|
![]() |
#3273 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sinoć bez neta oko 22h ostao i nije ga bilo kakvih 2 sata..otada se sve stabiliziralo i danas cijeli dan radi bez greške.. frend udaljen od mene ni 200 metara, 2 dana bez neta..zvao ih i ladno ga otpirili i rekli da se strpi jer svi imaju problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3275 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
ja nemam neta od jucer ujutro i korisnickoj sluzbi ne mogu ni prismrditi jer mi nakon 2 minute razgovora kazu da nemaju raspolozivih agenata i nakon poruke ce se poziv prekinuti. prejebeno..srecom na poslu imam cijelu jutarnju smjenu net inace bi bilo sranja.
![]() |
#3276 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam viška jedan optimin Tilgin Vood i jedan Iskratel modem/ruter. Mogu li oni poslužiti za štogod? Iskratel mi djeluje kao neki šrot, no Tilgin je kvalitetan ruter sa hrpom opcija. edit: Pronašao sam odgovor na pitanje što sve Tilgin može! http://gaygeek.bloger.hr/post/tutori...er/953639.aspx Zadnje izmijenjeno od: hrc777. 11.05.2012. u 08:07. Razlog: odgovor pronađen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prije desetak dana ostali smo gotovo cijeli dan bez svega i slijedeću noć od 22 do 03. Pretpostavljam da su nekakvi radovi bili jer se nakon toga stanje poprilično popravilo, ping se jako smanjio ( sa cca 500 na 40-55) a streaming videa sa youtube ide odlično, bez zastajkivanja, pogotovo u onim kritičnim vremenima poslijepodne kad se svi nakače. Al mi nije jasno zašto to negdje ne napišu - 10 dana imat ćemo radove, očekujte poteškoće. I to je to. Ovako svi pizde (s pravom) a Optima šuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Master Of Disaster
|
Upravo tako, da barem imaju neki obavjesnu "ploču" na siteu, jer iako nemaš internet sada većina ljudi ima mobitele sposobne za web, a i druge izvore interneta također. napišu "imamo poteškoće u tom i tom području, radi se na rješavanju problema uskoro" ili "generalno sranje, možda ta i ta područja budu par dana bez interneta".
![]() |
#3279 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Quotat cu sam sebe ali problemi su i dalje prisutni, nisu mi ništa riješili, puca veza, a u modemu Acces denied ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3281 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zovite da vam sifru promjene |
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 | |
Registered User
|
Citiraj:
da, preostaje mi i to probati, traziti smanjivanje brzine mada sumnjam da imaju volje ista napraviti za korisnike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Registered User
|
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo s Optimom. Doma sam imao 3 godine OptiDSL i nikada nije bilo problema s pucanjem veze i brzinom, uvijek je sve radilo besprijekorno. Na poslu imamo isto OptiDSL s HaloHaloHalo uslugom već 4 godine, internet radi bez greške, jedino svakih par mjeseci prestanu raditi one dvije telefonske linije koje idu preko rutera, pa ga je onda potrebno resetirati da prorade. Lokacija: Karlovac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Kakve to ima veze? Btw promjenis je sam preko control panela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
meni ne radi od srijede od nekih 22 sata do danas. Jučer ih zvao i normalno da se nitko ne javlja. Danas ih zvao iz firme i tvrde mi da mi je sve ok sa linijom, a neta nema. Sad kad dođem doma iz posla idem ih opet zvati da vidim u čemu je problem, jer vidim da i drugi imaju problema sa netom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Master Of Disaster
|
Jos uvijek ne radi nista. korisnicka se ne javlja, ali najveca debilana je sto ne mozes dobiti neku informaciju sta se desava uopce. a da ne spominjem da korisnicka sluzba prekida poziv nakon valjda 5 zvona..bas mi je drago sto nisam potpisao novi ugovor pa da me jebu 3 mjeseca u pola cijene a ostalih 21 punu cijenu da im placam.
![]() |
#3294 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni također ne radi od srijede. Stavio sam sad umjesto Huaweia zaboravljeni Edimax i radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 |
Registered User
|
Trenutno na Optimi imam Zyxela. Razmisljam da nije on uzrok tolikom pucanju veze. Moze li se od Optime zatraziti (besplatna) promjena rutera? Inace, jos od T-coma mi ostao router Thomson. Moze li se promijeniti firmware na Thomsonu, te postaviti na sadasnju Optima vezu? (na Optimi su sve tri usluge - tv, telefon, i net) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pogledaj ovdje zadnji post pa kreni dalje u istraživanje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1182150 Ako ti je mrsko zezat se s time, potraži na tržnici, mislim da za male novce možeš nać Optimin router na prodaji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Registered User
|
Meni je sa optiminim ruterom Tilgin Vood 452w radilo sve dobro (internet, televizija i telefon). Imaš ih u oglasnicima po 100 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam se prebacio s t-coma prije desetak dana ,dobio sam tp-link. Kad idem testirati brzinu dobijem oko 4mbit,ping 22 sve je ok,ali kad surfam,par sekundi sporije mi se otvaraju stranice u odnosu na t-com. Gledam status bar dolje i vidim da stoji connecting na par sekundi i onda pocne raditi. Jel ima netko slican problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|