|
![]() |
#6781 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6783 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo malo zahebancije sa eod botovima, bilo nam dosadno ba smo bacali rejs ![]() http://www.youtube.com/watch?v=06LSK...feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=sykJ_...feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=ysyCx...feature=relmfu
![]() |
#6785 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Uh što volim meksiko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6787 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6788 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Žalosno. 4h igre. 1200 Recon service starova. Eh, da, i naravno Rus je. ![]() Šta bi dao da u Rusiji uopće nisu pustili ovu igru. Taj narod ili glitcha ili cheata u BF-u, ne vjerujem da ima 5% poštenih igrača.
![]() |
![]() |
#6790 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Mislim da bi većina igrača željela da je nisu pustili u rusiji, gade mi se, koju god igru igrao oni se pojave i unište svu zabavu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6791 |
Addicted to music.
|
Srusio sam osobni rekord i dobio 128+ tisuca bodova u jednoj rundi, lol. http://battlelog.battlefield.com/bf3...7/1/227002760/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6792 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
pa sta ocekujes, piratstvom su skinuli sovjetski savez, taj narod zivi za piratiziranje i smatraju da je njihova obaveza to radit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6793 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Mozda ti povecaju placu ili dobijes neke povlastice zbog svojih ''zasluga i uspjeha'' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6796 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6797 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
igram na 1920 x1200 24" i kad imam 45-50 fps šteka mi a kad je iznad 60 onda je ok. sve ne ja low vsync off.... wtf. kaj mi je grafa preslaba. svi programi u pozadini iskljućeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6798 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Trebalo bi to bolje raditi, pogotovo na manjim mapama, ako si stavio sve na low... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6799 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
šta je bolje ovdje amd-ati ili nvidia kao kad imaš 29 fps onda osjetiš da lagira a kad je 30 onda je ok. kod mene kad je od 0-59 onda steka a kad je 60+ onda je ok. da nema neki cfg da je vsync on a u igri je off? edit:zašto bf3 log ne radi sa chrome Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 09.07.2012. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6800 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
The "Matches" feature will be going live for all Battlefield 3 players tomorrow, 7/10/2012 around 1 PM UTC. Learn more about Matches and how they will take competitive online play to the next level: http://bit.ly/PDdL3X |
![]() |
![]() |
![]() |
#6804 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#6805 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo za primjer ovaj igrač. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Ididyourgirl/ Dokazano da je cheater u igri i PBbans ga je uhvatio, a nije ništa posebno po statsima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6806 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Isto tako neki nisu ni toliko očiti i pokušavaju igrati "normalno", a opet imaju "pomoć". Kao npr. ovaj tip iz posta iznad. A oni koji se malo manje trude sakriti dodatnu pomoć, kod njih možeš zaključiti da je cheater gotovo po svemu. Preciznosti, broju HS-ova, KPM-u, SPM-u, KDR-u i sl..
![]() |
#6807 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ima i onih koji su jednostavno dobri, pa u nečijim očima možda izlgeda kao cheat
![]() |
![]() |
#6808 |
Addicted to music.
|
Moze biti savrseno dobar ako hoce, ali kada me ubije ammo boxom iz deploymenta, ili pada iz zraka i ubija cijeli tim pucajuci iz snajpera...I call it hax. Neki koriste damage modifier, neki koriste samo wh, neki counter knife, neki koriste macro autoscript, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6809 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Admin Abuse, Base Rape i snalažljivi sam od tebe.Prihvati to!
Počinje mi biti jako žao 350 kuna koje sam dao za ovu igru i to na samom početku osobne BF3 karijere. Vrlo brzo se iskustvom prilagođavam online pucačinama tako i u BF3. Smatram da je odlično kada postoji gazda na svakoj mapi i ¨štiti¨ nas od tolikih cheatera.Ali kada Gazda liječi svoj veliki Ego na nekom tko je snalažljivi i bolji od njega to zbilja nije u redu. U BF3 mi jedino smeta plesanje puške prilikom nišanjenja ali ništa strašno. No da se vratim Admin Abuse. Ukratko... Admin campa sa tenkom u bazi i nemilosrdno roka po meni i mojem timu. Uzimam Avion i uništavam ga. Tako dva puta. Stiže poruka. Stop that base rape, or kicked! Odmah sam razumio da je Admin i prestanem.Znači igram kako on kaže. Mislim si novi sam, šuti i trpi. Ali on nastavlja campirati ali ovaj puta spama minobacačem. Mjenjam classu, uspjevam mu prići sa leđa i uzimam mu dog tag. Stiže poruka. You stupid noob fuck do that again! ![]() Šutim i neodgovaram, jer šta odgoviriti nekome tko je frustriran i ima moć. Neko vrijeme ga izbjegavam, ali prst na okidačiu me toliko svrbi jer imam toliko prilika ga napucati. Netko iz mog tima ga je počeo konstanto uništavati i biva baniran. To mi je pukao film jer smo sada bili brojčano manji ali bolji od neprijateljskog tima. Log off! Imate li vi sličnog iskustva sa frustriranim Adminima? Šta napraviti u budućnosti kada opet naiđem na jednog takvog? Ili ovakve situacije nisu vrijedne rasprave ovdje? Hvala Zadnje izmijenjeno od: donbon. 12.07.2012. u 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6810 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|