|
![]() |
#632 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
painless |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Kaj su Rusi vec na 7.3 patchu jer vidim da je stranica za statistiku promjenjena.
![]() |
#636 |
Premium
|
Na ruskim serverima patch bio prije 2 dana (u cetvrtak) EU i NA najvjerovatnije u pon. (nagadam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel izasao taj patch za nas uboge balkano-europljane? citiram: In the upcoming 0.7.3 patch the KV will be split into two separate tanks; the tier 5 KV-1 and the tier 6 KV-2. At the time of the patch if you have a KV in your garage it will turn into a KV-1. Additionally, if you have researched the 2nd turret, you will receive a KV-2 with a 100% crew and an extra garage slot. http://wiki.worldoftanks.eu/KV Ovo je predobro ako je tako i ako ja to dobro razumijem! Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 07.05.2012. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Guest
|
Ja ga isto jedva čekam. Dobit ću dodatne tenkove za IS-4, KV-3 i KV. ![]() Pošto trenutna promocija traje do petka, možda vidimo patch tek za vikend. |
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#645 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Mora biti u garazi. Gledam ove specijalke i sve je to super, ali vec dugo nisam vidio da daju akciju za kredite kao sto je znalo biti. Otkljucao sam dosta tenkova veceg tira, al od kojih poaara da kupim to sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Premium
|
Citiraj:
Upravo to. Sad pucaju svako malo extra XP, ali to mi je manji problem nego skupiti lovu za T9-T10 tenkove. U zadnje vrijeme 75% vremena jašim po T5 money makerima. Što će mi visoki tierovi u garaži kad nemam vremena uživati u njima ![]()
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
moduli nisu na 50%, samo oprema(gusjenice, topovi...) ovo što se giftova tiče je bila akcija isto 5 dana valjda, sad je nova akcija, može se opet type 59 kupit ako neko treba http://worldoftanks.eu/news/2286-spe...t-shop-offers/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
|
Promo: 1 dan premiuma + 5x čokoladice i ostali prehrambeni artikli za posadu ![]() http://forum.worldoftanks.eu/index.p...ay-promo-code/
![]() |
#653 | |
Hurr durr
|
Ali stranica je dolje -.-. Vidim da je i server dolje valjda sada ide patch. Citiraj:
![]() Ima netko kakav dobar klan za ubaciti. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 08.05.2012. u 09:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja jučer uzeo Is-4 i moram reć da mi je muka igrat s njime, bar dok je sve stock. Spor, loš top. Is-3 je zato odličan tenkić i drago mi je da ga nisam prodao. Jedva čekam da vidim šta će se pojaviti u garaži.
![]() |
#655 |
Guest
|
Pisalo sinoć da će server bit offline od 6 do 12, po našem vremenu. IS-4 je i prije bio loš do bola dok mu ne kupiš kupolu. S gusjenicama, kupolom i motorom sam mogao igrati i sa BL-9. Ali od zadnjeg patcha je bio loš i kao elite. Imao je najslabiji frontalni oklop od svih T9 tenkova, osim Francuza. Svaki susret s T8+ tenkovima na <70m mi je ovako izgledao: ![]() A onaj vrag E75 mi od frontalnog oklopa pravi mljeveno meso i sa drugog kraja mape. Nadam se da će bit bolji kao T10, ali strah me, ipak su ga dobrano srezali u zadnjem patchu. Na Ruskom forumu sam čitao da tenk uopće "nije nešto", i da je IS-7 i dalje najbolji, a Maus najtvrđi. |
![]() |
![]() |
#656 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego GOOD NEWS promo code 1 dan prem. acc.: ENDWAREU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Hurr durr
|
Evo update se instalira pa da vidimo iznanađenja. ![]() Mi lajki KV-2 ![]() ![]() Kada Panther bjezi od tebe ono priceless. :P Moć KV-2 + premium. Sve u svemu KV-2 je fantastican tenk.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 08.05.2012. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nove mape su odlične, iako mi nije jasno da su IS-4 gurnuli u T10?! Upravo sam odigrao partiju gdje je bilo 5 IS-4 vs 5 IS-7..wtf... Ono, bio sam u timu sa IS-7 icama i ne moram reći šta smo im napravili, to je bio masakr nad IS-4. Totalni rejp!! Al ne paše mi ovo što su djelili tenkove besplatno-pa dolazili su novi američki tenkovi pa sam dobio kura... nakon rebalansa. Njemačko stablo niti ne diraju više?! I da, sad ovih IS-8 ima ko blata, kao nekad Type59, al opet sve prolazi kroz njušku pa ni 8-ica nije neki tvrd orah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
jel ima jos netko problema sa kupnjm zlata? nemrem vec dva dana uplatit, kao sve prodje ali kifla na kraju... htio bi jer je popust za crew (re)training... poludit cu ak mi do petka ne uspije jer zadnji put ko gljiva nisam cital kaj se nudi i prosel voz.
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
@BojanZD Ne znam baš kako si preko jedne partije odmah zaključio kako je IS4 slabiji od IS7 i da mu mjesto nije u tier X. To nikako nije istina, tenk je rebalansiran, ima dodani otkljucani top, više HP, jači armor od IS7. U svakom slucaju je BOLJI od IS7. To sto si naletio na lagan game protiv losih igraca je stvar okolnosti. Btw, onaj code za jedan dan premiuma uoči obljetnice kraja WW2 ne radi. Nikome. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|