|
![]() |
#2582 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() strpljenje je rješenje. izgasi u postavkama, pričekaj malo, upali i čekaj doć će u krajnjem slučaju restartaj, al prvo se malo skuliraj, zna se to zblekat kad tako pališ gasiš, meni se stilta kad mijenjam 2g/3g mreže my best guess - vibra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Registered User
|
Ja sam 24 sata na fundowsky 4.0......bas nikakve zamjerke za sada...wi-fi ne izbacuje,mob je fluidan i brz,plava mi je super,need for speed shift,pes12,NFS hot pursuit,angry birds sve verzije...sve vrti bez imalo zastajkivanja, jedino nisam isprobao navigaciju a to cu uskoro sa iGO i copilotom pa javim.......Fundowsky...od mene jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
rijesio sam . morao sam rucno postavke od interneta upisivati . fuck . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
proc na 750mhz i kamera ne treperi, i na maniji pisu svi da su zadovolni s tim mixed rom 2.3.6, evo radi sve super i alarm je zvonio kako treba benchmark na mixed8 2.3.6 109 211 19 291 588 140 24 120 ( kartica mi je jadna) 652mhz 1502... Fundowsky 3.0 je meni brži od 4.0 neznam biće što nema svih onih ikonica ukrasnih ko to zna, al evo dajem savjet fundowskom nek iz ovog španjolskog roma uzme animacije zaslona i ikonice u postavkama za svoj mozda bude brži još Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 03.04.2012. u 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja bi napravio par screenshotova ali ne znam ni s cim a ne znam ni kako staviti na web . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Za igre ne znam, ali mob je brz u radu. Jako. Jedino je još ostalo kod Fundowskoga baterija. Kao da je ipak jače srče nego kod a.war-a i njegovo 2.3.6. Ali, za sada ostajem na 4.0 i jako sam zadovoljan. Čak mi se čini kao da je fluidan kao Cyanogen, što puno govori. Mixed8 ima temu od HTC-a i Sensa. Meni osobno loša tema i ikonice...Ali ROM kao ROM sigurno nije brži od 4.0 u svakodnevnom korištenju.
![]() |
![]() |
#2591 |
Registered User
|
http://translate.googleusercontent.c...XzRA9FMb6ejSTA evo ti u originalnom kao kod ovog sto je radio, njegov video, ja koristim go luncher |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Napreavio sam jedan zanimljiv test. Punjenje mobitela preko USB porta od 22 do 5 ujutro -> 38h Normalne uporabe Punjenje mobitela zidnim punjačem od 22 do 5 ujutro -> 53h normalne uporabe Ostalo: - NIJE BILO glasovnih poziva - Data connection je paljen samo kad mi je potreban internet - WiFi je upaljen 12h dnevno - samo 2g mreža je korištena - puno sms-a - od ostalih stavri koje bi mogle vuc bateriju, Viber i Facebook messenger... ponovio sam test 2x, razlika je 12 do 16 sati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Registered User
|
na fundowskom 4.0 bolje rade igrice na 600mhz, npr angry birds svemir onaj, ne stekaju poslije 7 lvl , al na ovom mixed8 2.3.6 znaju malo trzat... mada neigram igrice na mobu, opet nekom pogledu bitna stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Spajanje na GPS (iako je u Rijeci danas oblacno) trajalo je svega 2min,sto dosad nije bilo tako brzo....ja nemam potrebe vise traziti ni jedan drugi rom....jedino ako fundowsky iskemija nešto novo..... Citiraj:
GPS cuca bateriju ali to je normalno....sve u svemu DOBRO Zadnje izmijenjeno od: mrleri. 03.04.2012. u 17:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Registered User
|
opet ja s baterijom ![]() dakle imam onu aplikaciju za kalibriranje, ali pokušala sam drugom metodom opisanom na xda forumu (doduše koliko sam svatila to je za samsunge) međutim, kad izgasim mobitel koji je spojen na punjač, on se odma digne u cwm recovery... i tu priča stane jer ja ne znam šta bi dalje ![]() a poanta je bila nadopunjavat ga nekoliko puta isključenog... pokušala sam u recoveriju izabrat power off, ali opet se uključi... onda sam rebootala jer moje znanje ne seže daleko ![]() majkumu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() uploadaj ih negdje, recimo na tinypic.com, i onda kopiraš url slike, tj img code za forume (message boards) i zalijepiš taj code u svoj post ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Registered User
|
ako netko ima IGO8, recite zastajkuje li vam glas? ako netko ima rješenje, bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 04.04.2012. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
![]() |
#2604 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ne znam jel spomenuto, al evo i nasljednika u ponudi: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...0-vision/d306/ Jel vrijedi tih novaca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 | |
Registered User
|
Citiraj:
radio isključiš tako što stisneš na stop tj kvadratić, ako si na home screenu, prvo povuci dolje notifikacijsku traku, klikneš na radio i onda klikneš stop... možeš slušat radio i na zvučnik, samo prvo moraš priključit slušalice (meni je trebalo malo da svatim da se to može, pa zato kažem) edit: možeš si stavit i nekakav radio widget pa se i preko toga može isključit Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 04.04.2012. u 16:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|