|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Neobican problem sa zvukom
Imam HP Pavilion G series, i5, 6gb ram. Instalirao sam sve drivere sa sluzbenog sajta i sve super radi osim zvuka. Kada upalim comp zvuk radi jedno vrijeme, pa onda nestane. Odem u Control Panel -> Sound, odem u tab Sounds, kliknem neki Program Event i onda dolje ispod pritisnem Test dugme. Tada zvuk proradi i onda normalno radi na cijelom sistemu. Open nakon X vremena, zvuka nestane i nece da proradi dok ne ponovim isti postupak. Zna li itko o cemu se radi? Ja nemam pojma kako ovo rijesiti jer nije da zvuk radi, a nije ni da ne radi. ![]() Trazio sam po internetu, ali nikako da pronadjem slican problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A koji je defaultni izlaz za zvuk? Možda ne bi bilo loše staviti proizvođačev driver, a ne HP-ov ili maknuti postojeće drivere i pustiti Win Update da sam skine potreban driver.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Onda idem na refresh devices i win7 update mi instalira drivere. medjutim, opet isto. sto si mislio pod izjavom "A koji je defaultni izlaz za zvuk"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Control panel-->Sound--> Koji je default device za zvuk kada nestane?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo sada nestalo zvuka. Device Manager je nepromijenjen kao na slici gore. U CP-> Sound situacija je sljedeca ![]() ![]() ![]() Je li ovo ono sto si trazio da posaljem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Da ti neka od instaliranih aplikacija ne preuzima kontrolu nad zvukom? Pogledaj da ne postoji kakav "save power" mode, pa da nekim čudom ne gasi zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
stovise, sjetio sam se da zna zezati u skypeu da ono zelim nekoga zovnuti, a on mi kaze da nemam potreban device za to, pa onda moram na gore opisani nacin resetirati zvuk. veoma neobicno i iritantno. da barem saznam do cega je... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
A da ti nije upravo skype taj program koji ti preokrene postavke!? ![]() Namjesti u settings-u skype-a postavke za zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledao sam u postavkama skypea ali nemam opciju da podesavam zvuk. Vec je odabran defaultni. Mozes li mi reci na sto tocno si mislio ovom svojom izjavom? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|