Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.04.2012., 17:18   #1261
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
novi texture mod

Pojavio se novi pack textura za SoC pa ko voli nek izvoli. Upravo skidam a link je ovdje

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2012., 11:05   #1262
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jesu li to samo teksture ili se nešto promjenilo u Gameplayu? pitam zato jer ga mislim spičiti preko Complete Moda nadam se da je kompatibilno.

EDIT: Ultimate bullshit. Trza, zapinje, framedrop kad se zapuca... preskočiti.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 28.04.2012. u 12:26.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2012., 20:06   #1263
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

koji tupan... molim izbrisati post

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.05.2012. u 20:36.
Staro 06.06.2012., 12:42   #1264
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Lost Alpha projekt je zamrznut na neodredjeno vrijeme

Link

=(
drazac je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 12:41   #1265
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor drazac Pregled postova
Lost Alpha projekt je zamrznut na neodredjeno vrijeme

Link

=(
vele da nije
Staro 13.07.2012., 12:07   #1266
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nisma pratio neko vriejme priču, ali na moddb stoji rujan kao release date,a na starnici dezowavea čak i mai pool o beti u kolovozu.

Ajd, bar malo veselja nakon otkaza dvojke. No s obzirom na učestale odgode izlaska, pitanje je kaj će biti
Staro 13.07.2012., 12:10   #1267
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ne vjerujemo dok ne vidimo
Staro 13.07.2012., 21:14   #1268
klokan057
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2005
koja verzija igre je bolja za koristenje modova : steam,ne steam ili je svejedno?
klokan057 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2012., 21:28   #1269
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor klokan057 Pregled postova
koja verzija igre je bolja za koristenje modova : steam,ne steam ili je svejedno?
Nema ti nikakve razlike za recimo Complete mod, koji je preporučljiv za početak. A sada, ima nekih modova koji su testirani na verzijama 1.00003 , 4 . 5, a Steam verzije su 1.00010 ako se ne varam. ja imam orginal DVD koji je 1.00006 i svi modovi su radili najnormalnije, barem ove koje sam probao.
Staro 14.07.2012., 01:42   #1270
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
druže daj ti meni reci šta kad prođeš stalker soc,cs i cop... sa tim svim modovima šta onda....
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 12:42   #1271
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Ides ponovo igrat s drugim modom
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2012., 14:14   #1272
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
druže daj ti meni reci šta kad prođeš stalker soc,cs i cop... sa tim svim modovima šta onda....
xGAME ti je sve rekao a kad i to prođeš, onda čmrljiona, skupa sa nama, jer si sve nade u bolje sutra položio u STALKER 2 koji je ukinut, pa sad klikćeš ModDB u strahu da ne ukinu i Lost Alpha ili SMRTER 0.45
Staro 15.07.2012., 15:44   #1273
Nybelung
Guest

Zar ništa neće bit ni od Survarium-a, f2p MMO Stalkera? Imaju i FAQ.
  Reply With Quote
Staro 15.07.2012., 16:45   #1274
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Zar ništa neće bit ni od Survarium-a, f2p MMO Stalkera? Imaju i FAQ.
Oće, krajem 2013.
Staro 16.07.2012., 23:03   #1275
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Nevezano za igru,ali vezano za samu tematiku.
Horror smjesten u Pripyat.
Nadam se da ce biti Chimera ili barem pseudodog.

blava je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2012., 23:09   #1276
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor blava Pregled postova

ovo izgleda preawesome, obavezno za pogledat

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2012., 23:37   #1277
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
vezano bas za SOC, igram ga nakon dugo vremena, po drugi put....... prvi put sam dosao do kraja, naravno pare padale s neba itd.......

no, ne sjecam se da sam se toliko patio sa vojacima protivnicima. ekipa nije normalna, dvojica me s onim velikim pumpericama gazi, dvojica izdaleka sa gausom i jos njih par me stisce sa brzim puskama....... ginem ko' patka, ali uzivaj .

btw, u tunelima sam, i prati me cijelo vrijeme:

TVOJ PUT JE ZAVRSEN!
...IDI KAM NJE!
TVOJE ZELJE BICE ISPULNJEN!
...IDI KAM NJE!

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2012., 06:39   #1278
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova

Pa jel to možda ono što su oni trkeljali da će snimiti serijal cijeli, a pošto je GSC apropo, možda je netko otkupio ideju. čini mi se idiotluk teži još jedno holivudsko smeće.
IMDB
Filming locations: Serbia

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
vezano bas za SOC, igram ga nakon dugo vremena, po drugi put....... prvi put sam dosao do kraja, naravno pare padale s neba itd.......

no, ne sjecam se da sam se toliko patio sa vojacima protivnicima. ekipa nije normalna, dvojica me s onim velikim pumpericama gazi, dvojica izdaleka sa gausom i jos njih par me stisce sa brzim puskama....... ginem ko' patka, ali uzivaj .

btw, u tunelima sam, i prati me cijelo vrijeme:

TVOJ PUT JE ZAVRSEN!
...IDI KAM NJE!
TVOJE ZELJE BICE ISPULNJEN!
...IDI KAM NJE!

To nije kraj. Dolazak do wish grantera koji trkelja ovo kaj si napisao nije završetak. U biti je, ako nisi pobrao dekoder u Pripyatu ili ako ne znaš kako sa Gauss gunom otvoriti vrata

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.07.2012. u 06:48.
Staro 17.07.2012., 06:57   #1279
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
To nije kraj. Dolazak do wish grantera koji trkelja ovo kaj si napisao nije završetak. U biti je, ako nisi pobrao dekoder u Pripyatu ili ako ne znaš kako sa Gauss gunom otvoriti vrata
prvi put nisam pokupio dekoder, ali sada jesam, nije isto? ali iskreno vise ne znam koliko je do kraja, znam da nema jos puno za igrati, valjda, pretpostavljam..........

sa gausom otvoriti vrata? ovo jos ne znam da li mi je trebalo ili ce mi trebati, no objasni ako nije bed .

Staro 17.07.2012., 07:35   #1280
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

ovako, ako si pukupio dekoder, onda normalno dođeš tamo unutra kao da ideš kod Wish grantera, na onom završnom katu gore u elektrani. ali... nejdeš kod wish grantera, nego nađi narančasto rotirajuće svijetlo, čak i ta lampa škripi tu negdje su ti lojtre i popni se po njima.
Tada ćeš ući u hodnik i vidjeti debela vrata na jednom kraju. i tamo ti treba dekoder. vrata se otključavaju 30 sekundi ako se dobro sjećam. tada trebaš biti dobro naoružan i opremljen medkitoivma i zavojima i pancirkama jer ćeš imati posjetu

ali, možeš otvoriti vrata i bez dekodera, tako da baciš gauss rifle pod određenim kutem kraj pantova, tako da se cijev zapikne onu zračnost između vrata i štoka. i tada se vrata otvore to je inače bug, ali tako ja otvaram jer mi ne treba bespotrebna borba sa elitnom postrojbom monolitovaca

i onda imaš teksas još jedno 45 min do sat vremena, ovisi koliko si spretan
Staro 17.07.2012., 14:13   #1281
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

ja sad vise pojma nemam gdje sam............. stvarno nemam pojma .

najbolje moje trenutni status opisuje ovaj link: http://guides.gamepressure.com/stalk...de.asp?ID=2668

tj, bio sam ovdje - http://guides.gamepressure.com/stalk.../698720546.jpg , poklao generatore ili stavecjeto, i popricao malo sa zelenim co'ekom . sada malo citam, ok, necu se pridruziti njima, ali sljedeci task mi je find (ili kill) strelok??!! laganini sam se pogubio vise, monolith mi je na vrh glave vise, koliko jos papa štrunf (druže brko)?

btw da, wish granter kao task mi je nestao....... a tako sam dosao do kraja prvi puta. sta sad, kuda sad, koga ganjat, osim monolitha opet? kud treba?

Staro 17.07.2012., 14:39   #1282
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

E da, na pravom si putu. Odjebao si C-Con i ideš dalje. Više nemaš misije, samo doći do kraja, tj. odraditi tu zadnju bitku po tim teleportovima.
samo ti je Monolith meta i to i tamo koji Snork.
Staro 17.07.2012., 17:44   #1283
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

i gotovo, pokokao one spremnike gdje su njih sedmorica (ako sam dobro skuzio), pojavio se u travi, legao u tu travu, konec . neka leteca buba odleti......

ali ono, monolith mi se popeo na vrh one stvari, "igra" ih spona taman prije posljednjeg teleportera, njih 5 se gore pojave, a odozada me cese lik sa gausom i jos neki vojaci . ali predobro, fajt kako treba, prica kako treba, ugodaj nenadjebiv (mozda jos AvP ili HL, stari naslovi naravno), ja opet vise nego zadovoljan stalkerom. pogotovo jer sam sada dobio "pravi" kraj.

clear sky sam igrao prije, nije me zadrzao vise od par sati. a call of pripyat druze, vrijedi li, bolji od soc-a? pitam jer mi je tako rekao frend koji ih je sve prosao, da je call of pripyat najbolji. strucno misljenje?

Staro 17.07.2012., 22:09   #1284
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Eto vidiš. Svaka čast na položenom ispitu sad si jedan od nas

Svaki je dobar za sebe. meni isto Clear Sky nije sjeo na prvu, ali... kasnije mi je postao najdraži nastavak. Svaki je dobar za sebe, kao što rekoh, ali Call of Pripyat je prekratak. to mu je jedina mana.
Staro 17.07.2012., 22:24   #1285
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

čitam i smješkam se kakve je muke prolazio. kad se sijetim sebe prvi put dok sam odigrao taj "texas" sav sam se oznojio da mi je bilo muka na kraju dehidriro i nije mi bilo dobro....
problem kod nekih modova je što su ok na početku onda skužiš da nekaj ne radi ili je glupo kasnije....
stalker 2 ftw
Staro 17.07.2012., 22:24   #1286
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Sad se sjetio, dat feeling kada nakon završene priče i povratka iz NPPa dođeš u Cordon sa Gaussom, exom, još 1-2 bad ass puške koje samo na kraju možeš dobiti, i pokucaš na vrata onim marincima na dnu mape haha
Staro 17.07.2012., 22:49   #1287
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
IMDB
Filming locations: Serbia
Milos Timotijevic ...
Russian Check Point Guard
Milutin Milosevic ...
Ukrainian Thug
Ivan Djordjevic ...
Ukrainian Thug
Ivan Jovic ...
Ukrainian Thug
Zinaida Dedakin ...
Restaurant Owner
Ivana Milutinovic ...
Little Girl

Staro 17.07.2012., 22:56   #1288
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Brijem da je taj film biti takvo smeće, kao i što svi kažu koji su ga pogledali
Al nvm, svejedno ću ga pogledati jer me živo zanima, a i ne propušta se film koji ima u nazivu riječ "Chernobyl"
Staro 18.07.2012., 06:15   #1289
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
čitam i smješkam se kakve je muke prolazio. kad se sijetim sebe prvi put dok sam odigrao taj "texas" sav sam se oznojio da mi je bilo muka na kraju dehidriro i nije mi bilo dobro....

Citiraj:
problem kod nekih modova je što su ok na početku onda skužiš da nekaj ne radi ili je glupo kasnije....
da, nažalost to se znalo događati. Meni recimo sa raznim Hi Texture packovima.

Citiraj:
stalker 2 ftw
ne znam koliko si upućen u current affairs, ali Stalkera 2 nema. Otkazano, GSC se raspao, osnovao se Vostok urac-palac i rade Survarium, nekakav MMPROG (ili kak se to već zove), uglavnom, od Stalkera rade WoW jedino da vidimo što će ona ekipa napraviti na CryEngine-u.

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Sad se sjetio, dat feeling kada nakon završene priče i povratka iz NPPa dođeš u Cordon sa Gaussom, exom, još 1-2 bad ass puške koje samo na kraju možeš dobiti, i pokucaš na vrata onim marincima na dnu mape haha
što nije to samo u Complete modu? što se i u Vanilla igri vratiš natrag u Cordon? ja se sjećam da te teleportira tamo u onaj tunel koji spaja Cordon i Dark Valley, iza onog mini sela di se uglavnom banditi. Doduše, Vanilla igru nisam vidio jako jako dugo

Citiraj:
Brijem da je taj film biti takvo smeće, kao i što svi kažu koji su ga pogledali
Al nvm, svejedno ću ga pogledati jer me živo zanima, a i ne propušta se film koji ima u nazivu riječ "Chernobyl"
a klasična kopoja Blair Witch Project-a. Takvih filmova ima na šutanje... samo kaj je sada tematika Pripyat, pa čisto zbog lokacije možemo se napraviti grbavi i pogledati fiilm
Staro 18.07.2012., 07:24   #1290
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Ma, oni su picice. Njih isprašim čim obavim Fox-a, jer mi idu na živce kad se gomilaju ispod mosta k'o da su Dani Piva, pa se kobasice dijele na bonove.
Usput im mrknem koferče pa ga navlačim za sobom po cijeloj mapi kao naoružani trgovački putnik.

Onima u vel'koj kasarni se nije za zamjerit, izbuše te a ne stigneš ni repetirat.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na