|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Xp,Win7 limit brzine
Zdravo.Googlajuci u nadi da cu naci rijesenje problema slucajno naletim na ovaj forum.Znaci imam jedan neshvatljiv problem sa ova dva navedena OS-a u naslovu.Mislio sam da je do ISP-a dok slucajnu je nisam instalirao linux.Problem je u tome sto na win7 i xp mi limitira sve brzine na 5,75(internet,lan).Dok na linuxu ide u full-u sve.Sto znaci da nije do provajdera nije do racunara vec neki softverski problem u windowsu nesto sto ga limitira. Linux ![]() Xp ![]() Pa eto ako neko zna nesto dobro bi mi dosao bilo kakav savjet.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Iskreno da ti kazem nisam znao sta je to ISA, malo sam progooglao vidio sam da je to port. Sve sto ti mogu reci da je racunar Pentium IV i lan kartica Marvell Yukon 88e8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller. Ev i maticna ako ima veze p5glp x se |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako imas kakav firewall ili cak i antivirusni, obrises ih da probas. Mene je recimo ESETov firewall kocio u kucnoj gigabitnoj mrezi i to upravo na Marvell Yukon-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za XP skini XP-AntiSpy, pogasi nepotrebno, stavi TCP/IP "konekcije" na preporučenih 10 pa reboot pa onda napravi novi test. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Obrisao sam antivirus bio mi je eset nista istu mi brzinu pokazuje,isti slucaj i sa ovim programom. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|