Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 25.04.2012., 06:20   #4741
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Čestitke za Chelsea, bio sam prvo poluvrijeme u teretani, pa nisam vidio situaciju za crveni, pošto ovdje bude "opšti haos" kad se nešto sudi "za" Barcelonu, a sada je izostalo vjerujem da je bio. Penal po reakcijama engleza mislim da je bio, nisu se previše bunili, ali ne baš neki uvjerljivi penal.
Chelsea po meni puno manje prikazala u obje utakmice, ali prikazala je i Barcelona manje 2009. pa je prošla, tak da sve se vraća sve se plaća. Stvarno krasan bunker engleza, ali i to treba znati odigrati, pogotovo protiv barcelone. španjolci su sami krivi, obrana zadnjih par utakmica je nula bodova, lijeve strane nema, messi nije bio očekivan i to je to, malo sreće za chelsea i prolaz je tu, zasluženi. chelsea ako će ovako igrat nema šanse u finalu, ali podvlačim ako će ovako igrat, jer ipak je finale jedna utakmica i opet se mogu na sreću provući ako uvale neki gol i ako budu lošij. e da, drogba je kralj, prgav je i simulant nekad (kao i pola barce i reala), ali na nogama je jak kao bik i izbori se za svaku loptu.
timmy je offline  
Staro 25.04.2012., 07:05   #4742
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@jelc...sve je jasno kada drogba igra lijevog beka. Obrane one standardne nije bilo, a da je bila tu čisto sumnjam da bi barca dala drugi gol.

Pazi ti to..šesta momčad na tablici izbaci drugu i primerii onda ne tko tvrdi da je primerabolja od premier lige.

@bruno..bojim se da chelsea nije profitirao od padavičarstva kao barcelona.

@timmy..drogba je car Treba znati igrati ozlijeđen protiv barcelone. Bilo bi divo kada bi karijeru u CFC zaključio peharom lige prvaka. Da ga i on jednom u životu digne. Zaslužio je.
Hamm je offline  
Staro 25.04.2012., 08:14   #4743
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
A Pep je bivši ako sutra ne prođe..
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Pepa se nece nista vise pitati, PEP je bivsi gotovo sigurno!
Nisi više toliko siguran a?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 25.04.2012., 08:27   #4744
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Volija bi da Chelsea napokon osvoji LP. Drogba, Lampard, Terry, Čech i ostale nogometne ikone zaslužuju to bar jednom u životu. I da Abramović može umrit sretan. Dobro su se branili, zabili 2 gola sa 10 igrača, pošteno prošli i svaka čast

Messi i ekipa neka osjete malo gorčinu poraza, dobro je to tu i tamo. Pali su u formi fizičkoj/mentalnoj i igraju za k****...
A ova tema puna anti Barcelona hipstera i hipokrita je smiješna za čitanje.

Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 25.04.2012. u 10:22.
Vendetta je offline  
Staro 25.04.2012., 10:03   #4745
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ne znam zašto se čelzijev način igre naziva "antinogomet". Obrana je nogometna taktika isto kao i napad. Čelzi je svoju taktiku dobro odigrao i nadigrao svoje protivnike. Nije prelijep nogomet, ali je doktoriran i prilagođen protivniku. Tako se nogomet igra, nećeš doći na protivnika sa stavom "ja ne mijenjam stil igre, ne može mi nitko ništa"... Barcelona to najbolje zna.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 25.04.2012., 10:05   #4746
ivan77
Guest

arogancija i bahatost Barcelone ih je opet došla glave. Nek si plate psihoterapiju za vrijeme ljetne stanke.

Znači , finale Chelsea - Real? Nije loše.

Staro 25.04.2012., 10:12   #4747
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

A prophet has spoken! Bayern prolazi.

Jesi se jučer kladio na barcu?
Hamm je offline  
Staro 25.04.2012., 10:20   #4748
ivan77
Guest

nisam uplatio one hendikepe, zadržalo me. Al danas bi mogla neka sića da Real pobjeđuje sa 2 -3 gola prednosti , probat ću čak i točne rezultate 3:0 . 3:1

Staro 25.04.2012., 10:24   #4749
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2011
mesi šta si napravio,zašto,zašto
sapunko_HR je offline  
Staro 25.04.2012., 10:29   #4750
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
nisam uplatio one hendikepe, zadržalo me. Al danas bi mogla neka sića da Real pobjeđuje sa 2 -3 gola prednosti , probat ću čak i točne rezultate 3:0 . 3:1

Bye bye kidneys, hello dialysis

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 25.04.2012., 10:42   #4751
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pep
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...75524_460s.jpg

John Terry got sent off on purpose. He heard Gerard Pique is still in the ground and Shakira is at home alone.

Zadnje izmijenjeno od: Juice. 25.04.2012. u 10:52.
Juice je offline  
Staro 25.04.2012., 10:44   #4752
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pa hajdmo redom.

Crveni terryu: shvaćam ja da je on prvgaavi englez wife fucker i dirty old bastard ali to se ne radi. Pogotovo ne u polufinalu lige prvaka. Ostavio je cijelu ekipu na cjedilu zbog svog idiotluka. Siguran sam da nije udario barceloninog igrača da BOLI ali opet zna i sam o kakvim se drama queenovima radi pa je bolje ne dirat ih. Ponavljam, i ja bi mu dao crveni samo zato jer je glup.

Penal: više ne nego da. Ali ok može se komotno suditi. Na svu sreću tu je vanzemaljac messi, najbolji na svijetu, bog i kralj nogometa koji nemre penal zabiti. Svaka mu čast. Samo tako. Volim te.

Lampardov start: da bio je s dvije noge ali je jedna noga dirala igrača i izgledao je ružnije nego kaj je zapravo bio. Daleko od crvenog kartona.

Žuti Meirelesa: ni blizu. Glumci iz barcelone opet na "daskama" koje život znače. Simulanti i prevaranti.

Rezime: barca je bila "bolja" po dodavanjima i posjedu lopte. Gol ne znaju zabiti ako se doslovce ne uđu u isti. Pa kaj nema nitko u barci kaj može potegnuti sa kojih 20ak metara i da ide u okvir gola? Znam da danica alves može ali to je smrt za publiku.

Chelsea disciplinirano u obrani i jako čvrsto.

Ako ste mogli zamijetiti i kod gola u londonu lampard opet proigrava. Stara garda ubija.

Jedino me strah tko će igrati u obrani u finalu. Terry crveni, cahil ozlijeđen, luzi ozlijeđen...biti će veselo ako se cahil ne oporavi.

Sve u svemu bravo za chelsea. Iako sada me zanima gdje su oni koji su najavljivali potop chelsea kod barce doma? IMHO "najbolja" ekipa svih vremena bi trebala rastaviti chelsea koji ima igrača manje i ekipu maltene od 30+ godina.
Udario ga je,to je nebitno da li je jako ili slabo,sva sreća pa je sudac bio odličan,90% sudaca nebi vidjeli ili bi se pravili da nisu vidjeli.Pripomoglo je i šta je alexis pao i dobro šta je pao jer bi se tery možda izvukao.
Ponavljam potrebno je samo sudit ono šta se i vidi a ne se pravit glup.
Penal je bio čisti.Po tebi je prekršaj valjda samo kad se igrača ozljedi.
Drogba je trebao pocrvenit ali je barca bila u ofenzivi pa nije prekidao igru,to mu je možda greška.
Trebao je to biti potop ali mesi je sve upropastio,samo se smješkao i kao da mu se hebe za sve,ja bih ga izvadio van.
To šta je Chelsea igrao je ne parkirani autobus nego parkirani tenk kao u bf3,čeh kao tenk i 10 inženjera koji ga non stop popravljaju.
Kada ti igraš parkirani tenk teško je probit puno slabije ekipe,tako da je bilo jako teško doć u priliku za čisti udarac kad nemože proć lopta kroz šumu nogu a kamoli igrač.
I svejedno im je Barca sa indisponiranim mesijem utrpala 2 komada.
Na kraju će chelsea bit samo sudionik finala jer nema nikakve šanse da osvoje ligu prvaka.
Ako real izbaci bayern razbit će ih 5-0 pa će ti u finalu bit potop.
sapunko_HR je offline  
Staro 25.04.2012., 10:48   #4753
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Eto to je ta arogancija samog kluba i navijača. Kak možeš tak podcjenjivati nekoga? Prema tebi i tebi sličnima chelsea nije ni skupinu trebala proći. Neću ni citirati postove prije utakmice s barcelonom. Znam da se spminjalo 2-3-5-10 komada u mreži chelsea.
Hamm je offline  
Staro 25.04.2012., 10:55   #4754
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor sapunko_HR Pregled postova
I svejedno im je Barca sa indisponiranim mesijem utrpala 2 komada.
I svejedno im je Chelsea s igračem manje utrpao dva komada.
Mislim da to dovoljno govori o činjenici kako je barca "velika"
Juice je offline  
Staro 25.04.2012., 10:57   #4755
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Citiraj:
Eto to je ta arogancija samog kluba i navijača. Kak možeš tak podcjenjivati nekoga? Prema tebi i tebi sličnima chelsea nije ni skupinu trebala proći. Neću ni citirati postove prije utakmice s barcelonom. Znam da se spminjalo 2-3-5-10 komada u mreži chelsea.
Skupinu su jedva prošli,protiv napolia sreća,benfica isto sreća i to još slabiji protivnici.
Došli su do tog finala ali opet neće osvojit 100%.
sapunko_HR je offline  
Staro 25.04.2012., 11:01   #4756
Banx
Premium
Moj komp

Banx's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ahh te frustracije...
Banx je offline  
Staro 25.04.2012., 11:02   #4757
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
I svejedno im je Chelsea s igračem manje utrpao dva komada.
Mislim da to dovoljno govori o činjenici kako je barca "velika"
da,prvi gol ali drugi kad je valdes igrao stopera više nije bilo ni bitno
mesi je najveći krivac za promašeni penal jer protiv parkiranog autobusa sve se mora iskoristit.
sapunko_HR je offline  
Staro 25.04.2012., 11:14   #4758
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Skupinu su jedva prošli,protiv napolia sreća,benfica isto sreća i to još slabiji protivnici.
Došli su do tog finala ali opet neće osvojit 100%.
Sve slabije od slabijeg.

Napoli, benfica, bayer, valencija..sve škart klubovi. Veliš 10000% neće osvojiti kao što neće ni protiv barce proći?
Hamm je offline  
Staro 25.04.2012., 11:41   #4759
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Svaka čast čelziju, a za ostale:

haters gonna hate
thuNdeR je offline  
Staro 25.04.2012., 11:44   #4760
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Hamm pusti sapunka, očito nam kolega još pati.. fanovi barce su prije ždrijeba znali da će zabit chelseau 2 puta po 5 golova.. zato razumijem bol, žal i bijes nako 2:3.. Heheh, pa nijednu utakmicu niste dobili.. treba osnovati fond za kolegu IVAN77 jer je uložio jučer prilično novaca čak je i nama govorio uložite, to je sigurno, ništa ne brinite.
Staro 25.04.2012., 11:51   #4761
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Citiraj:
Sve slabije od slabijeg.

Napoli, benfica, bayer, valencija..sve škart klubovi. Veliš 10000% neće osvojiti kao što neće ni protiv barce proći?
milijun posto neće osvojit,samo neka se mole da im bayern dođe u finale,oni ih namjerno neće natankat,ali real i murinjo,tu će bit veselja
svi ti klubovi vide ligu prvaka svake prijestupne,isto kao šta je real ubo jednom tako se i chelsea posrećilo
koliko god xavi,iniesta bili izvan forme opet su dali svoje ali mesi nije i za sve je on kriv
sapunko_HR je offline  
Staro 25.04.2012., 11:53   #4762
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
milijun posto neće osvojit,samo neka se mole da im bayern dođe u finale,oni ih namjerno neće natankat,ali real i murinjo,tu će bit veselja
svi ti klubovi vide ligu prvaka svake prijestupne,isto kao šta je real ubo jednom tako se i chelsea posrećilo
koliko god xavi,iniesta bili izvan forme opet su dali svoje ali mesi nije i za sve je on kriv
naravno da je najlakše uprijeti u samo jednog krivca a igrala je cijela momčad. messi je isto tako i kriv što su uopće dogurali do polufinala,kao i što su eto maltene do kraja travnja bili uopće u utrci za titulu prvaka španjolske. Kriva je momčad cijela koja je bila na travnjaku,i onaj ko ih je vodio.
Router je offline  
Staro 25.04.2012., 12:00   #4763
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Pazi ovu šokantnu činjenicu: chelsea je u zadnjih devet godina šest puta došla u polufinale lige prvaka. (mislim da sam u pravu)

I pazi ovo: 180minuta igre. Barca 2 gola, a chelsea 3. I pazi ovo igrač manje i branjenje od barce bez standardnih stopera. I još fulaju penal. Zaslužili su finale ko dinamo prolazak skupine.
Hamm je offline  
Staro 25.04.2012., 12:04   #4764
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Citiraj:
Pazi ovu šokantnu činjenicu: chelsea je u zadnjih devet godina šest puta došla u polufinale lige prvaka. (mislim da sam u pravu)

I pazi ovo: 180minuta igre. Barca 2 gola, a chelsea 3. I pazi ovo igrač manje i branjenje od barce bez standardnih stopera. I još fulaju penal. Zaslužili su finale ko dinamo prolazak skupine.
mogu oni idućih 1000 godina bit 1000 puta u finalu ali naslov neće vidjet,bunker prolazi jednom ali više ne
sapunko_HR je offline  
Staro 25.04.2012., 12:17   #4765
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Pa prošao je ne znam koliko puta protiv "najbolje ekipe na svijetu..van zemaljaca..majstora..kraljeva nogometa".
Hamm je offline  
Staro 25.04.2012., 12:21   #4766
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
HAHAHAHAH

Suck it FAILlalona

Pobjedio je bolji. Chelsea se bolje branio i kvalitetnije napadao. To što ovi se znaju dodavat u kolo; svaka čast.

I Fernanda je tribala prije uć. Isplatio je 50M jednim golom.
Staro 25.04.2012., 12:25   #4767
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
mogu oni idućih 1000 godina bit 1000 puta u finalu ali naslov neće vidjet,bunker prolazi jednom ali više ne
Prošao je grcima itekako

Nogomet se igra za golove, zato ljudi bunker zovu antinogomet.
Ali ovaj bunker je itekako bio logičan, i sasvim opravdan nakon crvenog. Sve drugo bilo bi suludo. Jest da je ružno gledati, ali, pamtit će se rezultat.

Čestitke Čelziju, pad Barce je kad tad morao doći

Nadam se da će Bayern u finale, i naravno osvojiti
Nijemci nisu imali prvaka LP 11 godina.

Plus što bih jako volio da Ambramovič opet faila
Staro 25.04.2012., 12:28   #4768
ivan77
Guest

danas , hat-trick na Real - Bayern , koef 30!

Staro 25.04.2012., 12:29   #4769
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
danas , hat-trick na Real - Bayern , koef 30!
Znači da stavim plaću na Bayern?

Samo da napomenem, svi zaboravljaju pohvaliti najzaslužniju osobu za prolaz Chelsea.
Di Mateo, svaka čast. Nadam se da ga neće odbaciti na kraju sezone, zaslužuju pravu prilku
Staro 25.04.2012., 12:33   #4770
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nitko ga nije zaboravio. Roman mu je obećao 900k € ako osvoji ligu prvaka. Dobar poticaj ako se mene pita.

Nakon kaj je AVB uništio kub ovaj ga je fino dignuo.
Hamm je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno