|
![]() |
#25471 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam prošli tjedan tri dana rokao pastafažol... obožavam to. obavezno nutra prije podgrijavanja i miješanja sol, papar, čili, na sitno sjeckani kiseli halapenjosi i trunka mljevenog feferona... MRAK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25472 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
U zadnje vrijeme,pogotovo nakon džihada alkoholom po jarunskim mekama,odemo u onaj Kremenko na jutarnju klopicu.....cheese im je preje*en,lič peče pljesku pred tobom,nema mikrovalka podvala,imaju skoro sve kaj se da u 10 minuta spravit na roštilju i sve kaj sam probao im je jako fino....tak smo i sinoc nakon tekme s kvarta potegnuli do Savske i ubili se u pljeskama,lungićima,vješalicama itd.....cijene totalno prihvatljive! Topla preporuka.... Sad ujutro satro sengulu,raženi,mortadela,livanjski,majoneza i narezani oni mali paradajzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25477 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas : Kiselo zelje/grah sa kuhanim špekecom i kožom, sve iz domaće proizvodnje. Kiselo se zelje još uvijek dobro drži na balkonu. Kad si zaželim, rajnglicu u ruke i na balkon... ![]()
![]() |
#25479 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Srca na saft, žganci i kristalka ![]()
![]() |
#25481 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Da nadjem srce u saftu ili gulasu glave bi padale. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25483 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25484 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Onda imaju neko dugooo sniženje, te sam još kupila u 11 mjesecu. Sad imam i nove ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25485 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25486 |
Registered User
|
![]() |
#25488 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25489 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za male pare platim gavrane da to srede ![]() ![]() slomljena ruka uzela danak, mora se pribjeći gotovim rješenjima ![]() ovo je zapravo ispalo mrak ![]() velika glavica luka i korijen peršina na sitno na ulje, nakon toga mesina i polako pelate nutra dok ne omekša gadno. samo sol i malo papra jerbo ne znam koliko je jak ovaj barilla bosiljak umak. nakon što sam ubacio posudu i vidio o kakvom je kalibru riječ, onda sam napunio šporku konzervu pelata sa vodom za dodatno navodnjavanje i hrabro krenuo sa majčinom dušicom i malo manje hrabro sa origanom i vlascem, naravno soli i papra je trebalo još. sve skupa jedno preko sat laganog kuvanja i to je ispalo predobro. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 19.04.2012. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25491 |
|
![]() |
#25493 |
Super Moderators
|
Ja budem danas pužiće i ostatak srčeka ![]() Žena ide delat one kiflice pa budemo vidli kaj bu ispalo od toga ![]()
![]() |
#25494 |
driver
|
![]() |
#25495 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#25497 |
Super Moderators
|
Dupla smjesa, punjene sa malo svježeg sira, podravca, kiselog vrhnja i domaće šunke. ![]() Mislili smo da imamo sezama ili barem parmezana ali štanga, premazano samo sa žumanjcem a izgledaju tamnije nego kaj su ispale zbog prvorazrednog epl divajsa ![]() Neloše, fila je mrvičak slanija i taman bi legle uz jogurt ili kefir ![]()
![]() |
#25498 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A da ga je.eš Trovač ima bolje čevose od Rubelja. A neloši su i od onog čipana u Vinogradskoj. Negdje na pola puta između Ilice i bolnice s lijeve strane. Ima dostavu. Čevosi ne loši i bolji od Rubelja, a hambi mu je po 9,99 kn. ![]() Kod jednogi kod drugog možeš pješke, ako ti to vjera dozvoljava ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#25499 |
Registered User
|
Citiraj:
![]() To su one sa sirom u tijestu? One kaj panorami nisu uspjele ![]() Danas za večeru pizza, vjerovatno preklopljena i uz to ću portugizac, baš smo ga kupili ![]()
Ako pčela ima pruge na leđima, to još uvijek ne znači da je tigar ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 20.04.2012. u 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25500 | |
driver
|
Citiraj:
Svaka čast, prekrasno izgledaju. Drago mi je da je Organ skinul šapu sa limitatora struje tak' da im je boja korice po mojem ukusu. ![]() Radio sam ponovo kiflice i puknul cijeli prašak za pecivo al' sam u magnovenju zaboravil staviti sir. Relativno su se digle, no imale su neki metalni okus, k'o da sam mjesil sa hrđavom špahtlom u pocinčanom loncu. Ne znam, ![]() ![]() I ja upravo idem radit domaću inferno pizzu. @ Hamm : imam loša iskustva s Rubeljom pa sam emotivno reagiral... ![]() Nije daleko od mene, no jedva sam se nakon pojedenih čevosa dovuko doma do ćenife, gdje sam se bavio neko vreme ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|