|
![]() |
#873 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ово пишем по ко зна који пут. Учите ћирилицу, требаће вам. ![]()
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pa valjd su nedostupni jer stalno patchaju...isto ko na wc3,trebo bi ti konverter za gledanje starijih replayeva. btw zasto jos nisu izmislili nes protiv afkanja? juce sam odigro s doc-om,uzasno dobar pocetak,s mortom na lajni..guzimo mi njih,al guze i oni nas..kupovo wardove,dust,ma sve..i jos imo skor jedno 12:4...al naravno naso se gyro koji je forso da ide solo mid,i kaze lik ovo je gg,goin afk... da se mene pita,ako 2igraca igraju a tri afkaju,report,igraj il ne igraj uopce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Danas game, lik je uzeo morta i odmah izjavio da mu pustamo kripove il ce otic afk. Nemoram ni spominjat kak je lik izginio 10 puta u 20 minuta i naravno, spusili smo ![]()
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da bar izmisle da se može platit da nekog banaš ![]() ![]() I ono.. da ima na biranje, ban na tjedan, 2 dtjedna, 1 mjesec, 2,3 itd ![]() A dobro zezam se.. al nekad tolko znaju izpizdit da ti dođe da tak neš postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Odigrao sam 900 gameova od izlaska diabla 3, jucer odigro par gameova, svaki game ima mortreda, i ako ta osoba nije totalni retard, nakon 15 minute, taj heroj preuzima game, svi se zalili na maginu, maginu je lakse zaustavit, ali kad ti critas za 1.2k sa PT boostima i Battle fury-em, ona je to smijesno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nije kriv heroj, vec team koji mu dopusti farm... Isto ko i magina, isto ko i sylabear,morph itd.... Zato je carry, nedaj da se nafarma i dovidenja ![]()
![]() |
#885 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Mortred nema nikakvu konkurenciju trenutno. Sad bi trebali ubaciti kentaura da je mozes nekako balansirati. Ovo je presmjesno...
![]() |
#888 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma samo stun u čelo i to je to ![]() EDIT: Iako, taj mort je ko i ursa, uzmes Heaven's Halberd i to je to. A za 4sec mort pada bez problema. Onda neznam, svi ovi nukeri, il bane s ultijem. To mi sve pada na pamet protiv morta.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 15.06.2012. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Smijesna scena jucer, pickam mort na sd-u, cijeli tim mi leava u 5oj min, i rekoh sta sad, idem se bar zajebavat malo kojih 10akmin, nisam je jos probao pa ajd. Je da su bili donekle maloumni, jer je gem trajao 45 min, nafarmao sam sve zivo i kidao ih ko zveckice :s licha, clockwerka, ursu koji je samo skupljao aegise, yurnera i rikija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja odigro prije 5 min sa mort i imo 27-3 i to je valjda treća pobjeda s njom od odigranih 15 gejmova valjda, moš se j...t ako si ti likovi u ekipi idioti, nema tog heroja koji te može izvuć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |