|
![]() |
#1262 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jesu li to samo teksture ili se nešto promjenilo u Gameplayu? pitam zato jer ga mislim spičiti preko Complete Moda ![]() EDIT: Ultimate bullshit. Trza, zapinje, framedrop kad se zapuca... preskočiti. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 28.04.2012. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nisma pratio neko vriejme priču, ali na moddb stoji rujan kao release date,a na starnici dezowavea čak i mai pool o beti u kolovozu. Ajd, bar malo veselja nakon otkaza dvojke. No s obzirom na učestale odgode izlaska, pitanje je kaj će biti ![]()
![]() |
#1269 |
Antimićanin
|
Nema ti nikakve razlike za recimo Complete mod, koji je preporučljiv za početak. A sada, ima nekih modova koji su testirani na verzijama 1.00003 , 4 . 5, a Steam verzije su 1.00010 ako se ne varam. ja imam orginal DVD koji je 1.00006 i svi modovi su radili najnormalnije, barem ove koje sam probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1277 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
vezano bas za SOC, igram ga nakon dugo vremena, po drugi put....... prvi put sam dosao do kraja, naravno pare padale s neba itd....... no, ne sjecam se da sam se toliko patio sa vojacima protivnicima. ekipa nije normalna, dvojica me s onim velikim pumpericama gazi, dvojica izdaleka sa gausom i jos njih par me stisce sa brzim puskama....... ginem ko' patka, ali uzivaj ![]() btw, u tunelima sam, i prati me cijelo vrijeme: TVOJ PUT JE ZAVRSEN! ...IDI KAM NJE! TVOJE ZELJE BICE ISPULNJEN! ...IDI KAM NJE! ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() IMDB Filming locations: Serbia ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.07.2012. u 06:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
sa gausom otvoriti vrata? ovo jos ne znam da li mi je trebalo ili ce mi trebati, no objasni ako nije bed ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Antimićanin
|
ovako, ako si pukupio dekoder, onda normalno dođeš tamo unutra kao da ideš kod Wish grantera, na onom završnom katu gore u elektrani. ali... nejdeš kod wish grantera, nego nađi narančasto rotirajuće svijetlo, čak i ta lampa škripi ![]() Tada ćeš ući u hodnik i vidjeti debela vrata na jednom kraju. i tamo ti treba dekoder. vrata se otključavaju 30 sekundi ako se dobro sjećam. ![]() ![]() ali, možeš otvoriti vrata i bez dekodera, tako da baciš gauss rifle pod određenim kutem kraj pantova, tako da se cijev zapikne onu zračnost između vrata i štoka. i tada se vrata otvore ![]() ![]() i onda imaš teksas još jedno 45 min do sat vremena, ovisi koliko si spretan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Osobni opis - pitaj me
|
ja sad vise pojma nemam gdje sam............. stvarno nemam pojma ![]() najbolje moje trenutni status opisuje ovaj link: http://guides.gamepressure.com/stalk...de.asp?ID=2668 tj, bio sam ovdje - http://guides.gamepressure.com/stalk.../698720546.jpg , poklao generatore ili stavecjeto, i popricao malo sa zelenim co'ekom ![]() btw da, wish granter kao task mi je nestao....... a tako sam dosao do kraja prvi puta. sta sad, kuda sad, koga ganjat, osim monolitha opet? kud treba?
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Antimićanin
|
E da, na pravom si putu. Odjebao si C-Con i ideš dalje. Više nemaš misije, samo doći do kraja, tj. odraditi tu zadnju bitku po tim teleportovima. samo ti je Monolith meta i to i tamo koji Snork. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Osobni opis - pitaj me
|
i gotovo, pokokao one spremnike gdje su njih sedmorica (ako sam dobro skuzio), pojavio se u travi, legao u tu travu, konec ![]() ali ono, monolith mi se popeo na vrh one stvari, "igra" ih spona taman prije posljednjeg teleportera, njih 5 se gore pojave, a odozada me cese lik sa gausom i jos neki vojaci ![]() clear sky sam igrao prije, nije me zadrzao vise od par sati. a call of pripyat druze, vrijedi li, bolji od soc-a? pitam jer mi je tako rekao frend koji ih je sve prosao, da je call of pripyat najbolji. strucno misljenje?
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Antimićanin
|
Eto vidiš. Svaka čast na položenom ispitu ![]() ![]() Svaki je dobar za sebe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
čitam i smješkam se kakve je muke prolazio. kad se sijetim sebe prvi put dok sam odigrao taj "texas" sav sam se oznojio da mi je bilo muka na kraju dehidriro i nije mi bilo dobro.... problem kod nekih modova je što su ok na početku onda skužiš da nekaj ne radi ili je glupo kasnije.... stalker 2 ftw |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
|
Sad se sjetio, dat feeling kada nakon završene priče i povratka iz NPPa dođeš u Cordon sa Gaussom, exom, još 1-2 bad ass puške koje samo na kraju možeš dobiti, i pokucaš na vrata onim marincima na dnu mape haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Russian Check Point Guard Milutin Milosevic ... Ukrainian Thug Ivan Djordjevic ... Ukrainian Thug Ivan Jovic ... Ukrainian Thug Zinaida Dedakin ... Restaurant Owner Ivana Milutinovic ... Little Girl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
|
Brijem da je taj film biti takvo smeće, kao i što svi kažu koji su ga pogledali ![]() Al nvm, svejedno ću ga pogledati jer me živo zanima, a i ne propušta se film koji ima u nazivu riječ "Chernobyl" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Usput im mrknem koferče pa ga navlačim za sobom po cijeloj mapi kao naoružani trgovački putnik. Onima u vel'koj kasarni se nije za zamjerit, izbuše te a ne stigneš ni repetirat.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|