|
![]() |
#31 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ma ajde miato nebudi sramezljiv ![]()
![]() |
#32 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ma nikada ![]() ak se jos niste odlucili, ja dajem glas za bakinu kuhinju ![]()
![]() |
#33 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Mene je saram samo za praznom kopanjom. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cija kuhinja?? Di je ta baka?? Nikada cuo (mlad sam) ![]() Za medu znam, to mi je drugi dom ![]() ![]() Ajd se dogovorite di se na kraju ide (ako vec niste) pa bi i ja mozda dosao...Ja sam isto medju mladjim narastajem koji nikoga ne znaju (osim masnog, kojem sam duzan ![]() Inace, ako dodjem, mozda cu imati prijevoz (polozio vozacki u petak) pa vas sve stavim u karavan i zajedno u smrt ![]() ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 25.04.2005. u 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
bycod
|
MA ide se u bakinu kuhinju ![]() nego ta kuhinja ti je kod otv doma ![]() ono cim skrenes prema otv-eu na desno tj na zavoju nemres fulati.
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
vidim da tu ima dovoljno ljudi koji bi htjeli doc a bed im je jer nikog neznaju (i ja medu njima) pa se mozemo svi fimo okupit i doc kod bake u coporu i ugusit staru ekipu u masi nekih novih likova ![]() ****** Inace, ako dodjem, mozda cu imati prijevoz (polozio vozacki u petak) pa vas sve stavim u karavan i zajedno u smrt (a onda u novinama budemo na naslovnoj, masovno samoubojstvo racunalnih znanaca ) os kupit moj auto? on bu te ubil bez obzira kak vozis, mene je vec triput probal na tri razlicita nacina, bilo je i jedno samozapaljenje ![]() BTW kad smo kod bake jel skuzio tko bakinu kuhinju kod placa na jarunu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
bycod
|
E ovako za sve vas koji se neznate i takve stvari VJEROVATNO cu ja ici ranije jer mental ima neku rupu pa cemo vjerovatno sky mental isus i ja biti ranije u medvedgradu jos se dogovorim sve pa postam ovdje. Pa oni koji neznaju di je baka da dodju malo ranije tamo pa da onda idemo k baki. jos javim pojedinosti.
![]() |
#38 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() @codiac moze, da mali patak, bilo bi mi i bolje da se nadjemo ranije u medi (samo pazi da tamo ne bi i ostali ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ak sam u zagrebu dojdem, niame moguće da s epoberem na vikend na kalnik sekipom na .mjaski koncerat i 1.majsko oblokavanje.. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja neznam dal vi novi znate za pravilo da novaci placaju ![]()
![]() |
#42 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Samo cu svratit, mozda 1-2 ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
bycod
|
Evo ovako nakon iscrpnog dogovaranja ![]() Ovako stoje stvari........ Mental, Sky, Isus i ja cemo biti u pivnici medvedgrad u 15h, zatim u 16h dolaze bude i masni u medu. Zasada nas 6 cemo se naci dosta ranije u medi ako netko ima volje doci ranije evo moj broj pa nek se javi kada bude u medi (a da nezna nikog od navedenih ![]() E sada za one koji ce doci kod bake sutra ju zovem da sredimo to za subotu. Tamo bi se nasli oko 18h znaci nas 6 ce se doteturati do bake e sada tamo ocekujem sve koji su se potpisali tako da no shit jasno ![]() Uglavnom ako tko zeli moze doci ranije u medu a ako nece ili nema vremena neka dodje kasnije do bake . to je to
![]() |
#44 |
Moderator
|
dobri ste decki, od 3 popodne budete cugali...bas me zanima kak cete vi doc do bake ![]() ![]() ![]() Uglavnom, ja bum vjerojatno dosao ranije u medu kad i Vi gospoda (oko 3-4 popodne)....za bakin kuhinju neznam dal cu ic (ovisi kolko ce mi para ostati nakon mede ![]() Uglavnom, brijem da cu vas trojcu, cetvoricu prepoznati (ko jos pije u 3 popodne?? ![]() P.S. Nema nis boljeg od crne kraljice i cvarkuse... ![]() Nis, vidimo se ekipo onda u subotu...
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
@trek: nemoj ti meni rezano, da nebi bilo, di je osobna, 18 godina ha??? ![]() ![]() Pazi da ne bi bio na koli... ![]() salim se, sam se pojavi, tak da ja ne budem najmlađi...
![]() |
#48 |
Premium
|
osobna? sta ce mi to ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
bycod
|
Ovako ekipa brijem da ce baka otpasti posto sam pricao sa rakom i on je rekao da baka radi jako kratko u subotu tako ad bi bilo najbolje da svi dodju u medu. Kada svi dodju u medu negdje oko 7-8 bi se mogli zaputiti negdje di mi je rak reko vise se nesjecam bilo je to u 3 ujutro uglavnom jos se javim ![]() fkors da cu svakom poslati spam u vidu pm ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Premium
|
pa u najgorem slucaju cemo u medi jest, a to je ok po meni jer je dobro i pivo i klopa ![]()
![]() |
#51 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E trek daj pošalji poruku na mob kad si On Line da se dogovorimo di čemo se nač. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
bycod
|
A jebiga kada se dogovaramo na guzove ![]() Ovako ajmo ekipa slusajte, necemo ici kod bake jer baka neradi subotom (tako je meni receno). Naci cemo se u mdvedgrad pivnici (koja se nalazi na krizanju vukovarske/savske) to je jednu stanicu od cibone prema jugu. Znaci SVI cemo se naci u medi ja i mental smo ZIHER oko 15h tamo e sada isusa, skya moram zvati ali ce doci i oni. Masni i bude dolaze oko 16h a vi ostali dodjite kada budete mogli/htjeli. Evo broj moba ako netko neskuzi tko smo ![]() Cya tumorov na ![]() ![]()
![]() |
#55 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja dođem oko 6. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja dojdem između 3 i 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
Ja cu vas vec tamo cekati. ![]() Salim se dodjem i ja oko 3 (tak da castim kad bude najmanje ekipe) , mozda malo zakasnim...
![]() |
Uređivanje | |
|
|