|
![]() |
#3421 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dizite life na barbovima. Charge vraca 8% od kolicine po hitu a sa jednim je moguce vratit cijeli helth. Revenge, leap, charge i ne moze se nista desit barem dok sve nije u cooldownu. Ak se ima 600+ LoH sa Beserkom se moze napunit dobar dio heltha cak i na najgorim packovima. Niti jedan pack nece bit problem dokle god nije shieldan ili ako ima freeze ili sl. mada se i to moze izbjec sa leapom ili chargeom u pravi tren. Za 3 act i co-op bez dobrog ostatka tema ne treba ni pokusavat. AK je ekipa dobra bitno je navuc sto vise elite na sebe i ostat ziv a ostatak radi pravu stetu. Vise je koristi o tanking barba nego od ofenzivca i ostatak ekipe ce bit itekak sretan je ginu 3x manje. 4ti nije puno tezi od 3ceg i sa malo srece ( bez ultra teskih komb packova) se igra sasvim ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3423 |
Premium
|
Sat i 20 min za cijeli akt bez preksakanja je WR valjda. Ja ginem jednom ili dva puta i to vecinom jer ne pazim i to u co-opu. Solo mi brzo dosadi pa ne igram tak puno. 2h solo prolazi, prolazi i u co-opu dok se ne naleti na neki malo zesci pack. Kad igram solo 20 min mi treba za 5 stackova i Azmija na kraju. Gotovo nikad ne ginem u solo igri, osim kad zaboravim na buff ili nesto sl.. Sad sam 3 puta ubio Azmija sa 5 stackova, obicno 6,7 packova sredim prije i dobio sam nista. Ovo mi je jedan od najgorih packova na 3cem aktu i oni me mogu ubit ak ne pazim. Nije me smetalo da ih posaljem doma, cak i to kaj sam bio bez bocica zdravlja..Azmi je gotov za ravno 3 i pol minute sa 18.5k dmg. ![]() ![]() Ovima sam arcane fali da me siluju. ![]() Jedini drop danas koji nesto vrijedi. Ne znam jos koliko. Da ima resist bio bi bogat ali i ovakav nije los. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.07.2012. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Yo ekipa, daj mi recite kolko bi vrijedila slijedece: 2h axe, 1099 dps, fire dmg, +50% dmg, 50 dex, 244 vit pokusavam cijeli dan staviti na AH al mi neda, javlja neki error, samo za to i jos par itema...ugl, procjena? Ima li zainteresiranih? htio bih to prodat uskoro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Neznam kakve iteme imate, al sam jedva digao ove statse i ressist na wizardu... Pratio sam prvi savjet i dizao ressist i zrtvovao jos vise damage, sad kad mi nemogu skoro nist, nemrem ni ja njih, pa cu vidjet i probat nabavit 1h weapon koji ce imat preko 200int, LOH i 900+dps i nadat se da nije skuplji od 300k golda Jos koji savjet bi dobro dosao sto se tice skilla |
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Premium
|
To nebus sigurno dobio za 300k. Od kad je RMAH takve stvari imaju cijene koje su van svake pameti. Pratim ja to stalno cak i ak bude nesto jeftinije nastane pravi mali rat i zadnjih par min cijena od u nebo. Prosli tjedan je bila jedan skoro 900 dps sword sa 800 i nesto loh i dobrim brojkama kao po 250k. Na kraju je otiso za 8 milja sto je jos i povoljno u odnosu na koliko drugi traze. TRazi int + socket, tu ces vec nac puno jeftinije i nakelji gore gem i bok. Evo drop sa prvog akta. Daleko najbolji 1h koji mi je ikad pao tamo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.07.2012. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
Guest
|
evo me na hellu ACT 1 sa Demon Hunterom , lvl. 53, 25k healtha i 8k DPS. Resistance nikakav skoro i mogu reći da je lik opak. Doslovno čisti sve na ACT 1 zasad. Čudno jer sam sa barbarom na hellu u početku imao problema. Uglavnom , "držati se dalje od beštija i raspali" -sistem zasad radi. |
![]() |
![]() |
#3429 | |
Premium
|
Citiraj:
Eh, to ti je DH ![]() Setnjica do inferno act 1/2 (bar je bilo za mene).. moze biti setnjica i dalje ali tu vec treba pocet ulagati ozbiljne novce za opremu jer se jako rijetko nadje nesto zbilja povolljno... tako da pocni stedit ![]() Da i racunaj da ces vjerojatno morati potpuno mijenjati skillove i nacin igre |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Guest
|
da tako sam i mislio ![]() nego , kako dalje igrati? Kroz hell kupovati dex i vit i dps opremu? Resistance ne treba ili? |
![]() |
![]() |
#3432 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo prešao sam s barbarinom normal po prvi put.. Jučer igrao par sati i danas skoro cijeli dan.. 2 one-handed oružja s 65 life on hit i nemoš crknit nikako.. Jel ima tko za dat možda bar jedan onaj amethyst što daje 190 life on hit? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 | |
Premium
|
Citiraj:
Cuj ja sam nabijao dex i vit, a i all res. statovi su mi bili otprilike 40K life, 3.5-4K armor, 250-300 res all i oko 40K dps sa SS-om (sharpshooter skill) Onda su mi rekli da bacim sve to u vodu i ustvari vidim da ekipa koja hala act 3 i 4 ima manje i hpa-a i armora i all resa od mene.. ja sam namjerno radio malo tankastijeg DH, da moze popit stetu, jer jos imam i life regen oko soma po sec i oko 2K po killu... Ali nazalost nemas drugog izbora nego nabijati crit dmg i crit chance.. a sve s tim dodje ko svetog petra.. sad mi je dps oko 60K, ali naravno to jos nije to. Tak da ovim putem ja pitam iskusnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() evo ga solo pređen ![]() P.S Ovo je onaj isti bild od jucer kad sam se zalio da neide act III nakon čega sam metnuo "Overpower" s runom nekom za healanje neznam ime točno http://www.pohrani.com/?1m/Pz/3asDsllZ/gear.png ![]() Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 20.07.2012. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Prvo ganjaj dobar XBow/Bow sa 1000+ DPS (nekih 1100 je idealno, a sve vise bolje). Ciljaj da ima socket da mozes unutra upucati Crit gem. Neki igraju sa jako malo HP i ressistance, pa paze da ih nista ne lupi. Ja osobno sam isao negdje na 31-32k HP i 450 all ressistance sa nekih 3500 armora. To fakat pomaze da nisi one-shootan od strane svega na Act3/4, mogu i pokoji udarac popiti. Takodjer, trpaj i sto vise DEX jer ti DEX dize i dodge. Sa 39% dodge-a jako puno udaraca potpuno izbjegnem. Sa SS imam 106k DPS i uz gore navedene defensive statse to je bilo i vise nego dovoljno za zavrsiti kompletan Inferno. Tu i tamo se nadje mobova od kojih boli glava (hulking phasebeasts, oppressors i slicna gamad), ali generalno ide fino.
![]() |
![]() |
#3439 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
jel vi možete ući u Diablo 3? meni nakon logina i pisanja aut. code-a kaže da su login info netočne. i ne nisam napisao krivo ni pass ni code... error 3 mi baca van? ![]() ![]() ![]() ![]() p.s sve ok sad... Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 20.07.2012. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozdrav svima, namjeravam kupiti D3 pa me interesira u vezi zaštite za auction house-a: dali moram uzeti battle.net authenticator za novčane prijenose preko paypala ili je dovoljna i SMS zaštita koju imaju? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Guest
|
ne , sasvim je dovoljna sms zaštita |
![]() |
![]() |
#3450 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pa ima i za mobitele. Isto besplatno. Nisam probao emulaciju, možda je dobra, ali lijepo da postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|