|
![]() |
#1652 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni isto izbaci da nemam igru. Kako se dođe do tog startera? Igrao sam betu. Molim nekog za guest pass. Vratim uslugu čim mi stigne iz infomarka box. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Wanted Death or live
Datum registracije: May 2006
|
Uglavnom logiranje je tesko tako da kad jednom udjes preporuka je da bude igra uvijek u upaljena, sad cu izmjeriti koliko imam fps-a na 1366x768 na svom laptopu i koja je bolja kombinacija s dvije grafe upaljene ili samo glavnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ugg, HORK! ![]() Inače serveri vidim zahebavaju s konekcijama, jednom kad se spojim obično rade ok, očito treba još to posložiti ali nije bilo bitno drugačije no sa SC2 (i da i SC2 sam igrao prvi dan kad je izašao tak da se dobro sjećam ![]()
![]() |
#1658 |
Premium
|
Je**m ti infomark. Sve šljaka a nemam licencu ![]() Baš sam mislio odigrat par sati, al eto, ne mogu. Morat ću čekat da mi stigne kutija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ma kako, kvragu? Evo vidi ovoga, isto kao i kod mene: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre...3/2887581.aspx S tim da se SE pojavi na accountu tek kasnije, nakon što započneš s igrom.
![]() |
![]() |
#1660 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Moram priznat da sam nakon farmanja bete jedva skupio snage proć skeleton kinga jer ima tri dana jahanja do njega... Ali nakon toga postaje zabavno, malo jači protivnici. Prelazim svaki kraj mape detaljno pa mi treba duuugo, ali zato sa scouting opremom dosta ljubičastih stvari pada, čak dobio jednu žutu prije skeletona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1661 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znam da vas puno ne voli spoilere, ali pogledajte ovo ako vas zanima: http://www.twitch.tv/thegdstudio LEVEL 55 su već!
![]() |
#1663 |
Premium
|
Ne pojavljuje mi se to uopće. Nema veze. Ak ne dobijem pass, igrat ću kad stigne kutija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja se priključujem zamolbi za guest pass. Sljedeći tjedan stiže igra pa da malo isprobam prije jer ne mogu se odlučiti s kojim likom početi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Premium
|
Ja se ogrebao za pass, ali šta mi to vrijedi ![]() Uglavnom, kad mi stigne igra (valjda u četvrtak), rado ću nekome udijelit pass |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel uopce bitno? Igra doslovno leti na bilo cemu od GF 8800 pa nadalje. Nije to Crysis ili BF3 ili nesto slicno gdje moras isprobavati 15 verzija drivera na najjacoj grafi da navuces framerate sa 25 na 30. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Misle li oni sljedecih par tjedana uopce streamati Quake Live ili ce samo drkati po Diablu? Hm, dobro je pitanje hoce li uopce biti QL matcheva za streamanje, pola klanova nece moci skupiti 4 igraca zbog Diabla. ![]() Igram s monkom, cini mi se po skillovima kombinacija paladina i assassina iz D2 sto je savrseno jer su to bila 2 najkul lika u D2. Jedini je problem sto mi lik izgleda jebeno ruzno, morat cu sljedece krenuti s female demon huntericom. ![]() I prestanite kukati zbog toga sto vas server izbacuje, ja bih najradije da mene izbaci, ujutro moram na posao. Ali ne, spojio se od prve. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
25-30 frejmova na 2560x1440 na high detaljima osim AA na kompu iz siga tak da je sve samo ne zahtjevno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Avocado
|
Ok, daj me nemoj jebat. Ulogiram se ponovo i dočeka me create your hero. -.- Dakle, nemam heroja koji je prošo prvi act. Ima netko sličnih iskustava? idem provjerit dal nije kojim slučajem krivi server odabran bio... nda... americas. Očito nije settinge pokupio. Ha ništa, idem sad rokat solo dalje ![]() Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 15.05.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo presao normal prije koji 30 min, mogu rec da sto se tezine tice, bit ce whinanja vec na nightmare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
http://www.cjs-cdkeys.com/products/D...252d-Scan.html Pa za sve koji silno zele guest key, evo rjesenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako igraš solo, petovi su možda OK, ali ako imaš nekoga u grupi tko je melee (barb/monk) možeš ih zaboraviti, bar đukele. Preslabi su i krepavaju u roku odma, a cooldown im je jedna minuta. Za SP je vjerojatno puno bolji templar od summona, bar na nižim levelima. Trenutno furam OVAJ build i jednostavno rastura! Primary je jeftin spam koji radi short-range AoE svega ispred sebe (zaboravi bilo koji range s njim), firebatsi su iznimno jaki burst long-range napad dok si buffani kako spada (o tomu ću poslije). Grasp of the dead je obavezan, drži enemyje na okupu za ostale članove tima, a zgodan je i za retreat, a sa eel runeom radi odličan damage na castere. Haunt je osrednji long-target DoT, ali je zgodan zbog life regen efekta od rune, i skače nakon killa na obližnje enemyje. Soul Harvest je MUST, jer diže DPS u stratosferu u kombinaciji sa Gruesome Feast passive skillom. DPS mi je digao sa 65 na 142 (slika), ključ builda je prikupljanje orbova u combatu (koji dižu intellect i mana regen, a to mogu raditi i drugi članovi tima, ti bereš bonus svejedno) i zaletavanje i brzi retreat u grupice protivnika za soul harvest (poželjno barem 5 da se dobi maksimum od 5 stackova koji daju masni bonus na DPS). Rotacija mi je prvo bacanje graspa toliko da taman protivnici mi dođu u range za soul harvest, ali da sam im van melee rangea, i onda cast soul harvesta i brzi retreat. Nakon toga haunt ili dva na protivnike, i dalje firebatovi. Tako dugo dok netko bere healing orbove mana traje taman dosta dugo da možeš počistiti sam grupicu elite enemyja u roku par sekundi dok barbarian gleda u čudu kako gaziš sve pred sobom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|