|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Pozdrav, kao što sam napisao u naslovu, trebao bi program ili nešto što će mi promijenit IP adresu na isti način kao kad ugasim/upalim router. Da li imate nekakvo rješenje? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
na zalost takvo sto je neizvedivo. U nekim slucajevima je moguce napraviti skriptu koja bi resetirala router mjesto tebe, ali u vecini slucajeva router to ne podrzava. Da bi ti se adresa promjenila, mora doci do prekida veze izmedju tvoga routera i routera tvog ISP-a, dakle ili izvlacenje linka iz routera ili reset samog routera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nije istina da neki modem to podržava ili ne podržava. To jednostavno ovisi o tome u kojem je MODE-u sam ruter. Postoji router mode i bridge mode...na router mode si spojen na net čim upališ komp (i u takvom mode-u je neizvedivo to resetiranje pomoću programa ili skripte), dok je bridge mode kao dial-up i on se može koristiti za resetiranje veze i dobivanje nove ip adrese. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Sve ovisi za šta mu treba resetiranje IP adrese. Jel bi 'mijenjao' javnu kao što se radi resetom, ili mu treba na lokalnom interfaceu routera. Bilo bi lijepo da se Sony1 izjasni pa da definiramo što i kako točno i jeli to izvedivo. Jdownloader koliko mi se čini može i u router modu raditi mijenjanje, koristio sam ga lani i radio je sasvim pristojno.
![]() |
#5 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Meni je isto radio jdownloader u router modu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|