|
![]() |
#3781 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3783 |
Registered User
|
instaliraj sa cwm. nakon toga obavezno wipe data inače ti neće pokrenuti. http://www.mediafire.com/download.php?wota47pj97sups7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Da li je neko pokusao install A2SDGUI na novog BenruaV4,pitam jer meni nije islo,pokusao sam sve particije izuzev one FAT32,nije valjda da na njoj radi????? Nasao sam nesto i prilicno sam siguran da gore pomenutu apk na novom benru-u necemo moci nabaciti jedino ako ovo funkionise http://forum.samdroid.net/f63/script...recovery-6153/ pa ako je neko vec pokusao neka ostavi dojmove! Nije mi nesto bitno da imam A2SDGUI apk vec cisto znatizelja! Ma nisss ako jos sta zatreba tu smo svi da pomognemo,zato i postoji ovaj forum,ucenje,razvoj nasih sonica... Zadnje izmijenjeno od: tor. 10.08.2012. u 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mobile cuca bateriju kao sasava, zasto ke instalacija mobile verzije velika (cini mi se) 14 MB, a mini nekih 4 MB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 |
Registered User
|
imaš sve recoveryje ovdje https://www.dropbox.com/sh/30lvbipwg3fszoc/uGbKHHcs44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zanima me dali je netko narucivao s ebay-a display...dobio sam jedan U8650 za ne tako velike novce trebam samo display zamjeniti, pa ako je netko vec kupovao da baci link. Druga stvar mobitel ima garanciju, ako zamjenim display i nedaj boze mobitelu se nesto dogodi. Ako ga saljem na garanciju dali se moze provjeriti da to nije "orginal display gore". Tj. dali oni to sve pregledavaju.
![]() |
#3791 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
pozzz svima imam jedan problem s u8650, a to je da kad ga stavim da se puni nemogu ga ni otkljucati niti se javiti niti bilo sta, sve dok ga ne skinem s punjaca sad pitanje je jel se kome to desilo i kako to rijesiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 11.08.2012. u 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() Nego da, pošto mi je ovo prvi Android mob, nisam još u potpunosti upoznat sa svime iako sam se načitao dosta toga. Pitanjca: 1. Kako staviti V6 da se pokreće prilikom boota da ne moram ručno svaki put? 2. I meni najbitnije (kopao sam po netu, al nisam baš našao riješenja), kako riješiti pretih zvuk na benru v4? Koristim PowerAMP s preampom do kraja i dalje je tiho. Pošto mi je mob dosta često korišten ako mp3 player, ovo mi je prilično bitno. A zbilja bi htio ostati na benruu jer se do sada pokazao kao najfluidniji/sređeniji rom. Ne trebate se raspisivati, samo me uputite na neki sajt s riješenjem ![]()
![]() |
![]() |
#3795 | |
Registered User
|
Citiraj:
E sad nisam bas siguran ali mislim da trebas prilikom pokretanja V6 scripte oznaciti i onu trecu slicicu,prva je cini mi se favorits (zvjezda),druga je root (zelena lobanja),a treca je cini mi se boot u SCRIPT MANAGER,to ti jesve na samom pocetku pokretanja i install V6 scripte,znas o cemu pricam vjerujem,a ako ti se ne da puno igrati evo ti link ovde imas sve za scriptu,kao i tool kit V6 scripte i opisano kako je odraditi http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418 a za zvuk ne znam nisss sto bi ti koristilo jer mob slabo koristim za muziku!Drago mi je ako sam bar malo pomogao...pozzz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Probaj dić sa DSP managerom koju zeru gore mada je meni zvuk skroz oke na MP3-icama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Doomster
|
![]() |
#3798 |
Premium
|
Probaj na EQ uzet custom preset i podić vrijednosti gore na 5 ili 10, ili odaberi Small speakers preset. Nećeš dobit puno al zvuk bude malo jači. Izašao CM9 LuckyIcsGSM 4.0.4 BETA 5 Bluetooth Fix Ostala još kamera za sredit, sređen BT, pojačan je zvuk u pozivima i na vanjskom zvučniku. Jel netko isprobavao taj ICS na malo duže? Koliko ima mjesta za aplikacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
+++ jel zna neko di je opcija na CM9 ics-u za launcher da bude stay awake ? na icsu ovom mi ga stalno ubija i znam da ima negdje opcija ali ne mogu je iskopati ? Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 12.08.2012. u 15:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
Doomster
|
Evo link: CM9 LuckyIcsGSM 4.0.4 BETA 5 Upravo stavio CWM 6.0.1.0 r1 (radi punjenje bez da uđe u recovery) i onda puknuo ovaj CM9 iznad i za sada sam oduševljen, glatko i fluidno, lijepo zgleda, fora boot animacija i kaj je najbitnije, zvuk je odličan i glasan bez distorzija. Javim detalje kad ulovim malo više vremena za testiranje.
Zadnje izmijenjeno od: Thorax. 18.08.2012. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
pitanje jel postoji MIUI rom za u8650 osim onog kineskog sto sam ga progooglo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
sviđa mi se ICS, ali brate mili i do 4 5 sekundi mu treba da uđe u poruke... čini mi se da mi baca i contatcs i mms apkove iz memorije stalno...na valove je brz a onda odjednom spoooro u pm :d kad se doradi bit ce odlican. ako ikad bude brzi od gbreada...iako na naših šipak rama, teško |
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da li i vama steka galerija slika na mobu? Kad je bio originalni rom ali i od jucer kako sam stavio fundowsky 4.0 i dalje nenormalno dugo (skoro 2 minute) ucitava galeriju slika. Imam neku noname microSD karticu klase 4 kupljenu na ebayu, da li je do nje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom evo podaci o mojoj microSD kartici.... ![]() Mislim da bi mi dobro dosla neka brza kartica s obzirom da neke aplikacije moraju biti na kartici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Mojem huaweiu bilo malo vruće pa je skočio u vodu, radi i dalje, ali je slika nekako izbjeljena, (recimo kao isprana roba) ima li kakve pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Premium
|
Jucer sam jako brzo popunio internu memoriju mobitelai onda sam spec oznacio sve aplikacije sa Link2SD aplikacijom i prebacio sve sto se dalo na karticu ![]() Danas napravio novu instalaciju fundowski moda i na mob instalirao sve sto mi je vazno i mob sad leti. Quick pic radi ko munja ![]() Ak netko ima preporuku za microsd karticu na kojoj bi dobro radile aplikacije nek javi. Po mogucnosti kupio bi kod nas u nekom od ducana. LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
A kako biti siguran da je do displaya... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |