|
|||||||||||
|
|
#1051 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema frke imam deluhe grafulju sa 3D očalama. Samo treba natrag stavit poklopac na kučište i najlon preko tastature da ne bi bilo nismo znali. PS. Prije nego je HT ukinuo stare email adrese (one tel. hr) dobivao sam svakodnevno na desetke pisama od raznih Hellgi, Sabbrina, Sandri. Onda jedno vrijeme zatišje, a sad su me se opet sjetile. :clap: |
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
...nocas opet nisam skoro nista spavala... ....te igre na kompu su tako zarazne ...samo se okrenes i vec je tri ujutro a ti mislis kako se igras tek sat vremena (a poceo si u 10 btw ) ......i kad sam se vratila s posla mislila sam da cu se srusiti od umora... nocas cu spavati... ![]()
|
|
|
|
#1057 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1060 |
|
JDM
|
1.07. shuting off |
|
|
|
|
|
#1062 |
|
mrzi zimu
|
...san...zar to postoji?:confused: ...jel' to nesto sto se namaze na kruh? ...ja kad sam u komi onda malo spavam...a sad sam u komi... ![]()
|
|
|
#1064 |
|
mrzi zimu
|
a ono...ostavio me decko...pa to onak malo boli...blah... i da...sad sam jako umorna...i zijevam strasno ali brijem da necu moci spavati...jer cu analizirat bez veze i samo cu se mucit...ma...blah... ![]()
|
|
|
#1065 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#1066 |
|
mrzi zimu
|
ma ne....decko je super...onak, stvarno je super... i zato mi je jos vise koma... a i btw. on je "odavde" ![]()
|
|
|
#1067 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
oooooooooo.......... pa daj onda da mu zaspamamo PM i e-mail i slicno ........ ![]()
|
|
|
|
#1068 | |
|
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() seinfeld vraaaaaaaati seeeeee popij jednu za sebe, jednu za ex, jednu za ekipu sa pce, jednu za maju, tanju, king računala etc. i to je to ma ljubav comes & goes, ali račun u birtiji te uvijek čeka, tak da ono... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
: stoopid ... btw dečkovi... mislim da bi bilo pametno suzdržati se od blesavih komentara tipa "problem u njemu", jer ono... možda je stvar fakat komplicirana... @flare - sorry...
|
|
|
|
#1071 |
|
mrzi zimu
|
...kao sto sam i mislila...nista od spavanja... ...budila sam se svakih pola sata i onda sam u pola 5 odustala...od spavanja mislim...i otisla ripat neke cdee i prebacivat fajlove u novi komp i tako... ...i da, stvar je fakat komplicirana... @ horza: zakaj se ti ispricavas?:confused: ajmo na privat...ili na icq...moze?
|
|
|
#1072 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
stvari nikad nisu onakve kakvima se cine... a ja fakat veze nemam otkud u topiku o insomniji ljubaf? jerbo ljubaf je citav niz kompromisa na obje strane... tj. pretpostavke: da sam Njen ili Ona da je moja... jest... u nekoj mjeri... stvar je samo naci zajednicku mjeru najvecu mogucu... daklem slijedi malo matematike: On = 1*O + 1*n Ona = 1*O + 1*n + 1*a On <> Ona => 0 <> 1*a sad je pitanje malog A... koliko je nesto malo i sitno njima bitno... kljucni faktori gornje nejednakosti su: vrijeme, empirija do sada... vrijeme od gornje nejednakosti moze naciniti jednakost ili istu ostaviti nepromijenjenom empirija nalaze da dosad negativna iskustva u navedenoj nejednacini smatramo a priori tezom za rjesavanje nove... (oslanjajuci se na proslost trazimo odgovore za buducnost) Cisto matematicki znamo da je NZM dvaju objekata za koje ju trazimo nuzno i uvijek barem 1. Taj 1 je svatko od nas... i pitanje je koliko smo svjesni svog 1. Citiraj:
|
|
|
|
#1075 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
zaboravih... ontopic... u prosjeku 3-4 sata spavam...
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|