
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Da, dok ne pukne veza .
Staro 09.08.2012., 22:35   #3635
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor The_Void Pregled postova
dobra dobra
Ako vam je dosadio normal probajte hardcore, totalno drugaciji dozivljaj igre. Ah je poluprazan, polako skupljas iteme i cak se isplati craftati itd
Definitivno mislim hardcore DHa zarollati dok si SC wiza dignem na 60.
Svaka grupa eliti će mi biti ruski rulet

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Da, dok ne pukne veza .
Barem nema durability loss geara dok krepaš. Klasa optimist
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 15:29   #3636
ivan77
Guest

flipa se flipa , evo kupio bow sa 1100 DPS za 1mil , prodao za 3, od lika na chatu Sage Protector za 1 mil , prodajem za 3. Sebi nabacio malo opreme , DPS je sad 100k
  Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 20:59   #3637
The_Void
Premium
Moj komp

1.04 zvuci obecavajuce nakon ovih notesa, samo mi se cini da ga necemo vidjeti barem za mjesec dana :/
Staro 10.08.2012., 21:02   #3638
extasy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
doniram milion golda prvom koji posta iza ovoga ajde i feel good

nemojte spamat dalje ostali, samo mi posaljite na pm vas btag ako ste bili prvi naravno ^^
extasy je online   Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 21:11   #3639
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Tolko nikad nisam niti imao na kupu, daj
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 21:12   #3640
extasy
Premium
Moj komp

posalji mi btag u pm i dodjelim instantno
Staro 10.08.2012., 21:15   #3641
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Zadnjih 10h igre na hellu katastrofa dropovi, prije nego kaj sam išao na more sve ok.
Inferno sam nešto malo igrao sa drugim heroom i isto koma.

Može još malo objašnjena za onaj flip? I ako netko ima još neku šemu za doć do love osim silnog farmanja bio bi zahvalan.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 21:21   #3642
extasy
Premium
Moj komp

eto akcija gotova, 2 mil dodjeljena... mozda bude jos sutra

zz uzivajte!
Staro 10.08.2012., 22:04   #3643
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
.

Može još malo objašnjena za onaj flip? I ako netko ima još neku šemu za doć do love osim silnog farmanja bio bi zahvalan.

jednostavni "kupi prodaj" sistem. Pogledaj upute tu. Tražiš "value" po jednoj cijeni , prodaš primjerice duplo. Samo se "upoznaj" s time koji item je najbolji za kog lika. Jednostavno jako

http://diablo3.nerfplz.com/2012/06/f...n-house-6.html
  Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 23:13   #3644
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova

daj ajmo se mi udružiti pa nekaj "izmisliti" da farmamo svi skupa/pomažemo jedan drugom/kajgod
Ja sam za.. Računajte na mene.. Zelim pokoriti Diabla sa Wizzom ali sam slab..
Staro 10.08.2012., 23:19   #3645
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Ja sam isto preslab. Sijem smrt na act2, neke mobove ne mogu ubiti na act3, a na 4 ne mogu ni prismrdit .
Staro 10.08.2012., 23:26   #3646
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Glavno da su mene svi pokakali kada sam rekao da je igra epic fail, ali dobro. Čak su men i optužili da nisam niti igrao igru...
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2012., 23:29   #3647
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja bi isto pomoc za ACT 4 build. Hvala!??!

Bilo bi dobro kad bi mi neko mogo uplatit 50, 60 milja da si mogu uzet oruzje i helm.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 09:45   #3648
The_Void
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja bi isto pomoc za ACT 4 build. Hvala!??!

Bilo bi dobro kad bi mi neko mogo uplatit 50, 60 milja da si mogu uzet oruzje i helm.
Svjestan si da bi taj netko mogao prodati tih 50 60 milja i dobiti 110 eura za njih plus taj netko je potrosio xxxx vremena da skupi to a ti trazis free?

Izgleda da ce 1.04 doci krajem mjeseca, vjerojatno ciljaju malo prije gw2 da im sto manje ljudi ode. Inferno laksi, bolji legendary, vise dropova..hmm ne znam ni sam sta da mislim
Staro 11.08.2012., 09:47   #3649
ivan77
Guest

znam da ću sad ispast "hiper" i troll , poštujem svačiji ukus
al meni je ova igra vrh i goty
  Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 10:06   #3650
The_Void
Premium
Moj komp

Citiraj:
Nije problem u igri kao njoj samoj nego je stvar sto su ljudi previse ocekivali. Diablo 1/2 su bili super i svi su ocekivali napredak i strasnu igru jer se u medjuvremenu blizz strasno obogatio (jos je blizz maksimalno hypao). 8-10 godina cekanja za produkt koji ima toliko problema, koji je losiji od svog prethodnika itd... Nema pvpa, uzasan launch, djecije pogreske (beskorisni legend, mislim sta su mislili s njima slijepac bi mogao vidjeti da nitko nece nikada koristiti windforce npr) itd itd. Jednostavno nedovrsen produkt+pojednostavljen do maksimuma+cilj razvijanja igre je samo kako ostvariti veci profit na rmah. Igra je u beta fazi jos uvijek, ne znaci da nece biti dobra nakon xx patcheva ali ovo je stvarno premalo od ovakvog proizvodjaca i predhodnih igara. Umjesto da naprave kopiju d2/krenu u totalno novi project koji ce donijeti inovativne stvari (sto su se svi nadali) oni su jednostavno napravili zatupljeni d2 kroz wow engine i sto je jos gore nisu ga ni dovrsili nego izdali na trziste. I sto je najgore unistili su 2 najbolje stvari iz d2, duel i onaj osjecaj kad cekas da padne boss i trenutak kad ti dropa bolesno dobar item/runa. Nije fun ici okolo ignorati mobse i ganjati elitesa da bi nakon killa samo pokupio raresa od kojih ocekujes da ce biti smece.
Jednostavno nema tog osjecaja. Onda kad tu jos dodamo ias nerf koji su napravili jer bi ljudi samo nakupovali ias iteme na rmah i ne bi bilo prometa vise-igra je uzasnoooo spora. Ne znam koji genije se sjetio da izjednaci ias sa faster hit recovery i da wpn dps znaci toliko za dmg al kad napravis jednu takvu promjenu pokrenes chain of events koji unisti dosta stvari. Strasno me nervira sto u danasnje vrijeme sve igre tako pojednostavljuju kao da je ova nova generacija debili a ne ljudi

Mislim ima toliko losih stvari u igri da bih mogao napisati esej

Plus tu je jos hrpa wow nubova nove generacije koji oceukuju da im igra bude ista kao wow, stalno novi content itd onda placu po forumima 24/7

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 11.08.2012. u 10:13.
Staro 11.08.2012., 12:25   #3651
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Ak je tebi vrh dosadan grind, apsolutno prelagana igra čak in na Inferno težini (u biti ovo ovisi dosta i sreći ili o tome koliko si vremena/pravih novaca odlučio potrošiti na igru), nepostojeći end game, cookie cutter buildovi, itd. onda stvarno neznam kaj bi ti rekao.

Ali ajde o ukusima se ne raspravlja... Pa ti uživaj i dalje u igri kojoj je svrha provesti više vremena na AH, nego u igri samoj, kako bi možda kupio koji item koji će ti dopustiti da ubiješ istog bossa po n-ti put, ali malo brže samo da bi ti on po n-ti put ne bacio ništa, pa onda opet na AH po malo bolji item i tako unedogled...
Staro 11.08.2012., 12:42   #3652
Beo
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ak je tebi vrh dosadan grind, apsolutno prelagana igra čak in na Inferno težini (u biti ovo ovisi dosta i sreći ili o tome koliko si vremena/pravih novaca odlučio potrošiti na igru)....
Nemoj zaboravit da je to jedan od forumaša koji diže CoD u nebo i da je svake godine dat 60€ za copy/paste igru sasvim opravdano
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 13:24   #3653
ivan77
Guest

sad bih odgovorio ali već imam od Hamma "infraction" , pa nek bude
  Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 13:31   #3654
The_Void
Premium
Moj komp

Citiraj:
Pa ne sprecava te to da nam napises svoje misljenje zasto je dobra u nekom civiliziranom tonu-svatko ima svoje misljenje, ja sam ti samo napisao zasto ga vecina pljuje (ukljucujuci i sebe). Igra kao igra nije losa ali je napravljeno previse glupih propusta i preocito se sve radi za vise profita preko rmah. Blizz je nekad stajao kvaliteta iznad svega i zbog toga ima toliko vjernih igraca i to je najveci razlog zasto su svi razocarani, izdali su nedovrsenu igru jer bi im pokvarila planove da izadje kasnije(pocetak ljeta, da se ljudi stignu malo odigrati i da im dosadi do mopa), koju su radili mastermindovi poput jwilsona koji ima neku svoju viziju sto je fun.

Moze samo jedno pitanje, jesi li igrao d1/2?
Staro 11.08.2012., 13:31   #3655
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

@The_Void
Nažalost, nova generacija jesu debili. Velika većina. Igre imaju ciljanu publiku. Današnji svijet me podsjeća na film Idiokracija. Totalno sve ide u tom smjeru.

Nadam se da će patch promijeniti dosta. Nek barem dio bude na bolje .
Staro 11.08.2012., 13:49   #3656
ivan77
Guest

Je nove stvari, među ostalim i igre su stvarno "pojednopstavljene" (debilnije). Igrao sam i D2, D1. Ali ovaj D3 mi ima neku "žicu" . Mislim igram ga igram i svejedno mi je opet ispočetka sve to zabavno kupi prodaj , grindaj, kupi, grindaj , prodaj I tako iz sata u sat.
  Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 13:52   #3657
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Pa odgovori normalno, aukoliko ti je igra vrh vrhova onda postoje neki dobri argumenti iza toga. Evo ja sam je završio na Infernu, također moj buraz je završio na Infernu, oboje smo kak bi se rekli "avid" fanovi Dibalo serijala i generalni zaključak je da je igra smiješna i prelagana.

Također vodim veliki gaming community i velik MMO guild i u ovoj suši MMO-a je velika većina nas odigrala D3 i doslovno su svi ajmo reći zgroženi koliko je sve to loše odrađeno sa jednim "money grab" mentalitetom (ali kaj očekivati od Activisiona).
Staro 11.08.2012., 15:05   #3658
G.ost
Premium
Moj komp

G.ost's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ja sam za.. Računajte na mene.. Zelim pokoriti Diabla sa Wizzom ali sam slab..
evo i ja sam za dodajte me http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZgGost-2195/
G.ost je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 15:26   #3659
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor The_Void Pregled postova
Svjestan si da bi taj netko mogao prodati tih 50 60 milja i dobiti 110 eura za njih plus taj netko je potrosio xxxx vremena da skupi to a ti trazis free?

Izgleda da ce 1.04 doci krajem mjeseca, vjerojatno ciljaju malo prije gw2 da im sto manje ljudi ode. Inferno laksi, bolji legendary, vise dropova..hmm ne znam ni sam sta da mislim
Bas u tome je poanta mog posta. Nece bit nista od pomaganja kad ljudi skuze koliko je to skupo. Ok je dat neki item za act 1 ili mozda act 2 build ali sve vise od toga je malo too much. To su vec itemi koji se mogu prodatat za 5,6 i vise milja i cisto sumnjam da bi ih okolo poklanjao. Da ne spominjem da sam vec dosta toga dao i da je dio tih stvari kasnije zavrsio na AH.

Ne znam kaj se desava sa AH. Pogledam i vidi da imam bidove na dva itema i tak stoji par sati. Danas pogledam i nema bida niti na jedan od ta dva. Ne znam kud su nestali, posto se ne moze otkazat nakon 5 min ili ima nesto drugo.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.08.2012. u 15:32.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2012., 15:45   #3660
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
MMO-a je velika većina nas odigrala D3 i doslovno su svi ajmo reći zgroženi koliko je sve to loše odrađeno sa jednim "money grab" mentalitetom (ali kaj očekivati od Activisiona).
Nema veze Activision sa tim (koliko god i oni bili grozni)

Blizzard je stvorio smeće od igre, AcVi je samo ime tu.

Meni je još beta bila užas, a kamoli cijela vreća smeća (puna igra) koju je Blizzard istresao pred našim vratima i pokupio pare.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na