|
![]() |
#391 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
koja 5870 ima najbolje hladenje ? jel itko ikada vidio ovakvu http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-4414424 ja na cijelom netu trazim i nemogu naci nigdje identicnu karticu Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.02.2012. u 14:51. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
na Cijelom netu ? ![]() ![]() btw pise da je oglas 'prodan' ![]() Sto se tice hladjenja one MSIjeve Lightning su navodno opake, a bome i ova moja Vapor-Xica 'ladna k'o led. Kad se ponovim u novu MBO i CPU vjerovatno cu pokusat nabavit jos jednu da konacno probam u troje.. ![]()
![]() |
#393 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() znalci nitko nemoze naci takvu identicnu grafu ? Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.02.2012. u 14:51. Razlog: dupli post |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Registered User
|
update : stigla mi je navedena grafa ali nema 2gb http://gpuz.techpowerup.com/12/02/07/55u.png i poslikat vam grafu danas, ja nisam jos uvijek nasao 5870 sa takvim coolerom ... koji bios da stavim gore ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Daj poslikaj baš me zanima koja je to verzija pošto nema više oglasa, i ovo 2 gb ili 1gb mi je sumnjivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Registered User
|
preveslali su me ! graficka je 1gb i kada upalim BF 3 i 3d mark vantage na ekranu mi izbaci samo nema signala... dok msi kombustor, i 3d mark 11 odvrti bez beda koliko god treba... pomoc, postoji li neki drugi nacin da provjerim dali je graficka 100% ispravna prije nego sto zovem policiju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
|
Ako ti je rekao da je 2gb verzija onda te sjebao jer se vidi na GPU-Z da je 1gb verzija ...mogao je staviti bios od 1gb verzije, ali mi to nema nikakvog smisla i vrlo vjerojatno onda nebi grafička radila (nebi prikazivala sliku). Jesi dobio ikakav bundle uz grafičku ili si samo kupio golu kartice bez računa i garancije? I ako ti se gasi u BF3-u znači da nešto ne valja s njom, vjerojatno se pregrijava jer BF3 zna dobro iskoristit grafu do kraja, tak da ti ne trebaju nikakvi drugi testovi. I ako si ju platio ispod soma teško da će ti murja nešto pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
|
@pitbull provjeri još ovo kaj ti je @kripton rekao, a bundle je kutija u kojoj grafička i njena oprema dolazi (cf mostić, priručnik, cd s driverima, 6 pin priključak) Nažalost meni sve ovo smrdi na prevaru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Registered User
|
nepise koliko ja vidim -.- ... sta da sada radim ? poslao sam mu mail on mi tvrdi kao da je on samo upalio bf3 probao i onaj heaven na 30min i da je sve ok bilo, kao da je mozda ostecena u transportu ovo ono, kako on moze bit siguran da cu ja njemu poslat istu lol ? 1120kn sam platio na posti, jel imao netko ovakvu situaciju i sta da radim sada ? policija ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Što piše na grafi, koji je proizvođač u igri? Ima li na pcb-u kakvih oznaka, naljepnica itd. Možda tebi ne radi BF, probaj sa još nekoliko igrica. Probaj spojit sa drugim kablom ili na drugi konektor. S čim sad spajaš? Probaj grafu prebacit u drugi slot ako ga imaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ok, evo već više informacija.Sad pogledaj po kartici te naljepnice. Odi na sapphire stranice, regaj se tamo i imaš za registrirat grafu pa ćeš vidjet koji ti model izbaci i to ti je inf. koja te zanima. Edit: odg. još na ona gore pitanja u svezi spajanja sa monitorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Registered User
|
bio sam direkt na hdmi spajao, sad sam dvi 2 hdmi spojio i eo cod mw 3 vec 15min bez problema na extra detalje fps 38-40 ... edit : na grafi je odljepljena naljepnica sa serijskim brojem Zadnje izmijenjeno od: pitbull. 07.02.2012. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Objavljivanje podataka nije dozvoljeno http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Registered User
|
http://img193.imageshack.us/img193/1291/furmarka.jpg nista mi nije j asno |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Baš kako sam i mislio... http://www.pureoverclock.com/images/...re_5830x_3.jpg To vidilo 5870 nije, ili je grafa neki gadan mutant. Poslikaj izbliza naljepnice odozdo na grafi pa ćemo potvrdit 100%, ali 99% da sam u pravu. Dobio si prefleshanu 5830 1gb grafu.... Jer jedino je Sapphire 5830 išla sa tim hladnjakom.
![]() |
#414 |
Registered User
|
naljepnice su skidane bile ali kada sam vrtio 3dmark 11 dobio sam oko 1500bodova, tako da to 5830 nije sigurno... kako cemo 100% provjeriti ? u vecini igara grafa radi samo u bf3 i 3d mark vantage puca i bude no signal na tvu |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Mozda je neki mutant 5850 sa 5870 biosom.... U svakom slucaju jako sumnjivo i lik te najvjerovatnije zahebao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kako si mu platio i o kojoj je cifri riječ ? EDIT : Moja procjena da je to HD5830 sa modificiranim biosom od HD5870...na sapphirovoj stranica takva HD5870 ne postoji !
![]() |
![]() |
#420 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Hmmm, vidjeh jednom vec takvu 5870, s time da sam i vidio i original kutiju od nje, lako moguce da je 5870 samo da nije 100% ispravna. To je zadnje od 5870 kaj je Sapphire izbacio, bile su i one 5830/50 Xtreme Edition, ocito je bilo i 5870, ali znam da je jedan frend dobio u zamjenu za uginulu referentnu 5870 bas takvu novu Sapphirku. Ugl, vrlo vjerojatno to je 5870. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|