|
![]() |
#4592 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4593 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Baš me zabavljaju ti zagriženi fanovi Barcelone. Ne može sveukupno( prestaro je), ne može zadnja utakmica (prerano je). Ne može ovo Franco je na vlasti. Ne može ono, kiša pada. Pa Tajči pjeva, ne vrijedi. Mogu samo odabrana razdoblja gdje je Barcelona dobila Reala i to, pazi sad, valjda u okviru idealnih parametara koji su posluženi valja samo u njihovim glavama. ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Barcelona: Valdés, Piqué, Puyol, Fŕbregas, Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Alexis Sánchez, Messi, Cuenca SUBS: Pinto, Alves, Thiago Alcántara, Keita, Adriano, Pedro Rodríguez, Tello. Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, Cahill, Terry, Ramires, Lampard, Mikel, Meireles, Mata, Drogba SUBS: Turnbull, Bosingwa, Essien, Malouda, Torres, Kalou, Sturridge. |
![]() |
![]() |
#4595 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4596 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() ja sam otvorio ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 24.04.2012. u 20:19. |
|
![]() |
![]() |
#4597 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Nemojmo zaboravit da je Camp Nou stadion na kojem se igra po principu 3 kornera penal... Ajmo Chelsea ![]() 76' 2:0 za barcelonu 81' F. Torres ulazi 86' Fernanda zabija za 2:1 ![]() 99' kraj 2:1 za barcu ![]() Navijam za manje zlo, nisu mi bas posebno dragi ni jedni ni drugi, al chelsea mi je ipak malo bolji i drazi uglavnom zbog Torresa ![]()
#4598 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
#4606 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
crveni je, IMHO, jer se terry stvarno se ponio ko' konj. vidjelo se lijepo na snimci sto je napravio, naskocio je i koljenom opalio (sad, opalio ili "opalio", nevazno) ovoga u straznji dio bedre. po meni stvarno glup i nepotreban potez, neka je dobio crveni, stvarno nesportski potez i jos smijesnije, nikakve prilike ni u snovima jer je lopta bila 10 metara od centra. barca bolja, zasluzeno vodi. chelsea tako, bunker, mozda koja kontra sjevne.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#4607 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#4608 |
Osobni opis - pitaj me
|
i drugi........ golijada bude.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#4610 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dobro je, nakon pola sata, kada se vidjelo da Barci nejde, dobio je sudac u slusalicu upute kako i zasto. Nije puno cekao da izvrsi zadacu. Edit: Svaka cast Celzi, tako se igra. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4611 |
Osobni opis - pitaj me
|
2:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#4613 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ramireš ![]() |
![]() |
![]() |
#4615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Naravno, nemre Barca bez sudačke pomoći. Terryjev crveni wtf? Iniesta u zaleđu... uvijek će to biti tako ![]() Da bar Chelsea prođe dalje i opali im krk u bulju, sere mi se kad vidim ove padavičare.
#4616 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Terry glupan, ali kao navijač Barce moram reći da je Ramires zabio golcinu vrijednu finala ![]() To im je njihova "lako cemo kad povedemo" igra ![]() Nista, jos 2 zabit u drugom poluvremenu ![]()
#4617 |
DD9512
|
Ako je ovo crveni, onda je bayern žešće oštećen u munchenu, gdje su ramos i marcelo trebali pocrnit.. po meni puno prestrogo jer igrač koji je "udaren" nije imao loptu, lopta nije išla njemu, igra nema veze s njim. Mogao je sudac dat i žuti jer je utakmica do crvenog bila fer i korektna.. |
![]() |
![]() |
#4619 | ||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
zasada ja jos nisam vidio nesto dosudeno sto nije bilo ![]() Citiraj:
![]()
||
![]() |
![]() |
#4620 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovo je vec jadno kako se iz utakmice u utakmicu Barcelona gura dalje... ebeni suci..... Sramota! A ovaj se valjao ko da mu je nogu otrgnuo! Jadno. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|